ראשית אני רוצה להגיד תודה לכל העונים והמסייעים,
שה' יחזיר לכם בכפל כפליים, זה באמת הצלה כל תשובה ותשובה מכל אחד ואחד...
יש לי עוד
משהו קטנטן-
העליתי תמונה מהמטבח שלי, המעצבת עשתה לי את כל הצד הזה (בשרי) עומק 70, כדי שהמקרר לא יציץ מידי וכדי שכל הארונות יהיו בקו ישר.
מה אתם אומרים האם להשאיר הכל בקו ישר ולפספס במטבח 12 ס"מ שגם ככה הוא מטבח צר?
המטבח הוא 2.82, יש את הצד הבשרי- 70 ס"מ והחלבי 60 ס"מ,
או להכנס באנשהו חזרה ל-60,
השאלה היא אם כן איפה להכנס?
ממש יעזור לי כי אני ממש צריכה להוריד לביצוע...
שה' יחזיר לכם בכפל כפליים, זה באמת הצלה כל תשובה ותשובה מכל אחד ואחד...
יש לי עוד
העליתי תמונה מהמטבח שלי, המעצבת עשתה לי את כל הצד הזה (בשרי) עומק 70, כדי שהמקרר לא יציץ מידי וכדי שכל הארונות יהיו בקו ישר.
מה אתם אומרים האם להשאיר הכל בקו ישר ולפספס במטבח 12 ס"מ שגם ככה הוא מטבח צר?
המטבח הוא 2.82, יש את הצד הבשרי- 70 ס"מ והחלבי 60 ס"מ,
או להכנס באנשהו חזרה ל-60,
השאלה היא אם כן איפה להכנס?
ממש יעזור לי כי אני ממש צריכה להוריד לביצוע...