קינוחים מנות אחרונות לחגים...

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker מתי את מעלה מתכון לעוגה?
תודה רבה לך מדהימה שכמוך....
עכשיו ;)

עוגת שכבות עם חלבה

לעוגה:


10 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח
4 כפות שמן
קמצוץ מלח
2 סוכר וניל
3 כפות אבקת קפה נמס

מקציפים חלבונים לקצף יציב. מוסיפים 1 כוס סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף קשה.

בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עם 1 כוס סוכר לקבלת תערובת במרקם קצפי ובהיר.
מוסיפים שמן.
מקפלים עם החלבונים.
מוסיפים בהקצפה נמוכה ביותר קמח, אבקת אפיה, וניל ומלח

מחלקים ל-2
חצי יוצקים בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה

לחצי השני מוסיפים 3 כפות אבקת קפה נמס. יוצקים לתבנית נוספת.
אופים את השתיים בתנור בערך 12-15 דקות עד שמוכן.

מקררים את העוגות ומכינים קרם:
בסיר קטן ממיסים יחד 400 גרם חלבה ו 250 מ"ל ריצ' עד לקבלת תערובת קרמית. אני אוהבת לטחון במקל כדי שהמרקם יהיה אחיד ממש.
מורחים שכבה דקה על העוגה הכהה. ומניחים עליה את העוגה הבהירה
ליתרת הקרם מוסיפים 100 גרם שוקולד מריר נמס. מערבבים היטב לקבלת קרם אחיד. אם יש צורך ממיסים עוד קצת.
יוצקים מעל העוגה הבהירה ומורחים בצורה אחידה.
מקשטים בחלבה מפוררת.

IMG_1924.JPG


IMG_1926.JPG



אפשר להמיר את החלבה בקרם נוגט.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
העיליתי מתכון של סורבה. ארטיקים.
חפשי.
מעולה לזה
ואם את רוצה יש גם מתכון ארטיק שוקולד פרווה.

200 גרם שוקולד מריר
1 ריצ' קטן 250 מ"ל
2 כפיות אבקת קפה נמס/נוגט
1/2 כוס מים
אפשר להוסיף קצת אגוזי לוז קצוצים.

מקציפים ריצ'
מוסיפים שוקולד מומס וקפה/נוגט, אגוזים
מוסיפים 1/2 כוס מים

ממלאים את התבניות.
נועצים מקל ומקפיאים


אפשר לטבול בשוקולד לבן מומס אחרי ההקפאה. עם חמאת בוטנים/קרם נוגט ולפשר אגוזי לוז/פקאן קצוצים
 

פרלה וידיסלבסקי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
@hbecker
קפצתי לפה לשניה רק כדי להגיד לך תודה
הכנתי עכשיו את המוס פיסטוק. יצא מושלם גם בטעם וגם במראה
צילמתי שניה בחפיף בשביל להראות לך ולהכיר לך תודה
הוספתי קצת פרורי פיסטוקים גם במוס עצמו בשכבה הלבנה כי היה בא לי עם חתיכות:)
IMG_9476.jpg
IMG_9494.jpg
 
נערך לאחרונה ב:

דוכי בחול

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
תודה רבה
לשמור במקרר? או בחוץ?

עכשיו ;)

עוגת שכבות עם חלבה

לעוגה:

10 ביצים מופרדות
2 כוסות סוכר
1 אבקת אפיה
2 כוסות קמח
4 כפות שמן
קמצוץ מלח
2 סוכר וניל
3 כפות אבקת קפה נמס

מקציפים חלבונים לקצף יציב. מוסיפים 1 כוס סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף קשה.

בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עם 1 כוס סוכר לקבלת תערובת במרקם קצפי ובהיר.
מוסיפים שמן.
מקפלים עם החלבונים.
מוסיפים בהקצפה נמוכה ביותר קמח, אבקת אפיה, וניל ומלח

מחלקים ל-2
חצי יוצקים בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה

לחצי השני מוסיפים 3 כפות אבקת קפה נמס. יוצקים לתבנית נוספת.
אופים את השתיים בתנור בערך 12-15 דקות עד שמוכן.

מקררים את העוגות ומכינים קרם:
בסיר קטן ממיסים יחד 400 גרם חלבה ו 250 מ"ל ריצ' עד לקבלת תערובת קרמית. אני אוהבת לטחון במקל כדי שהמרקם יהיה אחיד ממש.
מורחים שכבה דקה על העוגה הכהה. ומניחים עליה את העוגה הבהירה
ליתרת הקרם מוסיפים 100 גרם שוקולד מריר נמס. מערבבים היטב לקבלת קרם אחיד. אם יש צורך ממיסים עוד קצת.
יוצקים מעל העוגה הבהירה ומורחים בצורה אחידה.
מקשטים בחלבה מפוררת.

