• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

ל"ג בעומר מירון ל"ג בעומר תשפ"ה • מכירות והחלפות כרטיסים

אתי לי

משתמש חדש
מחפשת לקנות כרטיס אחד ליום חמישי מביתר עילית מהשעה 17:00 והלאה
0533149342
מייל: ETY9342 שטרודל גימייל...

תודההההה

יענקלה לולו

משתמש רשום
החלפת כרטיסים
יש לי 2 כרטיסים
שתיהם לשעה 6 בצהריים
אחד ממסוף ארזים בירושלים
ואחד מהר חוצבים
אני מעוניין להחליף אחד מהם, לא משנה איזה, אבל שיהיה לשעה 6 בצהריים,
תודה רבה

0556751654g gmail.com

ננעעהה

משתמש חדש
דרוש 4 כרטיסים מטבריה או צפת בליל לג בעומר או בבוקר יום שישי.
0527125530
תודה!

נערך לאחרונה ב:

studio ch

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אני מעוניינת לקנות כרטיס מהר חוצבים/מרכזית הארזים בחמישי בלילה אזור שעה 1

מוישי פיליפ

משתמש חדש
יש לי 2 כרטיסים לאליפלט לחמישי לילה בשעה 12, מעוניין להחליף עם מישהו לשעה מוקדמת יותר,
יכול להיות גם מצפת או מחצור

צאנז

משתמש חדש
יש לי כרטיס מירושלים גבעת התחמושת למירון לשעה14:00 בצהרים יום חמישי ישמח למכור את זה במחיר רגיל מספר ליצירת קשר 0553305453

אמן ווקאל

משתמש חדש
יש לי כרטיס לרכב לאליפלט לשעה 12:00 בלילה - ואני מעוניין להחליף לכרטיס של שעה 2:00 בלילה

כמו כן יש לי עוד כרטיס של שעה 9:00 בבוקר ביום חמישי לרכב ואני מעונין להחליף לשעה :2:00 בלילה

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
מחפשת 3 כרטיסים 01 מבוגר+2 ילדים)מבני ברק בשישי לפנות בוקר בשעה 4/5

כרטיס לחניה או מצפת
אחרי 1 בלילה

0527640129

תודה

יעקב הרצברג

משתמש חדש
יש לי 2 כרטיסים לאליפלט לחמישי לילה בשעה 12, מעוניין להחליף עם מישהו לשעה מוקדמת יותר,
יכול להיות גם מצפת או מחצור

יש לי ל5 בערב יום חמישי. מעוניין? 0527135758
למי שלא הבין אני מעוניין להחליף עם בעל הכרטיסים של אליפלט. או עם כל מי שיש לו דבר דומה באזור צפת.

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה