נכתב ע"י EC;1096111:יש למישהו מרק בצל פרווה??? יש דבר כזה?
נכתב ע"י נוי;1096125:מרק העוף שלנו:
מרתיחים "סמרטוטים" של עוף. (עצמות חזה וכאלו) +קובית בשר עגל.
כשרותח מורידים את כל השומן והלכלוך שצף למעלה.
מוסיפים: גזרים, בצל, קישוא,קולרבי,בטטה,תפוחי אדמה,חצי גמבה, שיני שום שלמות, והרבה עלי סלרי. הילדים שלי משתגעים עליהם וקוראים לזה:"חמצוצים". (הערה ליתר ביטחון: זה לא חמוץ, זה רק ארוך וירוק) לפעמים אני שמה כמה עלי כרוב. זה ט ע י ם!
מלח לפי הצורך, ובישול ארוך ארוך ארוך.
יוצא צהוב כתומי אחחח... מרק של שבת.
איך ה"יקים" יכולים לוותר על זה?
נכתב ע"י רותי בן שימ;1096140:"זמן המרקים" הוא זמן מעולה להכניס בילדים בריאות כפולה בתוספת של קינואה.
כמעט לא מורגש ובריא מאוד.
אני מוסיפה 1/2 כוס יין לבן חצי יבש ומאוד משדרגנכתב ע"י דיני 2013;1096128:מרק בצל מדהים בטעמו! (פרווה, אפשר גם חלבי בתוספת גבינה צהובה)
4-5 בצלים גדולים פרוסים דק מטוגנים בשמן עד הזהבה.
כפית סוכר.
4 כפות קמח.
מערבבים לאט לאט
ומוסיפים בהדרגה 6 כוסות מים
מלח, פלפל שחור, אבקת מרק בצל.
מביאים לידי רתיחה, ומבשלים כלצי שעה.
אפשר להוסיף גבינה צהובה בהגשה.
בתאבון לכולכם! חורף בריא!
נכתב ע"י מנגו;1096154:תוכלי לפרט יותר?
איפה קונים, באיזו צורה זה מגיע, איך להוסיף, כמה ולכמה זמן בישול, ומה הערך התזונתי?
נכתב ע"י תמר;1096164:מרק מוצלח מאוד שאנחנו אוהבים להכין לארועים מענינים או סתם שמתחשק,המתכון מהאתר של ניקי ב אני מצרפת אותו מהמקור...
ולאלה המסורתיים שמתקשים לגוון מהמרק עוף/ירקות/כתום המלצה, תנסו, לא תתחרטו!
http://www.nikib.co.il/food-for-kids/2706/
מרק תירס ואיטריות
מצרכים:
בצל חתוך לקוביות
כף קמח
קופסת תירס 550 ג'
(גרעיני תירס מתוק)
בטטה מגורדת
מים
כפית רוטב סויה
חצי כוס שמיר קצוץ
3/4 כוס איטריות דקיקות למרק
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
אופן ההכנה:
1. לטגן את הבצל להוסיף את הקמח ולערבב לרביכה אחידה, להוסיף את התירס כולל הנוזלים, למלא את הקופסא הריקה במים 3 פעמים ולהוסיף, להרתיח ולטחון את המרק גס.
2. להחזיר לסיר להוסיף את הבטטה והשמיר לתבל להנמיך את האש לבשל כ 30 דקות מידי פעם לערבב, להוסיף את האיטריות ולבשל עוד 10 דקות לבדוק טעמים.
בתאבון!!
נכתב ע"י Marisa;1096136:מ
מעט במיה קפואה.
נכתב ע"י yudb;1096281:מה זה?
עשיתי אתמול ויצא מעדן! גם הילדים התלקקו.נכתב ע"י שרי קלוגר;1095280:מרק תפוחי אדמה וקישואים
לאדות הרבה בצל,
להוסיף תפוחי אדמה וקישואים חתוכים לקוביות גדולות.
להוסיף גם הרבה שיני שום (אני אוהבת המון, אבל כל אחד לפי טעמו..)
ושמיר קצוץ
לכסות במים, להתיח ולבשל עד להתרככות הירקות (ככה אומרים?)
לרסק עם בלנדר יד.
מאד טעים להוסיף לכל מרק:
חותכים פרוסות לחם לקוביות, מניחים בתבנית ומפזרים מעל תבלינים:
פפריקה, פלפל, גריל עוף, שום כתוש,
מטפטפים שמן זית ומערבבים הכל.
אופים בתנור להשחמה.
בתאבון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
18.06
י"ב סיוון
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
פוטושופ לצלמים
עם אופק עוגן
כלים מתקדמים, טכניקות חדשות ובינה מלאכותית בפוטושופ לצלמים בעידן 2024
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק טו
א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם: