העוגה הזו נראית מצויין, תודה ! יש סיכוי להמיר את קרם השוקולד בקרם ללא ביצים חיות ? יש לכן רעיון לקרם שכזה ?זאתי מעולהההה
מתכון ותמונה לא שלי אבל הכנתי ויצא מצוין:
*עוגת 3 שכבות ב3 צבעים*/ דבורה אינדורסקי
מדידה בכוס חפ חמה של קפה
להקציף 8 חלבונים עם כוס וחצי סוכר עד לקבלת קצף יציב.
להקציף בנפרד חלמונים וחצי כוס סוכר
ולהוסיף:
3 כוסות קמח
אבקת אפיה
כוס מים
3/4 כוס שמן
לאחד את הקצף ואת החלמונים עם שאר החומרים...
לחלק את הבלילה ל3 חלקים
בקערה א' להוסיף לתערובת כף קקאו
בקערה ב' להוסיף לתערובת 2 כפות נס קפה
ואת קערה ג' להשאיר תערובת לבנה
לשמן תבנית חד פעמי גדולה או תבנית תנור. לאפות כל שכבה בנפרד בערך 10 דק על 200 מעלות. להזהר שלא יישרף.
לקרם:
200 גרם שוקולד מריר
כף קקאו
כפית קפה
חצי כוס סוכר
רבע כוס מים
3 כפות שמן
לבשל עד שהכל נמס. להוריד מהאש ולהוסיף חב מרגרינה או 3/4 כוס שמן. כשמעט מתקרר להוסיף 2 ביצים תוך כדי ערבוב
ואז מרכיבים את העוגה איך שבא לכן. קקאו קפה ומעל הלבן. או בסדר אחר ובין לבין מורחים מתערובת השוקולד
בתאבון❣