אני הזמנתי לפני שבועיים מאמזון צרפת ב744 יורו כולל משלוח ומיסים. המוצר עלה 600 יורו, ובעמוד התשלום לאחר שקלול המשלוח והמיסים המחיר שלו ירד ל460 יורו, כך שהסך הכולל כולל הכל - משלוח ומיסים הוא 740 יורו. בדיוק חצי מחיר מהארץ.
צריך גם להוסיף לסל עוד איזה פריט קטן הכי זול שתמצאו כי איכשהו זה מוריד את עלות המיסים בכמה עשרות יורו. (יש איזה באג בחישוב המיסים באמזון) אני הוספתי איזה זוג מחקים שעולים יורו.
צריך להקפיד מאוד להזמין מיקסר שנשלח דוקא ע"י אמזון ולא ע"י חברה אחרת. גם המוצר שמוסיפים לתיקון המיסים צריך להישלח ע"י אמזון דוקא.
אם מזינים מוצר שנשלח ע"י חברה אחרת המיסים לא מחושבים מראש ותיאלצו לשלם מיסים כדי לשחרר את המיקסר מהמכס. כשהמוצר מוזמן ע"י אמזון המוצר יוצא אוטומטית מהמכס והמיסים משולמים ע"י אמזון בעצמם. אמזון נושאים בתשלום במקרה והם יותר גבוהים ממה שסוכם איתכם בשלב הקניה.
דבר נוסף, מיקסר מזמינים רק מאמזון באירופה (צרפת
https://www.amazon.fr/ או גרמניה .de או איטליה .it) לא להזמין דרך אמזון ארה"ב (סיומת .com) המוצרים שם עובדים על תדר חשמלי שונה מהארץ. אמזון בריטניה גם פחות מומלץ...
אני לא רואה עניין להמזין דרך אתרים ישראלים שמתווכים את הקניה וגובים על זה עמלה שמנמנה של כ500 ש"ח.
צריך לעקוב כל הזמן כי יש מדי פעם מבצע על פריטים בודדים לפעמים אפי' על פריט בודד, וצריך להזמין ממש תוך דקות.
נ.ב המשלוח שלי עדיין לא הגיע..