• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

ל"ג בעומר מירון ל"ג בעומר תשפ"ה • מכירות והחלפות כרטיסים

היונגערמאן!!

משתמש פעיל
להחלפה!
יש לי שני כרטיסים רגיל ואחד לעד גיל חמש מירושלים הר חוצבים בשעה 17:00 ביום חמישי ואני מעוניין להחליף לשעה 14:00 לא משנה מאיזה תחנה בירושלים

חני חנה

משתמש רשום
להחלפה!
יש לי שני כרטיסים רגיל ואחד לעד גיל חמש מירושלים הר חוצבים בשעה 17:00 ביום חמישי ואני מעוניין להחליף לשעה 14:00 לא משנה מאיזה תחנה בירושלים
אני יכולה להחליף יש לי 2 כרטיסים מירושלים בשעה 14:00
אפשר לפנות אלי באישי

יש לי מביתר בשעה 13:00 כרטיס אחד רגיל. 8847275 שטרודל
להחלפה!
יש לי שני כרטיסים רגיל ואחד לעד גיל חמש מירושלים הר חוצבים בשעה 17:00 ביום חמישי ואני מעוניין להחליף לשעה 14:00 לא משנה מאיזה תחנה בירושלי

אתקינו סעודתא

משתמש צעיר
לכל אלו המשאירים הודעות שרוצים למכור או לקנות כרטיסים
בבקשה, תפרסמו א"ז גם בטלפונים הבאים, ככה תעשו טובה לאלפים שלא מחוברים כאן, ואולי דווקא משם תבוא הישועה
התקשרו כעת - מחולק לפי ערים
0799-172-855
0772-635-648

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה