אני כבר רואה את הצורה, כבר חשבתי על רעיונות על גימורים תוספות.
מבחינתי העוגה יכולה להיות פשוטה בפנים אבל צריך שתהיה לה יציבות כשנחתוך בצורת מכונית [אולי להקפיא ואז לחתוך???]
השאלה שלי היא:
יש כאן לאי מי מתכון לעוגה עמידה וטעימה כזו?
כמה בצק סוכר אצטרך לעוגה?
איפה קונים את זה בזול צבעוני/לבן?
ומה נחשב מחיר טוב?
יש לכם רעיונות וטיפים נוספים?
מחכה לשמוע!
מבחינתי העוגה יכולה להיות פשוטה בפנים אבל צריך שתהיה לה יציבות כשנחתוך בצורת מכונית [אולי להקפיא ואז לחתוך???]
השאלה שלי היא:
יש כאן לאי מי מתכון לעוגה עמידה וטעימה כזו?
כמה בצק סוכר אצטרך לעוגה?
איפה קונים את זה בזול צבעוני/לבן?
ומה נחשב מחיר טוב?
יש לכם רעיונות וטיפים נוספים?
מחכה לשמוע!