בשרי מתכון לבשר מס' 8

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
שיצא רך וטעים :)
למי יש?
תודה!!
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
שיצא רך וטעים :)
למי יש?
תודה!!
עכשיו :oops:
2/3 בצלים לקצוץ ולטגן יפה בשמן
להוסיף שיני שום
לטגן את הבשר עד שמשנה צבע
להוסיף גזר חתוך לעיגולים
מלח ופלפל לפי הטעם
להוסיף מים עד לכיסוי
לבשל משהו כמו 3 שעות עד שהבשר רך
מפעם לפעם לטעום ולהוסיף מלח/פלפל אם צריך אבל לא מים

בשלב הזה אפשר להוסיף מסביב לנתח תפו"א חתוכים לרבעים
כשהם מוכנים ורכים הכל מוכן
 

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עכשיו :oops:
2/3 בצלים לקצוץ ולטגן יפה בשמן
להוסיף שיני שום
לטגן את הבשר עד שמשנה צבע
להוסיף גזר חתוך לעיגולים
מלח ופלפל לפי הטעם
להוסיף מים עד לכיסוי
לבשל משהו כמו 3 שעות עד שהבשר רך
מפעם לפעם לטעום ולהוסיף מלח/פלפל אם צריך אבל לא מים

בשלב הזה אפשר להוסיף מסביב לנתח תפו"א חתוכים לרבעים
כשהם מוכנים ורכים הכל מוכן
ה'עכשיו' היה על זה שרק עכשיו אני מכינה אותו? :)
לא להשרות קודם במשהו?
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען

תילתן

משתמש סופר מקצוען
המכסה צריך להיות סגור בזמן הבישול אבל לא אטום
מה שמאדה את הנוזל ומצמצם את הרוטב
 

שריתאליז

משתמש מקצוען
שלוק?
אם לא כדאי לשלוק בסיר לחץ לזרז ענינים
הכנתי ככה
טיגון של הרבה בצלים
את הנתח של הבשר - פרוס לפרוסות אחרי שליקה.
להוסיף מים ותבלינים
יין אדום יבש
וערמונים

על אש נמוכה נמוכה
יצא מעדן
בה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טו

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה