טעים,
שלא יצא יבש וכמובן לא משמין,
שיהיה את הרווח של הלא מטוגן
@hbecker @shira bira
יש למשהו רעיון?
תודה!
שלא יצא יבש וכמובן לא משמין,
שיהיה את הרווח של הלא מטוגן
@hbecker @shira bira
יש למשהו רעיון?
תודה!
באמת עם ביצה יוצא פחות יבש?כשאת עשה במחבת שמים ביצה ושמן שלא יצא יבש
ובתנור שמים מצפים את השניצל במיונז ואז בכל מה שאת רוצה וזה שומר על רכות ופריכות
ביצה בתנור שאת מצפה את השניצל היא מיבשת אותו
עשיתי כך בדיוק אתמול ויצא יבששששאפשר גם ?
מטוגן זה מטוגן...אפשר לעשות בכאילו
תכניסי לתערובת ששל ביצים הטרופות כף גדושה של מיונז וכפית חרדל
אפשר להוסיף טיפה מים
מערבבים במטרפה ומכניסים את השניצלים "לנוח" בנוזל
אח"כ ממשיכים רגיל כמו שניצל ועדיף להשתמש בפרורים מוזהבים או בפנקו
אז מה הועלת עם הכמויות שמן?תעשי כבר במחבתאני מצפה את הניצלים כרגיל כמו לטיגון,
משמנת בנדיבות נייר אפיה, מסדרת את השניצלים מעל,
מזלפת שוב שמן בנדיבות,
מכניסה לתנור שחומם מראש (חשוב!) ל-210-230 מעלות, (תלוי בתנור.)
אופה 10 דק'
הופכת את השניצלים, אופה עוד 10 דק'
וזהו,
יוצא פריך שחום וטעים!
הסוד הוא לא לייבש. לאפות בדיוק במעלות הנכונות וזמן אפיה מדויק.
(כמובן שכל אחד צריך ללמוד את התנור שלו)
אפית הרבה זמן?עשיתי כך בדיוק אתמול ויצא יבשששש
לכן אני שואלת
תודה
כמה זמן לאפות ועל כמה מעלות?אפית הרבה זמן?
זה היה שניצל גדול ועבה או שניצלונים?
אני עושה בתנור - כבר שנים לא מטגנת (למרות שאין כמו טיגון אבל זה טעים מאדד)
משרה במרינדה
ביצה - מיונז - חרדל- קטשופ- מלח- פלפל- כמון- שום
אחרי שעתים טובלת בפירורי לחם
מניחה על תבנית מרופדת בנייר אפיה עם מעט שמן, מתיזה או מזלפת מעל שמן זית
ובתנור ממש קצת זמן שלא יתייבש
כמה זמן את אופה?אני עושה בתנור - כבר שנים לא מטגנת (למרות שאין כמו טיגון אבל זה טעים מאדד)
משרה במרינדה
ביצה - מיונז - חרדל- קטשופ- מלח- פלפל- כמון- שום
אחרי שעתים טובלת בפירורי לחם
מניחה על תבנית מרופדת בנייר אפיה עם מעט שמן, מתיזה או מזלפת מעל שמן זית
ובתנור ממש קצת זמן שלא יתייבש
על תנור רותח, נניח עשר דקות כזהכמה זמן את אופה?
תודה,על תנור רותח, נניח עשר דקות כזה
הכי גבוהתודה,
כמה מעלות?
הופכת באמצע?
ראשית, כמויות השמן עדיין פחותות בהרבה מטיגון,אני מכינה רגיל כמו למחבת
ביצה עם קמח טרופים יחד
פרורי לחם מטבלת כל פעם משו אחר
משמנת עם תרסיס שמן את הנייר אפיה
שמה את השניצלים ומרססת שוב
אחרי עשר דקות מחליפה צד מרססת שוב ויוצא טעים ופריך ולא יבש
אז מה הועלת עם הכמויות שמן?תעשי כבר במחבת
תודה!הכי גבוה
אני אישית לא הופכת
אבל תנסי איך עם התנור שלך מאמינה שמשתנה
שעות אחרונות! אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח ממשיך לשעות בודדות 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: