סימנים לראש השנה

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
למישהו יש מתכונים לסימנים לראש השנה
יותר על החלק של הקציצות.............
מאוד יעזור רוצה לנסות פעם ראשונה
תודה רבה
 

brur

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני עושה כל שנה כמות גדולה לכלל המשפחה
ומשתמת בספר של ציפורה קריזמן ניחוחות שבת וחג
מתכונים מעולים ואותנטים
אם אין לך אסרוק ואעלה לך בהמשך
 

טיפ טיפה

משתמש פעיל
גם אני משתמשת בספר ניחוחות שבת וחג של צפורה קרייזמן ע"ה, מתכונים מדהימים!
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מישהי יכולה לעזור לי דחוף
כתוב לי במתכון של הסימנים 1 ק"ג כרתי
הכוונה ל 1 ק"ג לוף
זה נשמע לא הגיוני
כי כתוב שסך הכל יוצא 15 קציצות
 

נעמיתוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י רחלי ו;n5081207:
מישהי יכולה לעזור לי דחוף
כתוב לי במתכון של הסימנים 1 ק"ג כרתי
הכוונה ל 1 ק"ג לוף
זה נשמע לא הגיוני
כי כתוב שסך הכל יוצא 15 קציצות


נכון.
לאחר בישול הלוף במים, הלוף מתרכך ומגיע לשליש מנפחו. קחי בחשבון לקנות כמה.
משלושה לופים גדולים יצאו לי כ 25 קציצות.
 

אספרה

כל מה שצריך כדי שמילים שהשמעתם יגיעו אל הדף
מנוי פרימיום
אגב,
מישהי ראתה אם יש לוף של חסלט?
בינתיים לא מצאתי.
 

נעמיתוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בודאי שיש !!
קניתי לוף של חסלט, הייתה אכן כמות מצומצמת, אבל הזריז נשכר.
 

יראת

משתמש מקצוען
לא קשה לבדוק את הלוף. מפרידים (בקלות) משרים במים עם סבון כלים מס' דקות ושוטפים היטב עם שפשוף
 

הכל מהשם

משתמש פעיל
מישהו יכולה לעלות את המתכונים של צפורה קרייזמן של הכרתי והסילקא
עדיף היום עם אפשר
תודה מראש
 

yochi000

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
הכרתי והסילקא של ציפורה קרייזמן אכן מתכון מנצח. מנסיון של שנים רבות.
מה שכן, אני משחקת קצת בכמויות, מוסיפה הרבה בצל ללוף, כך הכמות מוכפלת והטעם משתדרג.

אגב, אני רוצה מאוד לאפות אותן, מסיבות בריאותיות, דיאטטיות ומפאת קוצר הזמן.
אני רק לא יודעת איך. שנה שעברה חלק אפיתי וחלק טיגנתי
כולם חיפשו את המטוגנים הם היו הרבה יותר עסיסיים ופריכים מבחוץ.
 

נעמיתוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני רק אופה. גם את הכרתי וגם את הסילקא. מתיזה ספריי שמן על תבנית שקעים. כ 20 דק
יוצא מעדן.
 

פנינה 99

משתמש סופר מקצוען
אני עושה פשטידות מכרתי וסילקא.
לקחתי את הבסיס של התערובת מקרייזמן.
הוספתי יותר ביצים ומעט קמח מצה או פירורית (אין לי כמות מדויקת) מעל בזקתי פרורית זהב ומעט שומשום.
אפיתי בתבנית מארכת.
משמש אצלינו גם כתוספת לבשר.
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י yochi000;n5085819:
הכרתי והסילקא של ציפורה קרייזמן אכן מתכון מנצח. מנסיון של שנים רבות.
מה שכן, אני משחקת קצת בכמויות, מוסיפה הרבה בצל ללוף, כך הכמות מוכפלת והטעם משתדרג.

אגב, אני רוצה מאוד לאפות אותן, מסיבות בריאותיות, דיאטטיות ומפאת קוצר הזמן.
אני רק לא יודעת איך. שנה שעברה חלק אפיתי וחלק טיגנתי
כולם חיפשו את המטוגנים הם היו הרבה יותר עסיסיים ופריכים מבחוץ.

דוקא אני חלק אפיתי וחלק טיגנתי האפוי הרבה יותר טעים
כמובן שגם באפיה מרחתי על הניר אפיה מלא שמן כמעט כמו טיגון ויצא מדהים אף אחד לא האמין שזה אפוי
 

DESIGNIK

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
אפשר לעשות את אותו המתכון עם הסילקא?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  33  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה