לסלט:
1 סלק טרי (לא מבושל) מקולף וחתוך לפלחים.
2. שני גזרים קלופים וחתוכים לטבעות.
3 גבעולי סלרי טרי ללא העלים (לא חובה) / שליש קולורבי חתוך לפלחים.
1 שן שום
חופן כוסברה /פטרוזיליה טריה.
לרוטב:
1/3 כוס מיץ לימון /חומץ
כף סוכר חום דביק /סילאן
1 כף שמן
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מרסקים את כל רכיבי הסלט במעבד מזון בסכין הרגילה עד לקבלת קוביות קטנות /ממרח. מערבבים את כל רכיבי הרוטב ,מתבלים את הסלט, טועמים ומתקנים תיבול.
שומרים במקרר.
הערות והארות:
1. אם אין מעבד מזון ניתן לגרר את כל הרכיבים בפומפיה (למעט הסלרי שיש לקצוץ דק).
2. לא כדאי להשמיט מרכיבי הסלט-כל אחד מהם חשוב. אם ממש לא יכולים ניתן להשמיט את הכוסברה.
3. היחס בין החומרים ברוטב הוא רק הצעה ברור שהוא ניתן לשינוי לפי טעמכם.
בהצלחה ובתאבון !
1 סלק טרי (לא מבושל) מקולף וחתוך לפלחים.
2. שני גזרים קלופים וחתוכים לטבעות.
3 גבעולי סלרי טרי ללא העלים (לא חובה) / שליש קולורבי חתוך לפלחים.
1 שן שום
חופן כוסברה /פטרוזיליה טריה.
לרוטב:
1/3 כוס מיץ לימון /חומץ
כף סוכר חום דביק /סילאן
1 כף שמן
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מרסקים את כל רכיבי הסלט במעבד מזון בסכין הרגילה עד לקבלת קוביות קטנות /ממרח. מערבבים את כל רכיבי הרוטב ,מתבלים את הסלט, טועמים ומתקנים תיבול.
שומרים במקרר.
הערות והארות:
1. אם אין מעבד מזון ניתן לגרר את כל הרכיבים בפומפיה (למעט הסלרי שיש לקצוץ דק).
2. לא כדאי להשמיט מרכיבי הסלט-כל אחד מהם חשוב. אם ממש לא יכולים ניתן להשמיט את הכוסברה.
3. היחס בין החומרים ברוטב הוא רק הצעה ברור שהוא ניתן לשינוי לפי טעמכם.
בהצלחה ובתאבון !