כמויות?כבד קצוץ:
מטגנים בצל, ולקראת סוף הטיגון מוסיפים את הכבדים כדי שיקבלו את הטעם הטוב,
לאחמ"כ קוצצים (אנחנו בבלנדר מקל) יחד את הכבד וביצים
ניתן להוסיף מלח/פלפל/שום ועוד לפי הטעם
טיפ להגשה יפה:
לסדר את הכבד הקצוץ/הביצים הקצוצות בתבניות אינגליש קייק, לפני הסעודה להפוך כל תבנית ע"ג מגש אובלי (אפשר על מצע של חסה ומסביב ירקות) ולחתוך לחתיכות-כמו עוגה,
מרשים ופרקטי
בהצלחה,
ואפשר להכין את הביצים ביום שישי?כבד קצוץ:
מטגנים בצל, ולקראת סוף הטיגון מוסיפים את הכבדים כדי שיקבלו את הטעם הטוב,
לאחמ"כ קוצצים (אנחנו בבלנדר מקל) יחד את הכבד וביצים
ניתן להוסיף מלח/פלפל/שום ועוד לפי הטעם
טיפ להגשה יפה:
לסדר את הכבד הקצוץ/הביצים הקצוצות בתבניות אינגליש קייק, לפני הסעודה להפוך כל תבנית ע"ג מגש אובלי (אפשר על מצע של חסה ומסביב ירקות) ולחתוך לחתיכות-כמו עוגה,
מרשים ופרקטי
בהצלחה,
3 ביצים ו-1-2 בצלים ל 200 גר' כבד,כמויות?
בודאי,ואפשר להכין את הביצים ביום שישי?
מה פירוש להכין בתבנית? לפני שבת או בשבת עצמה?ואפשר להכין את הביצים ביום שישי?
זו לא בעיה של ביצה שעברה לילה?בודאי,
לגבי בעיה של ביצה ולילה-לא שמעתי,זו לא בעיה של ביצה שעברה לילה?
זה עם מיונז? אולי תתני לי מתכון לביצים?
ביצה פתוחה שעברה לילה זו רק ביצה חיה. אחרי שבושלה / התערבה בדבר מה, אין בזה בעיה.זו לא בעיה של ביצה שעברה לילה?
זה עם מיונז? אולי תתני לי מתכון לביצים?
אשמח למתכון או קישורהכבד עשוי מ-4 שכבות: ביצה, כבד, ביצה וכבד
גם 2 שכבות יוצא יפהפה.
והפרחים -הכנתי לילדים שאינם אוהדים גדלים של הכבד...
אם איני טועה רשמתי כבר את המתכון,
אבל אם יידרש,
אקליד שוב.
יישר כח!!!!המתכון מספיק ל-32 מנות מאד מכובדות+13 פרחונים של סלט הביצים.
כבד קצוץ וסלט ביצים
הרכיבים:
48 ביצים קשות
6 בצלים פרוסים ומאודים לשקיפות בלבד!
טחני יחד
תבלי בערך ב-1+1/2 כפות מלח.
לכבד הקצוץ:
ו ק"ג כבד
10 בצלים גדולים מאודים מטוגנים להזהבה
הוסיפי את הכבד וטגני יחד עוד כ-10 דק'.
3-4 תפו"א מבושלים
טחני הכל יחד.
המליחי בערך עם 3 כפיות מלח
פלפל שחור.
*מכמות תערובת הביצים הפרישי ל-13 הפרחים,
מלאי חותכן בצורה הרצויה עד למחצית וקשטי.
לשכבות:
1. רפדי תבנית ח.פ. גדולה בפרגמנט, הרטיבי מעט.
2. שטחי מחצית מתערובת הביצים,
3. כסי במחצית מתערובת הכבד,
4. שטחי במחצית הנותרת של תערובתת הביצים
5. סיימי בתערובת הכבד.
6. סמני ופרסי למנות,
4 לרוחב ו-8 לאורך
7. קשטי במחצית עגבנית שרי ובעלי פטרוזיליה.
8. כסי בניר כסף בזהירות!
שלא יגע ב"עוגת הביצים והכבד"...
שמרי במקרר.
טיפ להגשה:
חתכי בעזרת סכין חדה את פינות התבנית
ובעזרת מרית שטוחה הוציאי את המנות בשלימותן!
אפשרות הגשה אלגנטית נוספת:
1. 1/2 מתערובת הביצים שטחי לעלה ע"ג ניר כסף לח מעט,
2. מעליו שטחי 1/2 מכמות הכבד
3. גלגלי יחד לרולדה דו צבעונית
4. קררי, פרסי והגישי ליד עלה חסה ועגבנית שרי.
בהצלחה
ולשמחות!
הסלט ביצים בלי כלום? לא בצל ולא מיונז?כהמשך למה שאמרו לך על תבניות אינגליש קייק
אם תצפי את התבנית קודם בניילון נצמד יהיה הרבה יותר קל לחתוך
את מרימה את הניילון עם הביצה וכבד שדחוסים מעל
שמה על משטח ישר וחותכת.
לגבי כמויות ל70 איש עשיתי
לסלט ביצים- 60 ביצים מבושלות שגרדתי בחלק הכי דק של הפוד-יצא מרקם מעולה
שטחתי בתבנית ואז שמתי תבנית נוספת מעל ודחפתי (מקווה שאת מבינה...)
אני אישית לא שמה בייצים בכבד רק כמויות של בצל מטוגן
השתמשתי ב1.5 קילו כבד וכעשרים בצלים
להגיש פרוסה עם קצת חסה ועגבניות שרי
נראה מקסים!
אל תחמיצו!!!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: