קודם כל אם זה נכשל פעם זה לא אומר שא"א לנסות שוב.נכתב ע"י GRN;1700576:אם אני מדברת עם נביאה, אז איני כדאית, אבל אם לא הריני להודיעך שהעניין נלקח ברצינות הראויה על ידי אנשים רציניים מהפורום (שהיום לא כל כך פעילים), אבל עיקר הקושי היה להגיע למפרט טכני שישביע את רצון כולם ויהיה משתלם כלכלית.
נכתב ע"י עדין;1700588:קודם כל אם זה נכשל פעם זה לא אומר שא"א לנסות שוב.
שנית מי שיסתכל באשכול ההוא יראה שהוא הצליח להביא למכירה בהוזלה מאד משמעותית, כך שגם אם המפרט לא בדיוק ירצה את כולם, המחיר ירצה (בכ"א כך אני מקווה).
(לא הבנתי איך נביאות נכנסה פה)
ח"ו!נכתב ע"י GRN;1700594:לא יודעת מאיפה מגיעות התגובות המתלהמות האלו.
נכתב ע"י עדין;1700595:ח"ו!
איפה ראית משהו מעין זה?
תודה על התמצות הקולע!נכתב ע"י צמח;1700713:זה קצת שונה מהרכישה הקבוצתית ההיא, כאן מדובר על פלטפורמה קיימת, רק הוא מבקש לדעת מה להציע, ולכן ביקש מפרט ל'מחשב נייד עוצמתי לגרפיקה' וזה לא בנוי על רכישה שמגיעה מתוך הקבוצה, שצריך לרצות את כולם, שזה באמת קשה,
אולי משהוא ירים את הכפפה ויתן איזה מפרט טוב..
1. אפשר להשוות מול זאפ. במחשב הנייד שהוא פרסם שם יש הפרש של כאלף ש"ח, הפרש שא"א בד"כ להתחרות איתו, ואדרבה אם יהיה כזה נקנה אצלו.נכתב ע"י 3 פינות;1701378:אם כל ההתלהבות שבדבר, אני רוצה להאיר לתשומת לבכם שתי דברים חשובים.
1. תבדקו את המחיר לפני שאתם קונים כזה מחשב אצל טכנאי אמין (ויש פה כמה בפורום), אם תגידו לו את המחיר שהישגתם הוא ודאי יעשה מחיר לא פחות טוב, ויותר מזה, הוא יתאים לכם את המחשב שאתם באמת צריכים לצרכים שלכם.
2. חשוב לקנות ממוכר אמין שמכירים או עם המלצות, אם יהיה בעיות לאיפה פונים?, איפה אני ממש את האחריות בארץ?
נכתב ע"י עדין;1701448:1. אפשר להשוות מול זאפ. במחשב הנייד שהוא פרסם שם יש הפרש של כאלף ש"ח, הפרש שא"א בד"כ להתחרות איתו, ואדרבה אם יהיה כזה נקנה אצלו.
2. 'וירטואל חשמל' יש להם המלצות, בכ"א אחריות מקבלים מהחברה ישירות.
נכתב ע"י 3 פינות;1701713:1. זה הפרש שאמור להדליק פעמוני הזהרה אצל כל אחד.
2. תבדוק טוב איפה אתה ממש את האחריות בארץ, אחרי שאתה כבר קנית אז יותר קשה להשיג את הפרטים.
3. בא תעשה בדיקה פשוטה, תרים טלפון לטושיבה\דל תגיד להם את המספר הסידורי של המחשב וישר הם יגידו לך את ההיסטוריה שלו, וכמה אחריות נשאר (במידה והוא באמת חדש, אחרת הם לא יגידו לך מי היה הבעלים הקודם לפני התיקון).
4. רק בשביל הידע אז שתדע שרוב הרווח שנעשה במכירת מחשב הוא מהתוכנות הנלוות ולא מהמחשב עצמו, אז ככה שהפער הזה במחיר אמור להיות מאוד מחשיד.
נ.ב. אני לא מוכר מחשבים אם זה מה שעובר לך בראש.
נכתב ע"י צמח;1701747:אם אתה לא מוכר אז כנראה אתה לא מתמצא בעניין,תראה כאן http://www.prog.co.il/showthread.php?p=1690050#post1690050 מה שכותב בריס שהוא בר סמכא לכל הדעות, למי שמכיר אותו, הוא כותב מפורש שמי שמתמצא בעניין זה הפרש של חצי מחיר!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: