אחת שמחה תמיד...
משתמש פעיל
אשמח למתכון מוצלח
תודה!
תודה!
אפשר אח"כ להקפיא את זה?אפשר לעשות פסטו מפטרוזיליה יוצא מאוד טעים:
מעולה בהקפאהאפשר אח"כ להקפיא את זה?
ניתן גם להוריד את השום, שלא יהיה חריף...אפשר לעשות פסטו מפטרוזיליה יוצא מאוד טעים:
2 כוסות פטרוזיליה (או כוסברה / שמיר / מה שאוהבים)
1/2 כוס שקדים קלופים או מולבנים
1 כפית מיץ לימון
2 שיני שום
1/2 כוס שמן זית
לטחון הכל, אם רוצים את זה יותר נוזלי אפשר להוסיף 1/4 כוס מים
אם שמים שקדים עם הקליפה זה יוצא פחות טעים, אם אין שקדין קלופים אפשר להשרות שקדים במים רותחים ולקלף אותם
ניסית אולי את זה?מישהו ניסה אולי את המתכון הזה??
כוס מיונז
רבע כוס סוכר
רבע כוס חומץ
כף מלח
2 שיני שום
שמיר (פטרוזיליה)
את באמת חושבת שאני זוכרת מה עשיתי לפני שנה?ניסית אולי את זה?
לא יצא טוב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
18.06
י"ב סיוון
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
פוטושופ לצלמים
עם אופק עוגן
כלים מתקדמים, טכניקות חדשות ובינה מלאכותית בפוטושופ לצלמים בעידן 2024
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק טו
א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם: