זה נכון מאוד לגבי אלו שמגישים במסלול המקוצר של מי שלא חייב בדיווח מסשמעתי שהיום זה היום האחרון להגיש בקשה לקבלת המענק אני לא יודע בוודאות של 100% אבל למיחש בעי
האם יש את המדריך שכתבתם ? זה מאוד יכול לעזור כעת!שמעתי שהיום זה היום האחרון להגיש בקשה לקבלת המענק אני לא יודע בוודאות של 100% אבל למיחש בעי
יש כאן מישהו שהוא עצמו עם סושיאל סקיוריטי והוא היחיד במשפחה שהוא אזרח (נשוי לשלוש ילדים ללא אזרחות)
והוא אברך כולל שאף פעם לא הגיש דוחות שקיבל את המענק? שיודע פרטים מדויקים שאכן אפשר להגיש?
תודה לך על המדריך, אמנם לא הייתי צריך אותו בשבילי, אבל שלחתי אותו לבן משפחה שהיה צריך אותו בגלל הלללחחחחץץ.תודה על העדכון כדאי להפיץ את זה הלאה אם זה אכן כך
המון אנשים ואני בתוכם היינו בלחץ הזוי למלאות את כל הטפסים לכל המשפחה
תודה רבה ויישר כח גדול
אם לי ולבעלי יש אזרחות אמריקאית, ומעולם לא הצהרנו הון ואין חשבון אמריקאי וכו'
אנחנו זכאים למענק או לא?
ועדיין אפשר להגיש, כן?בודאי שאתם זכאים
טופס לבדבחורים מעל גיל 17 ממלאים טופס לבד? או עם שאר הילדים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: