יאללה נשים אין זמן!
יש רק שבוע!
והנה המתכון הראשון:
עוגת גבינה פירורים טעימה, בטוח שנמצאת בכל בית לא רק בשבועות.
החומרים:
1/2 כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
3 חלמונים
200 גרם חמאה, רכה, חתוכה לקוביות
לגבינה:
2 מכלים שמנת מתוקה
2/3 כוס סוכר
500 גרם גבינה לבנה 5% שומן
1. מחממים את התנור לחום בינוני משמנים את התבנית.
2. שמים בקערה את הסוכר, הקמח, החלמונים והחמאה ולשים עד שמתקבל בצק אחיד ורך. מעבירים את הבצק לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה. אופים כ-30 דקות, עד שהבצק מתייצב ונהיה זהוב. מוציאים ומצננים קצת.
3. מגרדים במזלג את השכבה העליונה של הבסיס האפוי, כך שמתקבלים פירורים קטנים, אבל מקפידים שתישאר שכבת בסיס יציבה ואחידה מתחת. מגרדים עד שמתקבלת שני-שליש כוס עד כוס של פירורים. מניחים את הפירורים בצד
4. שמים בקערת המערבל את השמנת המתוקה עם הסוכר ומקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את הגבינה ומערבבים ידנית עד שמתקבל קרם אחיד. מורחים את הקרם על שכבת הבסיס שבתבנית ושמים את הפירורים ו...למקרר
ממכר וטעים!!!
יש רק שבוע!
והנה המתכון הראשון:
עוגת גבינה פירורים טעימה, בטוח שנמצאת בכל בית לא רק בשבועות.
החומרים:
1/2 כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
3 חלמונים
200 גרם חמאה, רכה, חתוכה לקוביות
לגבינה:
2 מכלים שמנת מתוקה
2/3 כוס סוכר
500 גרם גבינה לבנה 5% שומן
1. מחממים את התנור לחום בינוני משמנים את התבנית.
2. שמים בקערה את הסוכר, הקמח, החלמונים והחמאה ולשים עד שמתקבל בצק אחיד ורך. מעבירים את הבצק לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה. אופים כ-30 דקות, עד שהבצק מתייצב ונהיה זהוב. מוציאים ומצננים קצת.
3. מגרדים במזלג את השכבה העליונה של הבסיס האפוי, כך שמתקבלים פירורים קטנים, אבל מקפידים שתישאר שכבת בסיס יציבה ואחידה מתחת. מגרדים עד שמתקבלת שני-שליש כוס עד כוס של פירורים. מניחים את הפירורים בצד
4. שמים בקערת המערבל את השמנת המתוקה עם הסוכר ומקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את הגבינה ומערבבים ידנית עד שמתקבל קרם אחיד. מורחים את הקרם על שכבת הבסיס שבתבנית ושמים את הפירורים ו...למקרר
ממכר וטעים!!!