השערה....בירושלים לבד מדובר על יותר מ- 17,000 משפחות.
אני מדבר מידיעה.
השערה....בירושלים לבד מדובר על יותר מ- 17,000 משפחות.
אנסה לבקש כך;
1. מי שמציע ייעול בחלוקה עצמה, שיכתוב כמה זמן הוא מכיר את החלוקה הנ"ל,
אני מכיר למשל כבר למעלה מ25 שנה !
2. מי שמציע לייעל בצורת כרטיסים, שיציין ויכתוב כמה הוא מכיר את העסקנים מקרוב, ואת אופן גיוס התרומות.
כמו שכתבת, אפשר לעשות אותה יח"צ ותמונות גם בלי לראות אנשים/ ילדים סוחבים תבניות ביצים,
אני מכיר ארגון שמחלק תלושים לחג, ומה הם אומרים לנדיבים?לא תשמעו משום ארגון שקם השנה מחדש שיעשה חלוקה בסגנון הזה עם לוגיסטיקה כזאת זה מתאים לשנים עברו.
חס וחלילה, סאטמער עם משטרה, לאן הגענו??ויש כאלו שדורשים שיהיה משטרה
כשהאדמו"ר בעמצו מגיע לארץ יש משטרה שמלווים אותו ואת השיירהחס וחלילה, סאטמער עם משטרה, לאן הגענו??
נקווה שיתעשתו ויחליפו לחלוקה לפי שכונות או תלושים..בלת"ק
אני מכיר את החלוקה שנים רבות וגם שמעתי על מה שהלך השנה
לדברי כל הנוגעים בדבר העיכוב המשמעותי היה הקבלה הראשונית (ששמים פתק על החלון)
היה רק אדם אחד (בכל מסלול) שהיה אחראי על זה, והתהליך היה ארוך ומייגע זה בעיקר מה שגרם לכל הפקקים
כל מי שעבר שם יודע שכל רכב המתין למעלה משני דקות!! מאז שהוא מסר את הפתק עד ששמו לו בחלון במקום שזה יקח 10 שניות
ובלי קשר, עיריית ירושלים כבר מסרו לו שבשום אופן לא יאשרו לו להבא לעשות את זה באזורי מגורים
ויש כאלו שדורשים שיהיה משטרה שמפקחת כי מכוניות נסעו בסנהדריה על המדרכות כדי לעקוף את התור
אין תמונות יח"צ וכ'ומה רע במה שעושים קרן מוקיר רבנן
מחלקים למשפחות אברכים 700-1000 ש"ח למשפחות בכרטיסים של יש
שום דבר מעבר למעטפה ובתוכה כרטיס ומכתב הוקרה לאברך על כך שהם רואים את זה כזכות לעזור לו.אין תמונות יח"צ וכ'ו
מצד שני, יש אנשים שבלי שיידעו שהם אנשי רודפי צדקה וחסד, הם לא יחלקו...שום דבר מעבר למעטפה ובתוכה כרטיס ומכתב הוקרה לאברך על כך שהם רואים את זה כזכות לעזור לו.
מכיר אדם שמחזיק כולל בסכום של 80 אלש''ח בחודש, ויש לו עוד כמה רק שאני לא יודע בבירור
נראה איש פשוט ביותר, ולא מעוניין כלל שידעו מזה
עד שבאחת השמחות נודע לאברכים מי זה המחזיק אך אף אחד לא ניגש אליו כי זה פשוט לא היה שייך
האם תוכל לדבר איתי במייל ha318992633gmail.com בקשר לעונג יום טוב זה חסד עצום!בעקבות המחדל שקרה השנה, נבקש מכל מי שרשום לחלוקה (גם אלו שלא)
לכתוב כאן הצעות ייעול ורעיונות איך לשדרג את החלוקה לשנים הבאות.
נבקש בלי טענות ובאופן מכובד וראוי, כדי שהאשכול יישאר נקי ולא ינעל.
תודה מראש.
בע"ה האשכול הנ"ל יועבר למייל של האחראים לחלוקה.
עד כמה שידוע לי, זה דרישה מעיריית ירושלים. ואולי הם קוראים "פרוג"טוב שהקפיצו כאן.
שימו לב!
מאז האשכול המארגנים שינו את החלוקה כמו שהציעו כאן לשכונות.
יישר כוחכם.
אולי כדאי להציע לעירייה לחלק גם את עבודות הרכבת לשכונות...עד כמה שידוע לי, זה דרישה מעיריית ירושלים. ואולי הם קוראים "פרוג"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: