אשמח למתכון של העוגה החלבית.
העוגת גבינה מגרה מאד אשמח למתכון אם באמת זה 4 דקות
גם אני אשמח למתכון של עוגת הגבינה (העגולה).
מדהים!!! איזה הפקה!
אני מתפעלת כל פעם מהרעיונות היצירתים והמושקעים.
ממש יפה אהבתי ת'עריכה!!
♥ תודה רבה לכן ♥מהמם אהבתי!!
קלרינט יקרה
לא ידעתי שאת כזו צעירה !
וכזו מוכשרת -ידעתי
שאת גם מאלתרת- זה חידוש בשבילי
זה ממש יפה
העוגת גבינה מגרה מאד אשמח למתכון אם באמת זה 4 דקות
יפה כמו תמיד!!!
תודהטוב שמישהי חושבת שאני צעירה...
ליד אחיות שלי הבחורות, אני כבר מרגישה נורא זקנה
או במילה עדינה יותר - "ותיקה"
תודה רבה רותי על כל המחמאות
ובאמת החיים הרבה יותר קלים עם אלתורים
גם בבישול / הלבשה וכו'
בהודעה הקודמת כבר העליתי את המתכון של העוגה העגולה
אבל יש לי עוד מתכון מעולה שפרסמתי בעבר
אולי יתאים לך יותר
כי אולי בבסיס הקנוי יש מרגרינה
הנה קישור:
https://www.prog.co.il/threads/והייתם-לי-סגולה-מכל-העמים-שיתוף-קבצים-בשבילכם.362499/
ב - ד - י - ו - קאהבתי את המתכון של העוגה!
זה בדיוק המתכונים שאני אוהבת, רק לשטוף את הכף...
שכחת להגיד שקודם מלקקים אותה טוב עד שלא יהיה קשה לשטוף...
איך ממסים את השוקולד-בסיר או מקרו?מכינים ציפוי:
ממיסים 200 גרם שוקולד חלבי + 4 כפות שמן. אחרי שנמס מורחים על העוגה.
מעבירים 3 כפות ריבת חלב לשקית זילוף ובעוד השוקולד החלבי נמס מזל]ים פסים באלכסון. מושכים בעזרת קיסם בצד הנגדי באלכסון, פעם מי מימין ופעם משמאל.
או במיקרואיך ממסים את השוקולד-בסיר או מקרו?
ואם אני רוצה להמיר את הריבת חלב בשוקולד לבן
(או משהוא בסגנון
רק שלא יתן טעם דומיננתי
יש לך רעיון למשהוא אחר בשביל הפסים?)
איך אני ממיסה?
עם מה??
כמה?(יש לי טבעות שוקולד)
תודה הני!או במיקרו
או בסיר קטן על אש הכי נמוכה תוך כדי ערבוב כל הזמן שלא ישרף.
במיקרו בפולסים קצרים ולערבב בין אחד לשני כדי שלא ישרף
אפשר שוקולד לבן בפסים במקום ריבת חלב
ואפשר גם בלי.
פותח האשכול הכינה בלי וזה יפה וטעים גם כך
כמה? בערך 10 מטבעות עם מעט שמן. ממש מעט. טיפונת.
איך אני ממיסה?
או בסיר קטן על אש הכי נמוכה תוך כדי ערבוב כל הזמן שלא ישרף.
שיטה נוחה להמיס שווקולד למי שלא אוהבת לשטוף כלים:איך ממסים את השוקולד-בסיר או מקרו?
מוסיפים לשקית כשהשוקולד נמס.@אוריגמי תודה!
השיטות האלו טובות, ואני בהחלט משתמשת בשיטה האחרונה שציינת,
אבל רק במקרה שלא צריך אח"כ להוסיף עוד דברים לשוקולד
לדוג' חמאת בוטנים וכו'
או לגם לזה יש לך קיצורים
איזה מגניבמוסיפים לשקית כשהשוקולד נמס.
ואז גם קל לערבב- פשוט לשים (מלש' לישה) מבחוץ
אם צריך לזלף את זה- אז זה כבר בשקית
אני מכינה ככה מתכונים שלמים. עוגות, עוגיות, ציפויים...
נכון, זו שיטה מעולה למי שאוהבת קיצורי דרךשיטה נוחה להמיס שווקולד למי שלא אוהבת לשטוף כלים:
שמים את השוקולד שבור לקוביות בתוך שקית אוכל (מהסוג המרשרש, לא העבה) וסוגרים עם קליפס בקצה.
מניחים את השקית בקערה ושופכים עליה מים רותחים. נמס תוך כמה דקות.
שיטה יותר פשוטה: תולים את השקית בתוך הקומקום (תופסים עם המכסה) ומרתיחים מים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הִנֵּה בָּרְכוּ אֶת יְהוָה כָּל עַבְדֵי יְהוָה הָעֹמְדִים בְּבֵית יְהוָה בַּלֵּילוֹת:ב שְׂאוּ יְדֵכֶם קֹדֶשׁ וּבָרְכוּ אֶת יְהוָה:ג יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: