זה לא מדוייק
כי אני אפי' יעיד על עצמי שכבר התחלתי לדמיין
הפורומים העיתונים וכו' מפוצצים בנרכסיסזים וכו'
כאילו משהו גילה את תגלית המאה...
יש אופנות בכל דבר.
זה לא מדוייק
כי אני אפי' יעיד על עצמי שכבר התחלתי לדמיין
הפורומים העיתונים וכו' מפוצצים בנרכסיסזים וכו'
כאילו משהו גילה את תגלית המאה...
ויש קווים נרקיסיסטייםיש אופנות בכל דבר.
לא יודעתכן, זה הזוי... פתאום מתקפה של מודעות (בשורוק), מפציצים אותנו במחקרים, השלכות, מאמרים והציבור קונה את זה. כמה אנשים נלחצים ומדמיינים סתם, סתם! פשוט חוסר אחריות. ממש מזכיר לי את הדרמות שהרפואה מחוללת מ"המחלה". פעם, מי שמע על זה? אנשים חלו, לא הרגישו טוב, מתו. כל טוב! פתאום מתחילים להלחיץ את הציבור, בדיקות תקופתיות, MRI, הקרנות ה"י. ומי לוקח את האחריות על הבהלה והלחץ של האזרח הפשוט שקבל וירוס??? פשוט הזיה.
דומה למנגנון הדחקה, לא?
אני חושבת שזה הרסני לנפש בעומק
צריך להיות מקום לזוג הורים בלב ובראש
אני לא יודעת אם זה אב מנכר, או סתם הילדים לא רוצים לפגוש את האמא.
אני מכירה ממש מקרוב זוג שהתגרשו והילדים היו אמורים להיות אצל האמא עם משמרות אצל האבא
אבל בפועל הילדים לא מוכנים בשום אופן לחזור לאמא אפילו לא לראות אותה והם כל הזמן נמצאים עם האבא.
וזה קשה לו ממש לגדל לבד את הילדים אבל הם בשום אופן לא מוכנים ללכת לאמא.
תודה. ממש דייקת אותי.אני חושבת שבשביל כתבה עיתונאית ראוי ליצור קשר עם אנשי מקצוע לפני שניגשים לפרוג,
יש ספריות מאמרים אקדמאיות,
יש מחקר רב מאוד בנושא,
אפשר לברר על ראיון עם כמה ילדים מנוכרים וכמה הורים מנוכרים, אפשר אולי לדבר עם דיין בבתי דין או שופט בבית משפט לענייני משפחה,
הייתי שמחה לקרוא כתבה שמתבססת על נתונים מהסוג הנל' ולא על תחושות בטן של ניקים לא מזוהים,
הרבה בהצלחה.
קראתי את המאמר הוא איננו מאמר אקדמאי אלא מאמר הצגת עמדה מבוססת בפני בתי דין רבניים, (שכבודם במקומם מונח.)תודה. ממש דייקת אותי.
אז קודם כל בשביל לגשת לנושא צריך לערוך תחקיר והיכרות עם הנושא
בנוסף ההודעות שלי נערכו פה והבאתי מאמר מקצועי בפתח דברי
ובעיקרון הכתבות מבוססות ראיונות ולא אני לא מראיינת ככה על גבי פורום
אני רק מגששת לראות ולהרגיש את החומר
בעיתונים לא רוצים מאמר אקדמאי אלא כתבה לרוב מדגם תופעה.קראתי את המאמר הוא איננו מאמר אקדמאי אלא מאמר הצגת עמדה מבוססת בפני בתי דין רבניים, (שכבודם במקומם מונח.)
מאמר כזה אמור להופיע בכתבה בחלק של: דרכי התמודדות הקהילה ומערכת אכיפת החוק עם תופעות של ניכור הורי,
מאמר אקדמאי מתאר מחקר או סקירת ספרות עיונית על הידוע בתחום,
נורא מעצבן לקרוא כתבות בעיתונים אפילו נחשבים שלא עושים את הדבר הבסיסי הזה,
חובה להגדיר מהו ניכור הורי להציג את הגורמים אליו ואת השפעותיו וכל זה מתוך מחקר ומסע מדויק ולא רק ציטוט מכל מיני וכל מיני.
