דרוש מתכון מתכון מתוק לחזה עוף

תות-בננה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מתכון קליל בסגנון של דבש ושום...
יש משהו?
 

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

חזה עוף צרוב על הפלאנצה​

טעים מאד!
מתכון של ניקי ב

החומרים:​

4 חזה עוף דקים
כף גדושה רוטב צ'ילי מתוק
5 כפות שמן זית
כפית פפריקה
כפית רוטב סויה
כף רסק עגבניות
כף סילאן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה:

1. לשים את כל המצרכים בקערה לערבב היטב שהחזה יתובל מכל הכיוונים ולהמתין כשעה. במהלך השעה מידי פעם לתת ערבוב בקטנה.

2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן לטגן את החזה עוף משני הצדדים עד שמזהיב.
 

מסלול מחדש

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
לא עם דבש אלא עם סילאן, הולך?
אצלינו אהבו מאוד את המתכון הזה
 

חילזון

משתמש מקצוען
היום עשיתי..
לחתוך חזה עוף לקוביות. לצפות בקמח לטגן עד שנהיה לבן. להוסיף שום כתוש מלח פלפל דבש וסויה. לערבב טוב ולבשל עד שמוכן.
 

קבצים מצורפים

  • IMG_20230529_134427.jpg
    IMG_20230529_134427.jpg
    4.9 MB · צפיות: 45

תות-בננה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
היום עשיתי..
לחתוך חזה עוף לקוביות. לצפות בקמח לטגן עד שנהיה לבן. להוסיף שום כתוש מלח פלפל דבש וסויה. לערבב טוב ולבשל עד שמוכן.
נראה מעולה ממש
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
מתכון קליל בסגנון של דבש ושום...
יש משהו?
לא יודעת אם לזה הכוונה אבל יש לי רוטב 2 שניות לשניצלונים / קוביות חזה מטוגנים
להשחים שומושום בסיר
להוסיף 1/4 כוס שמן
1/3 כוס קטשופ
1/3 כוס סוכר חום
מלח פלפל שחור - לפי הטעם
לערבב להביא לרתיחה קלה להוסיף את הבשר פנימה ולערבב שהרוטב עוטף את הבשר
בתאבון
 

מירימ

משתמש פעיל
קל קל טעים טעים
של אביגיל מייזליק
יחס של 1:1:1
סילאן
רוטב סויה
שומשום

בתנור
 

Chanae

משתמש מקצוען
עוד מתכון של אביגיל מייזליק גם מאוד קל וטעים,
כף דבש
כף רוטב סויה
כף שום גבישי (או אבקת שום)
מלח, פלפל
לערבב עם החזה עוף ולהוסיף
1 כוס פרורי לחם
לשים בתבנית ומעל לרסס קצת שמן
לאפות 20 דקות בערך
 

כבי800

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מתכון שהוא במקור לאנטריקוט דק-דק
אימצתי אותו לחזות והוא פשוט מושלם
שילוב טעים, מאוזן ואקזוטי
לאוהבי מנות מעניינות ואנינות

מערבבים בקערה:
2 כפות דבש
2 כפות שמן זית איכותי
2 שיני שום קצוצות
כפית חומץ
פלפל שחור גרוס,
1/2 כפית מלח (אני מעדיפה הימלאיה אבל אפשר גם אטלנטי רגיל)
1/3 כפית שאטה או צ'ילי גרוס

מיבבשים את החזות בטפיחות נייר מגבת,
מורחים את כל הפרוסות בתערובת בנדיבות ומניחים בקערה להשריה (כמה שיותר יותר טוב, עד לילה במקרר),
ואפשר גם לדלג על שלב ההשריה, זה עדיין טעים:)

מחממים מחבת פסים או פלנצ'ה על חום בינוני (לא הכי גבוה, כי חומרי הרוטב נחרכים)
מניחים את החזות וצורבים כמה דקות מכל צד עד שהעוף מלבין ומתקבלים פסי צריבה שחומים

ניתן גם להכניס לתנור על 200 מעלות טורבו מכוסה בנייר אפיה
לאפות 10 דקות, ואז לחשוף לעוד 7 דק'


*לאחרונה אימצתי את המתכון לפרגיות.
השריתי ברוטב לשעה+, הכנסתי לאפיה בתנור, פתוח, ל-40 דק'
העברתי לצריבה לשתי דקות על חום גבוה במחבת פסים,
והגשתי.
יצא מושלם להתלקק.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכח

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  25  פעמים

לוח מודעות

למעלה