יש מצב שמישהו יעלה כקובץ?נראה טוב
[זה חסום בנטפרי]
יש מצב שמישהו יעלה כקובץ?נראה טוב
יש מצב שמישהו יעלה כקובץ?
[זה חסום בנטפרי]
יש לי מתכון פצצה......
אפשר גם באישי וגם בתבנית
שכבה 1:
400 גר' תותים קפואים
1 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
לטחון בבלנדר
1/3 להשאיר בצד ואת כל השאר לפרוס על התחתית ולהקפיא חצי שעה
שכבה 2:
להקציף 1 ריצ' גדול+ 1/2 כוס סוכר ו1 סוכר וניל.
להוריד 1/3 ואת השאר למרוח על השכבה הראשונה ולהקפיא חצי שעה.
שכבה 3:
לערבב את שתי השלישים.....
למרוח על שתי השכבות ולהקפיא.
נראה מושששששששששששש
רק שלא הבנתי בקשר לשלישים שנשארו.
לאן מוסיפים את השליש הראשון, של התותים הקפואים.
ולאן מוסיפים את השליש של הריצ'.
תודה.
אני שיניתי את הסדר בין 2 השכבות העליונות.
קלי קלות של עבודה.
טעים חבל"ז
ומצוין בהקפאה.
וגם יוצא כמות של 28 כוסיות אישיות.....
ושכחתי..... יפה בטרוף!!!!
מתכון פטנט: איך מכינים מוס תות ושוקולד לבן - בלי תות
מוס תות ושוקולד לבן בלי תות.
מה צריך?ֿ
למוס: חבילת אבקה להכנת ג׳לי תות (80-85 גרם) כוס מים רותחים 2 כפות סוכר 4 כוסות שמנת מתוקה
לשכבת שוקולד לבן: 100 גרם שוקולד לבן (חבילה) 50 גרם שמנת מתוקה (רבע כוס), לקחת מהשמנת של המוס.
איך מכינים: # את כוס המים הרותחים לתוך קערה, ולתוכה את הסוכר ואת אבקת הג׳לי.
# מכמות השמנת של המוס להשאיל רבע כוס לשכבת השוקולד לבן.
# את השמנת מתוקה להקציף במיקסר עד התגבשות וקבלת קרם.
# כאשר תערובת המים התקררה מעט נחבר עם תערובת השמנת ונערבב בעדינות, מהקרקעית מעלה.
# למלא כמעט עד הסוף מכוס ההגשה (הכוס לא משנה), אפשר להיעזר בשק זילוף.
# להכניס למקרר לפחות שעה עד התייצבות המוס.
# לשכבת השוקולד הלבן: לחמם את השוקולד והשמנת במיקרו לדקה וחצי ולערבב.
# למזוג כפית של תערובת השוקולד מעל כל כוס מוס.
את יכולה לשים למעלה שכבה של ג'לי תות.רוצה להכין בפרווה ולא אהבת שוקולד לבן פרווה. למישהי יש רעיון לשכבה נוספת משהו שתשתלב עם שכבת המוס ג'לי?
ושוקולד רגיל פחות נראה לי מתאים...
השאלה אם ישתלב מבחינת מרקם?את יכולה לשים למעלה שכבה של ג'לי תות.
איזה גודל תבנית? A4 או הענקית?עוגת מוס מהממת
ללא אפיה וללא מרגרינה
יוצא שתי רולדות גדולות שממתינות במקפיא לפריסה:
8 חלבונים מקציפים עם 4 כפות סוכר
מנמיכים ומוסיפים את החלמונים.
ממיסים 300 ג' שוקולד מריר מקררים מעט ומקפלים לקצף
מחלקים בין שתי תבניות גדולות על נייר אפיה ומקפיאים לפחות ל3 שעות
מילוי- 4 חלבונים מקציפים עם חצי כוס סוכר
מנמיכים ומוסיפים: חצי כוס מיץ תפוזים
חב' אינסטנט וניל
חלמונים
שליש כוס שמן
מקציפים בנפרד 1 ריצ' ומקפלים לקצף בעדינות
מורחים על התערובת הכהה ומקפיאים לשעה שעתיים
מגלגלים בעדינות תוך קילוף הנייר אפיה- ומגלגלים את הרולדה המוכנה באגוזים\קוקוס קלוי
בפריסה זה נראה שבלול מהמם וטעים מאד!!!
לדעתי ישתלב.השאלה אם ישתלב מבחינת מרקם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכט
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה: