זהו שיש לי דווקא תבנית שנראית לי די מעודכנת...אתה צריך להכניס את התבנית 2021 של וורדפרס, במידה והתבנית שכרגע אתה עובד עליה לא זמינה.
התבנית הזו היא התבנית הבסיסית של אלמנטור, אם אתה צריך תבנית עם סליקה תתקין את אסטרהזהו שיש לי דווקא תבנית שנראית לי די מעודכנת...
משום מה בהערה למעלה הוזכר שחסרה לי תבנית ברירת מחדל, וזה מה שאני לא מבין, למה?
@חיים בניסטי מותר לי להקפיץ אותך?
צפה בקובץ המצורף 949713
גיבוי חשוב כי אתה מביא את האתר ללקוח והלקוח עושה בו שינויים ואז הוא רוצה לחזור למקור ואתה יכול להביא לו אותודבר שני: (למרות שאני ממש לא אוהב לשאול שאלה חדשה לפני שאני פותר בעיה אחרת...)
הוורדפרס מתריע על צורך לגבות נתונים...
האם צריך באמת לעשות גיבוי (מה העניין בזה?)
ואיך אני עושה אותו?
צפה בקובץ המצורף 949722
כרגע יש לך רק תבנית הלו אלמנטור?
אז אתה צריך להוסיף את תבנית וורדפרס 2021
למקרה בו יהיה באג בין אלמנטור לוורדפרס.
אני עשיתי פעמיים את העדכון הזה בלי גיבוי והכל בסדר! לא לוקח אחריות אבל תדע שגם אם קורה לך בלאגן יש שחזורים בד"כ מהשרת.הוורדפרס מתריע על צורך לגבות נתונים...
ואיך אני עושה אותו?
לכן יש שיעור הכנת האתר ללקוח של @חיים בניסטי ! שלא נצטרך להתעסק עם גיבוייםגיבוי חשוב כי אתה מביא את האתר ללקוח והלקוח עושה בו שינויים ואז הוא רוצה לחזור למקור ואתה יכול להביא לו אותו
אני זוכר בשעתו כשחיים לימד אותנו הוא אמר למחוק את כל שאר התבניות ולהישאר רק עם הלו אלמנטור..תודה ענקית לך/ם על הענות והעזרה ...
אם כן, אז למה בעצם צריך את 2 התבניות, הרי בסופו של דבר ניתן להפעיל רק 1?
(אולי אם יהיה באג זה יקפוץ ישר לתבנית 2021?)
צפה בקובץ המצורף 950640
אז אתה צריך להוסיף את תבנית וורדפרס 2021
למקרה בו יהיה באג בין אלמנטור לוורדפרס.
התבנית 2021 היא של וורדפרס ולא ניתן להיות (בדר"כ) באגים.אם כן, אז למה בעצם צריך את 2 התבניות, הרי בסופו של דבר ניתן להפעיל רק 1?
(אולי אם יהיה באג זה יקפוץ ישר לתבנית 2021?)
דבר שני: (למרות שאני ממש לא אוהב לשאול שאלה חדשה לפני שאני פותר בעיה אחרת...)
הוורדפרס מתריע על צורך לגבות נתונים...
ואיך אני עושה אותו?
צפה בקובץ המצורף 949722
לא,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: