מתכונים לשבועות

מאמרים אחרונים

הפגנה, לא חשוב על מה, העיקר היציאה
הטעות הגדולה ביותר שבעלי עסקים עושים
יש אשליה כזאת, שבעל עסק חושב, יש לי מוצר מדהים ואתר נפלא, עכשיו אפשר לנפוש באיים הקריביים והלקוחות יזרמו אליי כמו מים. רוב בעלי העסקים יכולים...
לצלם בליגה של הגדולים – בלי להשקיע בסטודיו משלך
צלמת מוסמכת? צלם מקצועי? הסטודיו להשכרה לצלמים יגשים לכם חלום של תמונות * ציוד תאורה מתקדם * מאות אביזרי אמנות ואווירה * מניפת רקעים * מעולם לא...
אלתר ספרים עושים בית הספר לקפסולות
את איציק אלתר פגשתי ביינות לעשרות ארגזים, קפסולות באריזה, רשימות ממוחשבות, ואתר און ליין המתעדכן כל רגע בהזמנה נוספת. "את רואה? " הזמין אותי...

מעיינות21

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
יאללה נשים אין זמן!
יש רק שבוע!

והנה המתכון הראשון:
עוגת גבינה פירורים טעימה, בטוח שנמצאת בכל בית לא רק בשבועות.
החומרים:

1/2 כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
3 חלמונים
200 גרם חמאה, רכה, חתוכה לקוביות

לגבינה:
2 מכלים שמנת מתוקה
2/3 כוס סוכר
500 גרם גבינה לבנה 5% שומן

1. מחממים את התנור לחום בינוני משמנים את התבנית.
2. שמים בקערה את הסוכר, הקמח, החלמונים והחמאה ולשים עד שמתקבל בצק אחיד ורך. מעבירים את הבצק לתבנית ומשטחים לשכבה אחידה. אופים כ-30 דקות, עד שהבצק מתייצב ונהיה זהוב. מוציאים ומצננים קצת.
3. מגרדים במזלג את השכבה העליונה של הבסיס האפוי, כך שמתקבלים פירורים קטנים, אבל מקפידים שתישאר שכבת בסיס יציבה ואחידה מתחת. מגרדים עד שמתקבלת שני-שליש כוס עד כוס של פירורים. מניחים את הפירורים בצד
4. שמים בקערת המערבל את השמנת המתוקה עם הסוכר ומקציפים עד שמתקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את הגבינה ומערבבים ידנית עד שמתקבל קרם אחיד. מורחים את הקרם על שכבת הבסיס שבתבנית ושמים את הפירורים ו...למקרר

ממכר וטעים!!!
 

נעמי ברקאי

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פיתוח / אפיון / עיצוב אתרים
למישהו יש את המתכון הבסיסי של עוגת גבינה בסקויטים בהקפאה?
משהו הכי פשוט עם הילדים...
אני יכולה להמציא אבל מעדיפה לתת משהו כתוב...
תודה.
 

אא

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י נעמי ברקאי;390695:
למישהו יש את המתכון הבסיסי של עוגת גבינה בסקויטים בהקפאה?
משהו הכי פשוט עם הילדים...
אני יכולה להמציא אבל מעדיפה לתת משהו כתוב...
תודה.

בבקשה, עוגת גבינה ללא אפיה:

[FONT=&quot]כוס חלב[/FONT]
[FONT=&quot]קופסא אינסטנט פודינג וניל[/FONT]

[FONT=&quot]מערבבים בקערה קטנה ושמים במקרר.[/FONT]

[FONT=&quot]750 גר' גבינה 5%[/FONT]
[FONT=&quot]שמנת רגילה [/FONT]
[FONT=&quot]1/2 כוס סוכר[/FONT]

[FONT=&quot]מערבבים עם הפודינג.[/FONT]

[FONT=&quot]מקציפים שמנת מתוקה עם שתי כפות אבקת סוכר (או סוכר) [/FONT]
[FONT=&quot]מערבים את שתי התערובות בעדינות.[/FONT]
[FONT=&quot]מסדרים שכפת ביסקוויטים (בלי להרטיב) ועליה חצי כמות, וחוזר חלילה.[/FONT]
 

אלף

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
קסטה

צפה בקובץ המצורף 60463
המתכון הזה פורסם בשנה שעברה.
בשבוע הבא אעלה בל"נ את המתכון של השנה: בורקס חלבי, שוב מתכון קל שמתאים להכנה עם ילדים
בהצלחה וחג שמח
 

קבצים מצורפים

קול-התור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עוגת הגבינה עם הביסקויטים - לא בהקפאה. סתם במקרר.
 

אלף

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
נכון מה שאני עושה אני מקפיאה דבר ראשון ואחר כך מעבירה למקרר.
 

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
צילום מקצועי
אין לי מושג מנין הנטיה להקפיא עוגות גבינה כאשר ההקפאה אינה חלק מתהליך ההכנה.
פעמים רבות זה גורם לנוזלים מיותרים לצאת מהעוגה ולהריסת המרקם הקרמי.
 

אא

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עוגת מוס שוקולד לבן

קלה מאד להכנה, אבל משובחת ומרשימה ברמות על.

החומרים לבסיס:
125 גר' פטיבר כהה
2 כפות קקאו
75 גר' חמאה

למוס:
350 גר' שוקולד לבן שבור לקוביות
3 כפות חלב
כפית ליקר תפוזים או דובדבנים
2 שמנת מתוקה

לקישוט:
תלתלי שוקולד (לתוצאה מרשימה במיוחד - התשמשו בשוקולד לבן ממולא)

אופן ההכנה:
לבסיס:
מרסקים את הביסקוויטים עם הקקאו, מוסיפים את החמאה, ומערבבים.
שוטחים בתבנית עגולה (קוטר 26) ומשהים שעה במקרר.

למוס:
ממיסים את השוקולד במיקרוגל עם החלב והליקר 30 שניות.
מוציאים ומערבבים למרקם חלק.
מקציפים את השמנת לקצפת יציבה, מקפלים רבע מהקצפת לתוך השוקולד ומערבבים, ואז את שאר הקצפת (להיזהר שהשוקולד לא יהיה חם).
שופכים את המוס על הבסיס ומשאירים במקרר לילה שלם.
מקלפים תלתלי שוקולד לקישוט.
(עדיף שני צבעים - רוזמרי)
ניתן גם להקפיא, כדאי להוציא מהקפאה חצי שעה לפני ההגשה.
 

קבצים מצורפים

שירי כהן

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
איור וציור מקצועי
קישוט עוגה בצורה דומה, קצת יותר פצ'קרי:
סביב העוגה שושני קצפת ריץ' עם קפה, צבע מוקה בקיצור, או שמנת מתוקה לא חשוב,
במרכז תלולית קליק שחור-לבן, ובכל השטח הנותר שוקולד לבן ממולא חום מגורר כמו שעשית.
עוגה נהדרת!
 

nchmeya

משתמש צעיר
פיציות

3כוסות קמח
1 לבן
1\2 מרגרינה [אפשר להמיס במקרו ואז קל לערבב]
1 שקית א"א

לחלק ל2
לשטוח
למרוח רסק עגבניות, בצל, גבינה צהובה, אורגנו, מלח....
לגלגל
לחתוך כל סנטימטר וחצי
לאפות

עוגת גבינה מהירה, קלה, זולה, וטעימה!!!!!!

פרורי פתיבר+מעט מרגרינה [יותר יפה הכהה]
משטיחים על התבנית
אופים 15 דק'

לבנתיים מכינים:
2 גבינות
1 שמנת
3 ביצים מופרדות
מיץ חצי לימון
2 כפיות וניל
1 1\2 כוסות סוכר
4 כפות גדושות קמח

להקציף חלבונים+סוכר
להוסיף השאר בהדרגה
להוסיף קמח
להנח על הפרורים לאפות עד שמזהיב
[ניתן להוסיף {אבל לא צריך}מעל אוכמניות, דובדבנים למילוי וכו' ולאפות עוד 5 דק']

תבנית קטנה, אפשר להכפיל - נראה וטועם מדהים!!
 