צפה בקובץ המצורף 551164

צפה בקובץ המצורף 551166


אפשר להמיר את החלבה בקרם נוגט.
 

דוכי בחול

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
@hbecker
הני, שאלה נוספת.... סורי מראש על הטרחה....
אני רוצה לעשות את המוס פיסטוק, אממה, שאין לי תמצית פיסטוק, מה את אומרת להשים שם קצת אבקת ג'לי תות? להוסיף לזה מים אולי בתוספת?

תודה רבה רבה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker
הני, שאלה נוספת.... סורי מראש על הטרחה....
אני רוצה לעשות את המוס פיסטוק, אממה, שאין לי תמצית פיסטוק, מה את אומרת להשים שם קצת אבקת ג'לי תות? להוסיף לזה מים אולי בתוספת?

תודה רבה רבה!
את יכולה תמצית שקדים

אפשר ג'לי תות למוס תות וקצת לדלל במים כמובן כדי שלא יהיה נוקשה מדי כי הג'לי מקשה אותו.
תתחילי ברבע כוס מים. ותוסיפי לפי הצורך עד שתקבלי מרקם שאפשר לזלף לכוסות ולשטח
עשיתי פאיים אישיים כאלו. עם גנאש שוקולד מעל
יוצא פצצה
IMG_1846.JPG
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
גלידת פיר
אפשר מתכון שלו?
וממש תודה על הכל.
פירות, וניל וענבים
2 תבניות אינגליש

1 ריצ' גדול + 1 קטן, סה"כ 750 מ"ל ריצ'
300 גרם שוקולד לבן מומס
250 גרם קרם וניל לבן [יש צהוב ויש לבן. אם תשתמשו בצהוב השכבה האמצעית תהיה בצבע שמנת ולא לבן]
1 פודינג פירות אקזוטיים- מוצר חדש של אסם
3/4 כוס מיץ ענבים של קדם.
1 כוס מים
הכנה:
מקציפים את מיכלי הריצ' לקצף יציב ממש. מוסיפים קרם וניל ושוקולד לבן מומס
מחלקים לשליש ו-2 שליש.
ל-2 שליש מוסיפים 1 כוס מים
לשליש הנותר מיץ ענבים. אפשר להוסיף טיפה קטנה של צבע מאכל סגול לחיזוק הצבע.

מחלקים את 2/3 ל-2

לחצי אחד מוסיפים 1 פודינג פירות אקזוטיים. אפשר להוסיף קצת צבע מאכל כתום לחיזוק הצבע. טיפה ממש קטנה.
משטחים ב-2 תבניות אינגליש מרופדות בניילון.

מעל זה משטחים את הלבן. גם ב-2 התבניות . לא צריך להקפיא בין לבין אבל למרוח בזהירות.
בזהירות מורחים את השכבה עם מיץ הענבים מעל השכבה הלבנה.

מקפיאים היטב.
מוציאים מהמקפיא כ-5 דקות לפני ההגשה ופורסים.
אני אוהבת לקשט את הצלחת במעט סירופ תות

IMG_1930.JPG

בתיאבון
 

דוכי בחול

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הני המקסימה! @hbecker
עשיתי את העוגה וגם את המוס, נראה מדהים! לקח לי שתיהן די מהר, שעה ורבע...
במוס עשיתי עם גלי תות....
ובעוגה לקרם, הוספתי קפה...

תודה רבה לך! בזכותך...
תמונות לא פוטוגניות בעליל :eek:;):p
IMG_20191013_031703.jpg IMG_20191013_033148.jpg
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום

שי1

משתמש מקצוען
@hbecker
אין מילים על הסבלנות שלך....
ישלם ד' שכרך!

מה מבין המוסים\גלידות שהעלו פה יצא לי מוצלח בתבנית אינגליש קייק.
וכמובן מה הכי פשוט וקל..
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker
אין מילים על הסבלנות שלך....
ישלם ד' שכרך!

מה מבין המוסים\גלידות שהעלו פה יצא לי מוצלח בתבנית אינגליש קייק.
וכמובן מה הכי פשוט וקל..
כולם מוצלחים בתבנית אינגליש
וכולם מאוד קלים להכנה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  10  פעמים

לוח מודעות

למעלה