אם אפשר פירוט, מה הכוונה שלוק ?בשר שלוק קר לפרוס לפרוסות יפות (מקווה שאת השלב הזה לא צריכה לפרט....)
אני חושבת שמי בישול הבשר משדרג ביותר!!!!בכיף ובשמחה
בשר שלוק קר לפרוס לפרוסות יפות (מקווה שאת השלב הזה לא צריכה לפרט....)
לפרוס4-5 בצלים לשערות ארוכות
לשים על האש עם מעט שמן להשחים
לשפוך מעט סילאן/ דבש/ סוכר חום
להוסיף 2 עגבניות
2 גזר (לא עיגולים ) ארוך
4-5 קלחים של סלרי
לסדר יפה את הפרוסות מעל....
מבזוק מלח ופלפל לבן
לשים ככוס כוס וחצי מים (רצוי מאוד את המים השלוקים שבהם נתבשל הבשר)
לשפוך חצי כוס יין יבש
לכסות, לבשל עד שנהיה שחום עם רוטב מעט סמיך
פשוט מעדן!!!!
המון הצלחות.
אני שמתי פלפל אנגלי.תפוז סיני:
את הבשר א"א לפרוס חי ולבשלו, אלא צריך לשלוק אותו קודם.
אופן השליקה:
הכנסת הגוש לסיר, לכסות במים
לשים כף מלח, כף פלפל לבן , 3-4 עלי דפנה
לבשל שעה!
לנעוץ סכין, אמור להיות רך....
חשוב!!! , אסור לפרוס את הבשר בעודו חם כי הוא יתפורר....
הכי טוב לקרר במקרר ולפרוס בסכין חדה...
המון הצלחות!!!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלא
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: