מחפשת מתכון לעוגה עם ממרח תמרים

מרדי

משתמש רשום
עוגה בחושה עם ממרח תמרים, רצוי קמח מלא ובלי מדי הרבה סוכר.
תודה לעונות.
 

קורס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יש לי עוגת טורט מדהימה - דמוי דבש.
כל מי שטועם - מבקש מיד את המרשם...

אין לי זמן כרגע, אעלה יותר מאוחר בל"נ. (שווה לחכות!)
 

שירה בירה

משתמש מקצוען
עוגה עסיסית ורטובה. מומלצת!

עוגת תמרים (דודה יהודית:)

תבנית ח"פ גדולה (לא הענקית)

קערה א
1 חבילה ממרח תמרים
1.5 כוסות שמן
2 כוסות מים חמימים
*לערבב*
4 ביצים - להוסיף אחת אחת תוך כדי ערבוב

קערה ב
3.5 כוסות קמח
1.5 כוסות סוכר
2 א. אפיה
2 כפיות סודה לשתיה
2 כפות קינמון
*לערבב
*להוסיף בהדרגה לקערה א
*לאפות כ-30 דקות 180 מעלות

4 כפות סוכר חום
1 כפית קינמון
5.3 כפות אגוזים טחונים
*לערבב
*לפזר מעל העוגה

העוגה יוצאת מאד מתוקה אני תמיד מפחיתה סוכר.
טעימה במיוחד. בהצלחה ובתאבון!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
;)לא עוגה בחושה- אבל מתכון מעולה

רולדיות תמרים:

1 כוס שמן
1 כוס מים רותחים
4 כוסות קמח [אפשר מלא- ניסיתי ויוצא מעולה]
1 אבקת אפיה
מערבבים את השמן עם המים הרותחים ומוסיפים קמח ואבקת אפיה.
[מתקבל בצק מדהים- רך וגמיש כמו בר בצק. הוא לא מתוק. את המתיקות הוא מקבל מהמילוי ומהאבקת סוכר שמפזרים אחרי האפיה]
מחלקים ל-2. מרדדים לעלים ומורחים ממרח תמרים.
אופים ב 180 מעלות כ-45 דקות או עד להשחמה נאה.

פורסים כשעוד קצת חמים. אחרת הוא עלול להתפרק.

אחרי שהתקרר מפזרים אבקת סוכר מלמעלה..

לגיוון: אפשר למלא בכל דבר אחר- קקאו וסוכר, אגוזים וקינמון עם חלבון ביצה, קינמון עם סוכר חום-מהמם!]
 

מרדי

משתמש רשום
נכתב ע"י קורס;1688480:
יש לי עוגת טורט מדהימה - דמוי דבש.
כל מי שטועם - מבקש מיד את המרשם...

אין לי זמן כרגע, אעלה יותר מאוחר בל"נ. (שווה לחכות!)


מחכה למתכון
 

קורס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מעט מלח + 4 ביצים שלמות - להקציף
להוסיף:
1 וחצי כוס סוכר
1 כוס שמן
2 כפות דבש
1 א. אפיה
כפית קינמון
2 כפיות סודה לשתיה
3 וחצי כוס קמח
קופסא ממרח תמרים
2 כוסות מים רותחים

אני מעבירה ל-3 אינגליש קייק
 

R A C H E L I

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עוגיות תמרים
5 כוסות קמח
2 מרגרינה
1 ביצה
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
רבע כוס מיץ תפוזים
מילוי:
קופסת ממרח תמרים
כפית קינמון
1 סוכר וניל
מעט רום או יין
עושים כמו בשמרים
אבל לפני שאופים חותכים מראש
180 מעלות בסביבות 20-30 דקות
כמובן שצריך לעקוב לפעמים יותר +-
אחרי האפיה לפזר אבקת סוכר
 

מרדי

משתמש רשום
נכתב ע"י קורס;1688741:
מעט מלח + 4 ביצים שלמות - להקציף
להוסיף:
1 וחצי כוס סוכר
1 כוס שמן
2 כפות דבש
1 א. אפיה
כפית קינמון
2 כפיות סודה לשתיה
3 וחצי כוס קמח
קופסא ממרח תמרים
2 כוסות מים רותחים

אני מעבירה ל-3 אינגליש קייק

תודה רבה!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בהמשך למתכון שנתתי כאן - תמונה

נכתב ע"י hbecker;1688536:
;)לא עוגה בחושה- אבל מתכון מעולה

רולדיות תמרים:

1 כוס שמן
1 כוס מים רותחים
4 כוסות קמח [אפשר מלא- ניסיתי ויוצא מעולה]
1 אבקת אפיה
מערבבים את השמן עם המים הרותחים ומוסיפים קמח ואבקת אפיה.
[מתקבל בצק מדהים- רך וגמיש כמו בר בצק. הוא לא מתוק. את המתיקות הוא מקבל מהמילוי ומהאבקת סוכר שמפזרים אחרי האפיה]
מחלקים ל-2. מרדדים לעלים ומורחים ממרח תמרים.
אופים ב 180 מעלות כ-45 דקות או עד להשחמה נאה.

פורסים כשעוד קצת חמים. אחרת הוא עלול להתפרק.

אחרי שהתקרר מפזרים אבקת סוכר מלמעלה..

לגיוון: אפשר למלא בכל דבר אחר- קקאו וסוכר, אגוזים וקינמון עם חלבון ביצה, קינמון עם סוכר חום-מהמם!]

את המתכון נתתי לפני יומיים, אתמול הכנתי, והיום אני מעלה תמונה בשבילכן. כאן עם קמח מלא ומילוי אגוזים, סוכר חום וקינמון. אם מכינים במילוי הזה צריך למרוח קצת שמן על העלה לפני המילוי כדי שהמילוי יתפס.

צפה בקובץ המצורף 245955

צפה בקובץ המצורף 245956
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טו

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה