מתחשק לי שגם לכם יהיה טעים...........

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
יש עדיפות לממרח שוקולד מסוים?
אני שמה שוקולד פרה של עלית.
017461.jpg
 

RAME

משתמש מקצוען
@רוחי בלבוחי
אז ככה:
עכשיו העוגה עצמה בתנור -רק הריחחח להשתגע אבל באמת!!!
ועכשיו לפשלות ולשאלות:p
1 עשיתי חצי שעה- כלפי חוץ זה נראה שנשרף טיפה למעלה (מקוה שלא)
2 כשנגמרה החצי שעה יצא לי עוגה הר פשוט הר גבוה ברמות(אעלה בהמשך תמונה של הכל יחד)
3הוצאתי תעוגה טיפה החוצה לא עד הסוף כדי לבדוק עם קיסם שזה לא נוזלי אז 2 דקות אח"כ כל ההר המטורףף הזה ירד והנמיך את עצמו (האם כבר הפסדתי את הגובה ויש לי קטע להשאיר אותה בתנור אם כבר היא הנמיכה את עצמה??)
4 משאירה עכשיו את העוגה בתנור עם דלת סגורה, ולשאלה: האם באמת חובה לשמור את העוגה בתנור סגור לעוד חצי שעה?בא לי כבר לטעום אותה ואני צריכה לחכות ...:unsure::unsure:
5 ואם להשאיר אותה אז בתנור פתוח או סגור?
6 בזמן שהיא בתנור מתקררת אז אז את מכינה את הגנאש ? או לא כדאי כי יתקרר הגנאש ? ז"א כמה זמן אורך להכין את הגנאש? ומתי צריכה לשים על העוגה כשהגנאש חם או כשהעוגה חמה?
7 מחכה מחכה מחכה בקוצר רוח כבר לטעום אותה
8 אין מיליםםםםם!!!!!(y)(y)
9 חפרתיייי אבל שוה שנלמד מטעויות מה לא לעשות!!!
מחכה לתשובה מהירה כי בינתיים היא בתנור מתקררת
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
עשיתי חצי שעה- כלפי חוץ זה נראה שנשרף טיפה למעלה (מקוה שלא)
גמני מקווה בשבילך.
כשנגמרה החצי שעה יצא לי עוגה הר פשוט הר גבוה ברמות(אעלה בהמשך תמונה של הכל יחד)
3הוצאתי תעוגה טיפה החוצה לא עד הסוף כדי לבדוק עם קיסם שזה לא נוזלי אז 2 דקות אח"כ כל ההר המטורףף הזה ירד והנמיך את עצמו (האם כבר הפסדתי את הגובה ויש לי קטע להשאיר אותה בתנור אם כבר היא הנמיכה את עצמה??)
זה בסדר גמור.

את יכולה להוציא אותה מהתנור ולהכין את הקרם שוקולד , לחתוך ולשפוך.
זו עוגה נמוכה וזה בסדר גמור!
תהני ותעלי תמונה....
 

RAME

משתמש מקצוען
עכשיו הוצאתי אותה ויש לה שכבה שחורה סוג של
האם להוריד אותה עם סכין?
זה קצת טעם שרוף!
תכלס העוגה עצמה יוצאת צבע חום או חום כהה כהה כמעט שחור?
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
עכשיו הוצאתי אותה ויש לה שכבה שחורה סוג של
האם להוריד אותה עם סכין?
זה קצת טעם שרוף!
תכלס העוגה עצמה יוצאת צבע חום או חום כהה כהה כמעט שחור?
אם זה עם טעם שרוף תנסי טיפונת לקלף את השכבה אבל לא מידי כי אני מאמינה שהרוטב שוקולד יטשטש את הטעם השרוף.
 

RAME

משתמש מקצוען
קילפתי זה היה ממש חובה טעם שרוף ממש! באסה ! תכלס יצא קצת מפוצקר אז מה עשיתי הפכתי אותה על תבנית אחרת על הצד ההפוך נראה חלק מטורף!!
האם חובה לשים נייר אפייה בכללי?
וגם חובה לשים מתחת לתבנית מאלומיניום תבנית תנור אמיתית?
 

RAME

משתמש מקצוען
בהקשר לגנאש
למה הממרח שוקולד לא נמס לי הוא נהיה גושים אני מערבבת עושה על גבוה כלום
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
אני שמה על רשת , יש ענין דווקא על תבנית תנור?
כן.
תבנית תנור נותנת חום מלמטה והעוגה נאפית הרבה יותר טוב.
אפשר לוותר על השוקולד למריחה?
לשים במקום שוקולד מריר או מה?
תודה רבה!
אפשר לוותר אבל המרקם יהיה שונה, וכמובן גם הטעם.
 

bnoya

משתמש מקצוען
@רוחי בלבוחי רק היום נחשפתי למתכון הזה ורצתי להכין אותו
הוא יצא מושלם ברמות!!!!
מזל שיש כמה יולדות באזור אחרת הייתי מחסלת את כל התבנית לבד :ROFLMAO:
תודה רבה!! המתכונים שלך מושלמים!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  16  פעמים

לוח מודעות

למעלה