הם לא רוצים שתכתבי מאמר אקדמאי וזה מובן, - מאמר אקדמאי הוא מאמר ארוך עם פרטים וניתוח ומצריך עבודת מחקר יסודית.בעיתונים לא רוצים מאמר אקדמאי אלא כתבה לרוב מדגם תופעה.
המבוססת על ראיונות בלבד. אולי ראיון אחד או שתיים עם איש מקצוע.
הקהל מעוניין במידע אמין ונקי שעליו אפשר לבסס כתבה שלימה, באמצעות ראיונות של אנשים הקשורים לתחום,תרשו לי לציין, כקוראת: הקהל מעוניין בכתבה עניינית, רובו אינו מעמיק מבחינה מדעית... אז כמובן שחובה לצרף מאמר בהיר ופשוט, ע"מ שלא לבייש את הרמה הכללית, אבל בסוף המשחק הוא ראיונות ודוגמאות- שזה מורכב יותר אבל חשוב לא לוותר על דוגמאות עדינות כמידת האפשר, על מנת לא לפספס את ההשפעה המקווה...
ישבו אצלי בחדר כמה אנשים שתויגו כ"נרקסיסיטים" והתהליך נגמר בטוב...
חשוב לציין כי בתוך סכסוך יש לשותפים לסכסוך מאפיינים של נרקסיסטיות
גם אם ביומיום שלהם הם ממש לא נרקסיסטים, עצם הסכסוך גורם להתנהגות הזו
יכול להיות במקרי קצה אדם נרקסיסט אמיתי שמסובב שנים את כל העולם כמו שתיארת
שתהליך גישורי מלא לא יצלח איתו
אלא כמה נקודות שבהן יכולים להגיע להסכמות- וגם זה חשוב
נער היתי גם זקנתי
ולא ראיתי אנשים עם הפרעות מחזיקים מעמד בטיפול.
1000% כנ"ל הנרקסיסטים משתמשים באנשי המקצוע כדי לנהל את המלחמה בקרבנות שלהם .חשוב לציין: לעיתים יתכן שהאב/האם המנוכרים, קיבלו את הניכור ב'דין ולא בחסד'...
הם יציגו מצג שוא מעוות שניכרו אותם, והם אומללים, כשהאמת היא שהם בעצמם גרמו לניכור מצד בת הזוג ו/או הילדים שלהם, עקב התנהגות אלימה וכדו', באופן מתמשך ואפילו עקבי ותמידי, בתוככי הבית, שגרמה לסלידה ושנאה תהומית מצד הסביבה המשפחתית שלהם כלפיהם.
אז מטפלים יקרים, לפני שאתם ניגשים לטפל ב"מנוכר" שכזה, תבדקו היטב היטב אם לא מדובר בכזה מקרה...
נאום...
מקווה שהצלחתי להעביר את המסר, כי עד שלא תהיו שם, לא תבינו..
בזוגיות ככל שצד אחד יהיה יותר "סמרטוט" כד לצד השני יהיו יותר מאפיינים של נרקסיסטיות.ישבו אצלי בחדר כמה אנשים שתויגו כ"נרקסיסיטים" והתהליך נגמר בטוב...
חשוב לציין כי בתוך סכסוך יש לשותפים לסכסוך מאפיינים של נרקסיסטיות
גם אם ביומיום שלהם הם ממש לא נרקסיסטים, עצם הסכסוך גורם להתנהגות הזו
יכול להיות במקרי קצה אדם נרקסיסט אמיתי שמסובב שנים את כל העולם כמו שתיארת
שתהליך גישורי מלא לא יצלח איתו
אלא כמה נקודות שבהן יכולים להגיע להסכמות- וגם זה חשוב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: