קינוחים מנות אחרונות לחגים...

מלכת שבא

משתמש מקצוען
ממש מיוחד!! אפשר מתכון?
לא מיוחד בכלל, זה הענין.
למטה שמתי עוגת בראוניס שהייתה לי - פוררתי אותי.
הקצפתי ריצ' עם שוקולד מומס וקפה (כפי ההוראות בחוברת המעולה של העני),
זילפתי, פיזרתי למעלה שוקולד מקולף (כלומר, שגיררתי במקלף).
 
D

Deleted 66182

אורח
מהממם!
למישהי יש רעיון איך אני מכינה לבד קונוסים??
מנייר כסף עבה או רגיל כמה שכבות-אפשר להכין קונוסים, רינגים-לא מקצועי כמו האמיתי אבל נותן תוצאות מצוינות, רק צריך סבלנות וידיים טובות להכין בגודל זהה..
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
למה?
השיטה היא לכדרר כדורים ולהקפיא אותם בערך חצי שעה,
להמיס 3 קוביות שוקולד מריר, לטבול כל קצה של מקל בשוקולד מריר ולנעוץ בכדור
כדאי שהכדורים יעמדו על תבנית תנור, כדי שלא יזוזו.
לדעתי היא התכוונה שהמקל מתלכלך כשהיא מצפה את הכדור בשוקולד.
 

בשוני בבוני

משתמש פעיל
סלט פירות בג'לי
מגרדים תפוחי גרנד במגרדת גסה
מוסיפים:
תכולה של 1 חבילת ג'לי (לא מוכן)
חצי בקבוק ספרינג תות-בננה
אננס מקופסאת שימורים
חמוציות

מרענן וקליל
איך זה יוצא עם ג'לי לא מוכן?
איזה ג'לי? תות?
האננס עם המים או בלי?

סליחה על ריבוי השאלות....
 

save as

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
איך זה יוצא עם ג'לי לא מוכן?
איזה ג'לי? תות?
האננס עם המים או בלי?

סליחה על ריבוי השאלות....
הג'לי נותן סמיכות וטעם. מוסיפים אותו לא מוכן.
האננס בלי המים - אפשר להשתמש במים של האננס במקום הספרינג בננה-תות.
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
אפשר את המתכון של העוגה?
נראית טוב!
 

אחות יהודייה

משתמש פעיל
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה ענקית!!!
הכנתי.... יצא ממש יפה!
רק שלא היה לי כח ללכת לחנות למוצרי אפיה אז המרתי שתיים מהשכבות לטעמים אחרים:)
במקום קפוצינו שמתי חצי חבילה קרם לוטוס, ובמקום שוקולד לבן שמתי בערך 200 גרם חלווה.
בנתיים טעמו פה רק מהשכבה של הלוטוס ואהבו מאוד... (נשאר לי ושמתי בכוסיות קטנות בשביל הטעימות)
השלמים מדי יפים בשביל לטעום מהם עכשיו...:p
 

קבצים מצורפים

  • IMG_8398.JPG
    3.5 MB · צפיות: 176
  • IMG_8401.JPG
    IMG_8401.JPG
    1.6 MB · צפיות: 202
נערך לאחרונה ב:

לושינה

משתמש צעיר
מוס פיסטוק שוקולד

1 ריצ' גדול 500 מ"ל
1ריצ' קטן 250 מ"ל
תמצית פיסטוק או שקדים [אם אין להשיג. בד"כ יש בחנויות לממכר מוצרי אפיה]
צבע מאכל ירוק [אפשר לוותר ולקבל מוס עם ארומה של פיסטוק אך ללא צבע
1 שקית 100 גרם אבקת סוכר
1 כוס מים
300 גרם שוקולד מריר
אופציונאלי - 1 כוס שברי פיסטוק

מקציפים ריצ' גדול לקצף נוקשה.
מוסיפים 15 טיפות תמצית פיסטוק ובודקים טעם. אם חסר טעם מוסיפים עוד [תלוי בריכוז התמצית]מוסיפים מעט מאוד צבע מאכל ירוק, אבקת סוכר, ומים.

יוצקים לכוסיות.

מכינים גנאש-
מחממים ריצ' קטן בסיר, תחת אש הכי קטנה, עד שמתחיל לבעבע קלות בקצוות. מוסיפים שוקולד שבור לקוביות. מערבבים כל הזמן להמסה.

מחכים שהגנאש לא יהיה רותח אבל עדיין נוזלי. יוצקים מעט מעל כל מוס ומטלטלים להתפשטות על כל השטח.
אפשר לקשט בשברי פיסטוק
צפה בקובץ המצורף 547779

צפה בקובץ המצורף 547780
האם צריך להקפיא בין השכבה הראשונה לגנאש???
 

sl disign

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
גלידה בשניות קלה וטעיממה.
מקפיאה בתבנית סילקון ויוצא פשוט מושלם ליד פרוסת עוגת שוקולד חמה
המתכון לגלידה:
ריצ'
1/2 כוס מים
4 כפות ג'לי תות
2 כוסות תות בננה

להקציף ולהכניס לתבנית (אפשר באינגליש)
לא ראיתי שענית.
החצי כוס מים זה נוסף על החצי כוס מים שצריך להוסיף למכירות הביתיות?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
Hbecker@

מחפשת את המתכון ראיתי רק תמונות
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  22  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה