קודם כל, התנצלות (במיוחד לחביבה, שביקשה את המתכון):
הבטחתי מתכון לחזה עוף ממולא, ולא הספקתי להקליד אותו (תנחשו למה).
אני מתכבדת בזאת להשלים אותו, מומלץ לחג הסוכות, או למי שממש מחפש מה להשקיע לסעודות של ערב יום כיפור בבוקר / מוצאי יום כיפור.
החומרים:
2 "פרפרים" של חזה עוף
למילוי:
1 בצל
1/2 קופסת פטריות
1 קישוא
פרורי לחם
ביצה
לציפוי:
ביצה
פרורי לחם מתובלים לפי הטעם (באופן אישי, ממליצה על תערובת לפרגיות)
שמן
אופן ההכנה:
להפריד את החזות לשניצלים, לדפוק היטב היטב.
להכין את המילוי:
לקצוץ בצל ולטגן היטב.
לקצוץ הפטריות והקישוא בעזרת מעבד מזון, ולאדות מספר דקות יחד עם הבצל.
לכבות את האש, להוסיף ביצה ופרורי לחם, ולערבב.
להניח 2-3 כפות על כל 'שניצל' פתוח, ולגלגל לסגירה.
לעטוף כל גליל בנייר אלומיניום כמו סוכריה - מהודק בקצוות.
להקפיא.
להכנה סופית:
להוציא את הגלילים מן הפריזר.
לערבב בצלחת את פרורי הלחם, התבלינים והשמן
לטבול את הגלילים הקפואים בביצה ובפרורי הלחם המתובלים,
להכניס לשקית קוקי,
לאפות בתנור שחומם מראש בחום 200 במשך 45 דק'.
בחג / שבת בבוקר אפשר לחמם על פלטה.
לפני ההגשה לחתוך לפרוסות אלכסוניות נאות.
הבטחתי מתכון לחזה עוף ממולא, ולא הספקתי להקליד אותו (תנחשו למה).
אני מתכבדת בזאת להשלים אותו, מומלץ לחג הסוכות, או למי שממש מחפש מה להשקיע לסעודות של ערב יום כיפור בבוקר / מוצאי יום כיפור.
החומרים:
2 "פרפרים" של חזה עוף
למילוי:
1 בצל
1/2 קופסת פטריות
1 קישוא
פרורי לחם
ביצה
לציפוי:
ביצה
פרורי לחם מתובלים לפי הטעם (באופן אישי, ממליצה על תערובת לפרגיות)
שמן
אופן ההכנה:
להפריד את החזות לשניצלים, לדפוק היטב היטב.
להכין את המילוי:
לקצוץ בצל ולטגן היטב.
לקצוץ הפטריות והקישוא בעזרת מעבד מזון, ולאדות מספר דקות יחד עם הבצל.
לכבות את האש, להוסיף ביצה ופרורי לחם, ולערבב.
להניח 2-3 כפות על כל 'שניצל' פתוח, ולגלגל לסגירה.
לעטוף כל גליל בנייר אלומיניום כמו סוכריה - מהודק בקצוות.
להקפיא.
להכנה סופית:
להוציא את הגלילים מן הפריזר.
לערבב בצלחת את פרורי הלחם, התבלינים והשמן
לטבול את הגלילים הקפואים בביצה ובפרורי הלחם המתובלים,
להכניס לשקית קוקי,
לאפות בתנור שחומם מראש בחום 200 במשך 45 דק'.
בחג / שבת בבוקר אפשר לחמם על פלטה.
לפני ההגשה לחתוך לפרוסות אלכסוניות נאות.