מתכון לגלידת פירות

Ayalam

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש לי המון קיווי,
חשבתי לנצל אותם לגלידת פירות,
יש למישהי מתכון מוצלח ואוורירי?
שלא יצא עם חתיכות קרח...
 

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עם קיוי, הכי פשוט וטעים שייק פרי!
רסקי אננס עם קיוי, או מלון וקיוי. מעדן
אני לפעמים מכניסה לקומפוט תפוחי עץ כמה קיוי,ואח"כ טוחנת לרסק תפוחי עץ, הנוכחות של הקיוי מוסיפה וגרעיניו השחורים בכלל.
 

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
אם לאוו דווקא גלידה,

השייק הזה מעולה!!

8 קיוי
1 אבוקדו בשל
2 בננות בשלות
כוס מיץ תפוזים סחוט
כוס סוכר (לדעתי אפשר הרבה פחות או בכלל לא)

לרסק למחית חלקה ביותר בבלנדר ולהגיש קר.
 

חזק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אפשר להקציף שמנת מתוקה
שייצא קצפת נוקשה מעט - (מרנג)

להוסיף 3 כפיות פודינג וניל, 3-4 כפיות סוכר

להניח בצלחת גוש קצפת, ובעזרת סכין ממרח- ליצור צורת שושנה

לתחוב פרוסות קיוי, או תות, בננה, או כולם ביחד

ניתן לפזר מעל סוכריות לקישוט כדי לתת הרגשה חגיגית

מרשים וטעים.
מצורף תמונה ממצלמה ביתית
 

קבצים מצורפים

  • IMG_1149[1].jpg
    2 MB · צפיות: 45

נמה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
סורבה פירות

סורבה פירות (מתכון קיצי אבל תמיד טעים)
נהדר עם כל פרי, מצוין עם קיוי!

מכינים סירופ סוכר מבערך חצי כוס סוכר ושליש כוס מים (תלוי כמה הפירות מתוקים. לסורבה לימון 1 כוס סוכר ו1/2 כוס מים)

מחממים על אש נמוכה עד שכל הסוכר נמס והסירופ מתחיל לבעבע.

בנתיים טוחנים את הפרי בבלנדר או מעבד מזון למחית. (לסורבה לימון או תפוז משתמשים במיץ)
כמות הסירופ מתאימה לבערך 2 כוסות מיץ או מחית
אפשר להוסיף כף מיץ לימון אם אוהבים סורבה חמצמץ

מערבבים את כל החומרים ומקפיאים 3-4 שעות (צריך להיות קפוא לגמרי)

מניחים להפשיר על השיש לכמה דקות ואז טוחנים במעבד מזון. זה השלב הכי חשוב! הוא נותן לסורבה את המרקם שלו.

מחזירים להקפאה לפחות 3 שעות. נשאר מצוין גם שבוע.

אם רוצים אפשר להקפיא בפעם הראשונה בתבניות קרח או כמה קופסאות קטנות כדי להקל על הטחינה.
תהנו!
 

חמחם

משתמש מקצוען
יש לי משהו שמזכיר פרוזן יוגורט...
אני עושה בפרווה:
2 בננות, 3 קיווי, 2 תפוחים, 1 מנגו ומעט אוכמניות/ פרות יער (אפשר גם ריבה) אפשר גם אננס ופקאנים
מקלפים וחותכים את הפירות, מקפיאים ל-3 שעות.
מקציפים ריץ' (ואפשר שמנת) עם מעט סוכר.
שמים בבלנדר פירות + ריץ' כמה פעמים עד שהכל מתרסק ומתערבב.
כדאי לטעום לפני שמגישים אם חסר סוכר או פירות וכו'
עדיף לאכול מיד...
אפשר להקפיא בכוסות (אני שמה על רגל, מפשירה ושמה כפית קטנה, ולא קשית, זה קצת סמיך...)
וכמובן, אם אתם אוהבים פרי מסוים אפשר להחליף, ואם רוצים טעם יותר "פירותי" מוסיפים יותר פירות...
מנסיון של כמה שנים כבר - תמיד נגמר! ותמיד יוצא מוצלח!
ו-שכחתי: קל ומהיר להכנה! 15 דקות כולל שטיפה!
מקוה שהבנת, ובהצלחה!
 

נ פלוס

משתמש מקצוען
יש לי מחית פירות- טעים

12 קיווי
1/4 קופסה אננס (מסונן)
150 גרם אבקת סוכר
1 כפית ליקר-
ערבלי בבלנדר..

אם את רוצה 2 צבעים זה מתותים-

680 תותים קפוא או טרי
1/4 קופסה אננס (מסונן)
150 גרם אבקת סוכר

בהצלחה
 

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
את יכולה לשלוח לי..
אני משוגעת על קיוי....
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכט

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה:
נקרא  5  פעמים

לוח מודעות

למעלה