השבוע הייתי בחתונה באחד האולמות היותר מפוארים בבני ברק.
טעמתי שם סלט ירוקים.
הוא היה כל כך טעים שהייתי חייבת לנסות לשחזר אותו על פי הטעמים שזכרתי.
ניסיתי. הלכתי עם הזיכרון ועם מה שעוד נשאר על קצה הלשון מהטעמים.
ב"ה. הגעתי למה שממש ממש דומה.
ממליצה להכין. טעים ממש!
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
2 מקלות סלרי חתוכים לקוביות קטנטנות ממש
1 כוס בצל ירוק טבעות קטנות. אני שמתי עירית כי לא היה לי בצל ירוק.
גרעיני חמניה
גרעיני דלעת - לא היה במקור אבל הוספתי
גפרורי שקדים מולבנים
חצאי בוטנים קלויים במלח
חמוציות ללא סוכר
לרוטב:
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 כף רוטב טריאקי או 1 כף רוטב סויה + כף סילאן או סוכר חום [בנוסף לסילאן שיש במתכון]
2 כפות סוכר חום או סילאן
1 כף חומץ
מעט מלח ופלפל שחור
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן
מערבבים את רכיבי הרוטב לרוטב אחיד. טועמים ומתקנים תיבול. הרוטב צריך להיות מתקתק
שמים את כל רכיבי הסלט בקערה ומערבבים עם הרוטב.
טעמתי שם סלט ירוקים.
הוא היה כל כך טעים שהייתי חייבת לנסות לשחזר אותו על פי הטעמים שזכרתי.
ניסיתי. הלכתי עם הזיכרון ועם מה שעוד נשאר על קצה הלשון מהטעמים.
ב"ה. הגעתי למה שממש ממש דומה.
ממליצה להכין. טעים ממש!
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
2 מקלות סלרי חתוכים לקוביות קטנטנות ממש
1 כוס בצל ירוק טבעות קטנות. אני שמתי עירית כי לא היה לי בצל ירוק.
גרעיני חמניה
גרעיני דלעת - לא היה במקור אבל הוספתי
גפרורי שקדים מולבנים
חצאי בוטנים קלויים במלח
חמוציות ללא סוכר
לרוטב:
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
1 כף רוטב טריאקי או 1 כף רוטב סויה + כף סילאן או סוכר חום [בנוסף לסילאן שיש במתכון]
2 כפות סוכר חום או סילאן
1 כף חומץ
מעט מלח ופלפל שחור
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן
מערבבים את רכיבי הרוטב לרוטב אחיד. טועמים ומתקנים תיבול. הרוטב צריך להיות מתקתק
שמים את כל רכיבי הסלט בקערה ומערבבים עם הרוטב.