מחפשת מתכונים לקינוחים לחגים

Miriam schwartz

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

קבצים מצורפים

  • פודיז פרק הבכורה אפרת ליבפרוינד עוגה בחושה מודרנית שוקולד תפוז בציפוי רושה.mp4
    11.5 MB · צפיות: 183

*טובית*

משתמש מקצוען
יש לי מתכון פצצה......
אפשר גם באישי וגם בתבנית

שכבה 1:
400 גר' תותים קפואים
1 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
לטחון בבלנדר
1/3 להשאיר בצד ואת כל השאר לפרוס על התחתית ולהקפיא חצי שעה

שכבה 2:
להקציף 1 ריצ' גדול+ 1/2 כוס סוכר ו1 סוכר וניל.
להוריד 1/3 ואת השאר למרוח על השכבה הראשונה ולהקפיא חצי שעה.

שכבה 3:
לערבב את שתי השלישים.....
למרוח על שתי השכבות ולהקפיא.
נראה מושששששששששששש
רק שלא הבנתי בקשר לשלישים שנשארו.
לאן מוסיפים את השליש הראשון, של התותים הקפואים.
ולאן מוסיפים את השליש של הריצ'.
תודה.

אני שיניתי את הסדר בין 2 השכבות העליונות.

קלי קלות של עבודה.
טעים חבל"ז
ומצוין בהקפאה.

וגם יוצא כמות של 28 כוסיות אישיות.....


ושכחתי..... יפה בטרוף!!!!
 

משמשים

משתמש פעיל
מתכון פטנט: איך מכינים מוס תות ושוקולד לבן - בלי תות

מוס תות ושוקולד לבן בלי תות.
מה צריך?ֿ⁠
למוס: חבילת אבקה להכנת ג׳לי תות (80-85 גרם) כוס מים רותחים 2 כפות סוכר 4 כוסות שמנת מתוקה
לשכבת שוקולד לבן: 100 גרם שוקולד לבן (חבילה) 50 גרם שמנת מתוקה (רבע כוס), לקחת מהשמנת של המוס.
איך מכינים: # את כוס המים הרותחים לתוך קערה, ולתוכה את הסוכר ואת אבקת הג׳לי.
# מכמות השמנת של המוס להשאיל רבע כוס לשכבת השוקולד לבן.
# את השמנת מתוקה להקציף במיקסר עד התגבשות וקבלת קרם.
# כאשר תערובת המים התקררה מעט נחבר עם תערובת השמנת ונערבב בעדינות, מהקרקעית מעלה.
# למלא כמעט עד הסוף מכוס ההגשה (הכוס לא משנה), אפשר להיעזר בשק זילוף.
# להכניס למקרר לפחות שעה עד התייצבות המוס.
# לשכבת השוקולד הלבן: לחמם את השוקולד והשמנת במיקרו לדקה וחצי ולערבב.
# למזוג כפית של תערובת השוקולד מעל כל כוס מוס.

רוצה להכין בפרווה ולא אהבת שוקולד לבן פרווה. למישהי יש רעיון לשכבה נוספת משהו שתשתלב עם שכבת המוס ג'לי?
ושוקולד רגיל פחות נראה לי מתאים...
 

אסתי אחת

משתמש מקצוען
עוגת מוס מהממת
ללא אפיה וללא מרגרינה
יוצא שתי רולדות גדולות שממתינות במקפיא לפריסה:

8 חלבונים מקציפים עם 4 כפות סוכר
מנמיכים ומוסיפים את החלמונים.

ממיסים 300 ג' שוקולד מריר מקררים מעט ומקפלים לקצף
מחלקים בין שתי תבניות גדולות על נייר אפיה ומקפיאים לפחות ל3 שעות

מילוי- 4 חלבונים מקציפים עם חצי כוס סוכר
מנמיכים ומוסיפים: חצי כוס מיץ תפוזים
חב' אינסטנט וניל
חלמונים
שליש כוס שמן
מקציפים בנפרד 1 ריצ' ומקפלים לקצף בעדינות
מורחים על התערובת הכהה ומקפיאים לשעה שעתיים
מגלגלים בעדינות תוך קילוף הנייר אפיה- ומגלגלים את הרולדה המוכנה באגוזים\קוקוס קלוי

בפריסה זה נראה שבלול מהמם וטעים מאד!!!
 

*טובית*

משתמש מקצוען
עוגת מוס מהממת
ללא אפיה וללא מרגרינה
יוצא שתי רולדות גדולות שממתינות במקפיא לפריסה:

8 חלבונים מקציפים עם 4 כפות סוכר
מנמיכים ומוסיפים את החלמונים.

ממיסים 300 ג' שוקולד מריר מקררים מעט ומקפלים לקצף
מחלקים בין שתי תבניות גדולות על נייר אפיה ומקפיאים לפחות ל3 שעות

מילוי- 4 חלבונים מקציפים עם חצי כוס סוכר
מנמיכים ומוסיפים: חצי כוס מיץ תפוזים
חב' אינסטנט וניל
חלמונים
שליש כוס שמן
מקציפים בנפרד 1 ריצ' ומקפלים לקצף בעדינות
מורחים על התערובת הכהה ומקפיאים לשעה שעתיים
מגלגלים בעדינות תוך קילוף הנייר אפיה- ומגלגלים את הרולדה המוכנה באגוזים\קוקוס קלוי

בפריסה זה נראה שבלול מהמם וטעים מאד!!!
איזה גודל תבנית? A4 או הענקית?
והאם המוס קופא ממש ולא מתפרק בגלגול? (יש לי חרדה בענין..)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכט

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה:
נקרא  5  פעמים

לוח מודעות

למעלה