בק.

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אם תשימו תמונה, זה יהיה הרבה יותר מושך ומענין לנסות.
 

אא

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תפוחי אדמה מוקרמים


מבשלים 5-6 תפו"א בינוניים עם הקליפה עד שהם מתרככים.
מקררים, מקלפים, פורסים יפה, ומסדרים בתחתית התבנית.
מניחים מספר חתיכות חמאה קטנות בצדדים.
זורים מעט מלח ומעט פלפל לבן או שחור.

רביכה: (רוטב אלפרדו)
100 גר' חמאה מומסת
2 כפות אבקת מרק פטריות
כוס חלב
מכל שמנת מתוקה

שמים בסיר, ובוחשים על אש קטנה עד שמתקבלת רכיכה.

שפוכים את הרוטב על התפו"א עד שהוא מכסה אותם.
אופים בחום בינוני חצי-שלושת רבעי שעה.
זורים חופן גבינה צהובה מגוררת מלמעלה, לקראת סוף האפייה. (לא הכרחי)

* וריאציה נוספת: מבשלים פסטה מכל סוג שהוא לפי ההוראות,
שופכים את הפסטה לתבנית,
ועליו רוטב אלפרדו ומערבבים.
זורים גבינה צהובה ואופים.
 

קבצים מצורפים

nchmeya

משתמש צעיר
נכתב ע"י בק.;391454:
אם תשימו תמונה, זה יהיה הרבה יותר מושך ומענין לנסות.
מה לעשות? אצלי העוגה-התמונה תהיה מוכנה קצת לפני החג, אולי זה יהיה שימושי למי שמתחילה מעכשיו לשנה הבאה.
 

בק.

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
עוד תפוחי אדמה מוקרמים+ פטריות.

מבשלים תפו"א- (כצמה שרוצים- לפי הסועדים...)
שיהיו רכים אבל יציבים

מאדים בצל
מוסיפים 1 קופסת פטריות משומרות
נותנים להתאדות ביחד כמה דקות, מתבלים במלח פלפל, א. מרק פטריות
מכבים את האש.
מוסיפים לבצל+הפטריוות 1 מיכל שמנת מתוקה ובוחשים קצת.
מוציאים את התפו"א ושוטחים אותם יפה בתבנית אלומיניום.
שופכים את תערובת השמנת+ הבצל והפטריות מלמעלה
מערבבים
מוסיפים כף קורנפלור מומס בחצי כוס מים- שופכים מלמעלה
אופים בתנור עד שמזהיב.
תזהרו מאד לא להכווה מהתפו"א הם רותחים כשהם יוצאים מהתנור אל הפה...
באחריות,לא ישאר כלום ברגע שתוציאו מהתנור...
קחו בחשבון!
 

יעל.ו.

משתמש רשום
עוגת מילקי עם מוס שוקולד. ללא אפיה.

כמו שאמרו לפני, את העוגות יכינו קצת לפני החג... אז התמונות יגיעו בהמשך..

עוגת מילקי עם מוס שוקולד

א. לסדר בתבנית שכבה אחת של ביסקויטים טבולים בחלב.

ב. לקרם מילקי: 2 שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
3 כפות סוכר
1 אינסטנט וניל
להקציף היטב את כל החומרים ואח"כ להוסיף:
גבינה 9%

ג. למרוח חצי מכמות הקרם על הביסקויטים, ולסדר מעליהם שכבה שניה. ומעליה את חצי הכמות השניה של הקרם ומעל עוד שכבת בסקויטים. (3 שכבות בסויטים ו-2 שכבות קרם)

ד. להכנת המוס: א. להמיס 100 גר' שוקולד מריר. לאחר שהשוקולד מומס-להוסיף 4 חלמונים, לערבב ולקרר היטב.
ב. להקציף את ארבעת החלבונים (ללא סוכר) לקצפת יציבה. להוסיף את השוקולד המומס לביצים ולערבב בעדינות. לשפוך מעל לשכבה העליונה של הביסקויטים.

בהצלחה!
 
למעלה