גם לי,הכנתי השבת יצא ואואוווו
מענין אותי רק אם זה אמור להיות, שמתי את העוגה במקרר ולאחר שהיא התקררה היא חזרה להיות עוגה אחת כלומר לא חתוכה. והייתי צריכה לחזור ולחתוך על הסימנים של החיתוך הקודם.(השוקולד התייבש בין החתיכות)
תודה רבה!!
מנסיוני הדל-אפשר לוותר על הממרח שוקולד בציפוי?
המסקנה מוכיחה לכולנו שנסיונך ממש לא דל.מנסיוני הדל-
ראיתי שהממרח נותן מרקם מיוחד
שלא תשיגי אותו בלעדיו.
חחח לגמריאחת העוגות!!!
רק כדאי להכפיל,
אחת ליום שמכינים
והשניה שישאר משהו לשבת....
אני מבינה שזו כאילו עוגה לקינוח כזו?ועכשיו משהו מוצלח באמת, שעשיתי היום מהסיבה הפשוטה שפשוט התגעגעתי לטעם הטעים הזה, המפנק .
ככה בלילה כשהבית שקט ובא לי פינוק אמיתי,
וכמובן כמובן שאני לא מעלה מתכונים מסובכים, קל להכנה ותוצאה מושלמה!!
מצרפת גם תמונות טריות טריות וטעימות ........
מידות: כוס חד"פ.
החומרים:
6 ביצים מופרדות
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוס אבקת שוקו טעים.
1 כוס קמח
כף קפה נמס
1 אבקת אפיה
קצת יין
להקציף את הביצים עם כוס סוכר, ולהוסיף אט אט על מהירות נמוכה את שאר החומרים,
בתבנית בינונית ח''פ ע''ג תבנית תנור לאפות בחום בינוני (180) בערך חצי שעה.
מתקבל טורט גבוה שיורד מעט.
ועכשיו מגיע החלק העסיסי והטעים,
מרתיחים בסיר:
ריץ עם חבילת שוקולד מריר
מוסיפים 4 כפות של ממרח שוקולד + כף קפה נמס
לערבב היטב,
חותכים את העוגה לפרוסות בלי להוציא מהתבנית, (מצורפת תמונה)
ואז שופכים את השוקולד ע''ג העוגה ומנערים.
ולפה.... אהה סליחה למקרר או עדיף למקפיא כדי שיישאר משהו לאורחים.
מגישים על צלחת קטנה ושקופה עם גלידת וניל ליד וכפית ח''פ.
בתאבון!!
צפה בקובץ המצורף 679658צפה בקובץ המצורף 679660
צרפתי תמונה של העוגה אחרי האפיה חתוכה.
ותמונה לאחר השפיכה העסיסית והמבריקה של השוקולד המגרה הזה.
לא הייתי עושה את זה כעוגה בחושה היא עוגה עדינה ומתאימה לקינוח או לאכילה מפנקת כזו.אני מבינה שזו כאילו עוגה לקינוח כזו?
אפשר לעשות את אותו מתכון בתור עוגה בחושה בתבנית אינגליש קייק?
אולי בלי הציפוי?
אין עלייך ועל המתכונים שלך!
תודה.
לא חייבים יין את יכולה גם מיץ ובדיעבד מים.חיבים יין מה במקום? ואיזה סוג יין את מתכונת מתוק\?\\\\\\\\\\\\\\\.
לא חייבים יין את יכולה גם מיץ ובדיעבד מים.
אבל יין הוא הכי משובח.
יין מתוק אדום.
חיבים יין מה במקום? ואיזה סוג יין את מתכונת מתוק\?\\\\\\\\\\\\\\\.
את פותחת את הפקק של היין ושופכת מעט.כמה יין לשים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכח
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: