{{if(length(split(7.fileName; emptystring; space)) > 30; substring(7.fileName; sum(length(split(7.fileName; emptystring; space)) - 30); length(split(7.fileName; emptystring; space))); 7.fileName)}}
איזה נוסחה תוריד לי אמצע של מייל, כלומר אני רוצה לשלוח ללקוח הודעה ששלחתי לו קוד לכתובת המייל שלו, בלי שיראה את כל המייל, רק את ההתחלה והסוף, כמו שמקובל להראות בכאלה מיילים?
{{substring(1.email; 0; 1)}}{{replace(1.email; "/[^@](?=[^@]*@)/g"; "*")}}
תודה רבה!!!!{{substring(1.email; 0; 1)}}{{replace(1.email; "/[^@](?=[^@]*@)/g"; "*")}}
MAPשלום, אני צריכה עזרה במציאת נוסחה
יש לי מיילהוק שאליו מגיעים בכל פעם קובץ אקסל, קובץ פידיאף ולפעמים גם תמונה.
אני צריכה נוסחה שתוציא לי בכל פעם את הקובץ אקסל, ועוד נוסחה שתוציא את הפידיאף.
כי זה לא מגיע תמיד לפי אותו סדר.
תודה רבה מראש!!
צפה בקובץ המצורף 1529716
תעדכני אם עזר לך, אם לא יש לי רעיון נוסף.
זה מגיע באותו סדר במערך?map לא יעזור לי כאן, כי יש לי במערך 3 איברים במקרה הזה, יכול להיות גם יותר או פחות, ואני צריכה שישלוף לי כל פעם רק את ה data של האקסל, או של הפידיאף.צפה בקובץ המצורף 1530071
אוקיי, אז את יכולה לעשות נוסחה כללית שמחלצת את הסוג מידע של כל בנדל, לעשות סינון שבודק האם מכיל את המילה, נניח, pdf, ולשלוף את הדאטה שלו.לא
גם לא אותו סדר
זה אמור לפתור בכל אופן שמגיע:לא
גם לא אותו סדר
{{get(map(1.attachments; "data"; "contentType"; "application/pdf"); 1)}}
{{get(map(1.attachments; "data"; "contentType"; "application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet"); 1)}}
בוודאי,מעולה!!!
עבד מצויין.
אני אשמח להבין את הנוסחה, אם אפשר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: