מתחשק לי שגם לכם יהיה טעים...........

משולש ברמודה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הנדסת תוכנה
@רוחי בלבוחי תודה על המתכון : )
לא היה לי ריץ׳ אז עשיתי כבר רוטב שוקולד עם חמאת בוטנים. יצא מדהים!
הקצה היבשושי בגלל מישהו קצת מפונק שלא אוהב שוקולד :(
IMG_0339.jpeg
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען

malkykl

משתמש מקצוען
ועכשיו משהו מוצלח באמת, שעשיתי היום מהסיבה הפשוטה שפשוט התגעגעתי לטעם הטעים הזה, המפנק .
ככה בלילה כשהבית שקט ובא לי פינוק אמיתי,
וכמובן כמובן שאני לא מעלה מתכונים מסובכים, קל להכנה ותוצאה מושלמה!!
מצרפת גם תמונות טריות טריות וטעימות ........
מידות: כוס חד"פ.
החומרים:
6 ביצים מופרדות
3/4 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוס אבקת שוקו טעים.
1 כוס קמח
כף קפה נמס
1 אבקת אפיה
קצת יין

להקציף את הביצים עם כוס סוכר
שניה, לא הבנתי. להפריד או להקציף בשלימותן?
וסליחה אם אני מבלתק"ת...
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
לא קראתי את הכל
לא יודעת מה זה העוגה
אבל..
מעל 300 תגובות לעוגת שוקולד!!!!!!!!!!!!!!!
פעם אחת תנסי... הוכל יהיה ברור ומובן. ;)
שניה, לא הבנתי. להפריד או להקציף בשלימותן?
וסליחה אם אני מבלתק"ת...
להפריד.
במקור להפריד


(אגלה לך שאני לא הפרדתי, הקצפתי אותן שלמות במשך כ-8 דקות ויצא מושלם!)
בכל טורט את יכולה גם לא להפריד וזה יוצא נהדר.
ספציפית פה ממליצה להפריד כי העוגה מאד עדינה ואורירית.
 

malkykl

משתמש מקצוען
פעם אחת תנסי... הוכל יהיה ברור ומובן. ;)

להפריד.

בכל טורט את יכולה גם לא להפריד וזה יוצא נהדר.
ספציפית פה ממליצה להפריד כי העוגה מאד עדינה ואורירית.
להפריד ואז מה? כלומר במתכון רק כתוב להקציף ואז להוסיף את השאר.
צריכה שיסבירו לי לאט לאט כדי להבין מהר מהר :rolleyes:
די מתחילה בכל העניין הזה של האפיה. בזכות חכמת קיבלתי אומץ ונכנסתי לזה, אחרי שנים שהילדים שלי הסתפקו בעוגיות שוקולד צ'יפס או עוגת שמנת ביסקויטים
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
להפריד ואז מה? כלומר במתכון רק כתוב להקציף ואז להוסיף את השאר.
צריכה שיסבירו לי לאט לאט כדי להבין מהר מהר :rolleyes:
די מתחילה בכל העניין הזה של האפיה. בזכות חכמת קיבלתי אומץ ונכנסתי לזה, אחרי שנים שהילדים שלי הסתפקו בעוגיות שוקולד צ'יפס או עוגת שמנת ביסקויטים
להקציף את החלבונים עם סוכר,
וכשהקצף בהיר ותפוח ממש, להנמיך מהירות של המיקסר למינימום ולהוסיף אט אט את החומרים הרטובים,
ואחרי כן את היבשים.
רטובים - חלמונים שמן וכדו
יבשים- קמח, אפיה וכדו.
 

malkykl

משתמש מקצוען
להקציף את החלבונים עם סוכר,
וכשהקצף בהיר ותפוח ממש, להנמיך מהירות של המיקסר למינימום ולהוסיף אט אט את החומרים הרטובים,
ואחרי כן את היבשים.
רטובים - חלמונים שמן וכדו
יבשים- קמח, אפיה וכדו.
תודה ענקית!!
 

הזדמנות

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הכנתי את הבלילה והיא היתה נראית לי נמוכה מדי. עכשיו היא בתנור בשלב מתקדם ואני מגלה את החלמונים בקערה על השיש...מה יקרה לה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  3  פעמים

לוח מודעות

למעלה