לאיזה שכבת גיל מדובר?לחוג דרמה לילדות בבית ספר
מחפשת תתכנית כתובה, עם שירים מאורגן ו הכל? על רמה גבוהה מתאים לגילאי ג'- ח.שלום!
אני מחפשת בנרות סיפור חמוד להצגה לחוג דרמה לילדות בבית ספר.
אני צריכה משהו עם דיי הרבה תפקידים.
קליל, חמוד ומעניין
אשמח לשמוע כל רעיון!
תודה רבה ותזכו למצוות!
אוקי , תשאירי מייל ואשלח לך מחר בעז"ה...תודה אני ממש אשמח
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>אוקי , תשאירי מייל ואשלח לך מחר בעז"ה...
תכתבי את המייל שוב במקום @ תעשי #<באופן זמני לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה לך!
שבת שלום!
מה מדובר? אני מעוניינתמחפשת תתכנית כתובה, עם שירים מאורגן ו הכל? על רמה גבוהה מתאים לגילאי ג'- ח.
יש לי כמה הצעות מעולות בשבילך, אם את מעוניינת לשמוע תגיבי לי פה ואמצא דרך לשלוח לך
בתור מורה כמה שנים לחוגים כתבנו כבר 3 הצגות יפיפיות, עם שירים- מותאמים במיוחד לגילאים אלו.מה מדובר? אני מעוניינת
rivki315אין לכתוב כתובת מיילתכתבי את המייל שוב במקום @ תעשי #
אני גם אשמח lealif770 וכו'יש לי משהו פשוט ונחמד שעשיתי לילדות בחוג דרמה שהעברתי (יש לי גם שיר ....)
אם זה מעניין אותך , בכיף!
אם אפשר גם..יש לי משהו פשוט ונחמד שעשיתי לילדות בחוג דרמה שהעברתי (יש לי גם שיר ....)
אשמח שתשלחי לי את זה גם. תודה LALI0583296592יש לי משהו פשוט ונחמד שעשיתי לילדות בחוג דרמה שהעברתי (יש לי גם שיר ....)
מקפיצה -מחפשת תתכנית כתובה, עם שירים מאורגן ו הכל? על רמה גבוהה מתאים לגילאי ג'- ח.
יש לי כמה הצעות מעולות בשבילך, אם את מעוניינת לשמוע תגיבי לי פה ואמצא דרך לשלוח לך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: