נראה לי בכל מלון יש את האופציה הזו - להצטרף לארוחה ואז ולוקחים חופשי מהברועוד שאלה, האם יש מסעדות בכשרות מהדרין אמיתית שיש בהם 'אכול ככל יכולתך' מלבד המסעדה של מלון גלי צאנז?
נראה לי בכל מלון יש את האופציה הזו - להצטרף לארוחה ואז ולוקחים חופשי מהברועוד שאלה, האם יש מסעדות בכשרות מהדרין אמיתית שיש בהם 'אכול ככל יכולתך' מלבד המסעדה של מלון גלי צאנז?
פפאגיו במרינה בהרצליה בכשרות הרב רפי מנת, יקר מאד 270 לסועד לא כולל שתיה אבל בשרים בכמות לא אנושיתועוד שאלה, האם יש מסעדות בכשרות מהדרין אמיתית שיש בהם 'אכול ככל יכולתך' מלבד המסעדה של מלון גלי צאנז?
הוא ביקש כשרות מהדרין אמיתית....פפאגיו במרינה בהרצליה בכשרות הרב רפי מנת, יקר מאד 270 לסועד לא כולל שתיה אבל בשרים בכמות לא אנושית
וקיבלהוא ביקש כשרות מהדרין אמיתית....
1. אנטריקוט פתחו עם שף ומיתוג חדשמסעדה מעניינת, בהכשר מעולה (עד"ח / לנדא)
עידף מקום מעניין ולא שגרתי (אנחנו עם רכב)
5. נזכרתי בשמה גריל בר עם שני סניפים אחד בירושלים אחד במבשרת1. אנטריקוט פתחו עם שף ומיתוג חדש
2. יש גם מסעדה חדשה באיזור הר חוצבים ברח לי השם
3. יש את סקיילין https://skylinejerusalem.com/
4. יש במלון וולדורף אוסטוריה לאחרונה היה שם איזה שינוי בכשרות שווה לברר
5. ויש לי עוד רעיון למסעדה נראה לי מחפוד ליד ירושלים, לא מוצא קישור אם אמצא בלנ"ד אעלה לפה.
6. רודריגז בהר חוצבים
בהצלחה
כשרות מאוד טובה ( הוא גם הבעלים של שארית ישראל)הוא ביקש כשרות מהדרין אמיתית....
אברמיטו אחלה מסעדהבבית שמש את ארבמיטו
לגמריאני ממליץ על אנטריקוט בירושלים בהר החוצבים אמנם קצת יקר אבל בהחלט אחלה מקום אחלה אוכל
נזכרתי במס' 21. אנטריקוט פתחו עם שף ומיתוג חדש
2. יש גם מסעדה חדשה באיזור הר חוצבים ברח לי השם
3. יש את סקיילין https://skylinejerusalem.com/
4. יש במלון וולדורף אוסטוריה לאחרונה היה שם איזה שינוי בכשרות שווה לברר
5. ויש לי עוד רעיון למסעדה נראה לי מחפוד ליד ירושלים, לא מוצא קישור אם אמצא בלנ"ד אעלה לפה.
6. רודריגז בהר חוצבים
בהצלחה
באיזה כשרות זה?נזכרתי במס' 2
caballero יש להם אתר לא מצאתי
קהילות.באיזה כשרות זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: