דרוש מידע מחפשת מתכון | בראוניז של שרה פינקל

תהילה :)

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אשמח לעזרה, חשוב לי מאוד...
הספר שלי כבר קרוע בלוע ואני חייבת את המתכון הזה!!
המתכון נמצא בעמ' 221 בספר המתכונים של שרה פיקל- מהמטבח היהודי הקלאסי
תודה מראש!
 

sl disign

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
חומיות - בראוניז / המטבח היהודי הקלאסי הגדול / שרה פינקל

חומרים:

200 גר' מרגרינה
2 כוסות סוכר
2 כפיות ת. וניל
4 ביצים
1 כוס קקאו או 120 גר' שוקולד מריר מומס
1/4 1 כוס קמח
1 כוס אגוזים קצוצים גס

אופן ההכנה:
ערבבי את המרגרינה עם הסוכר
טרפי את הביצים והוסיפי לתערובת
הוסיפי את הקקאו והוניל ובחשי
לבסוף הוסיפי את הקמח וערבבי קלות
צקי לתבנית משומנת בגודל 26*20 ס"מ.
פזרי למעלה את האגוזים או הוסיפי אותם לתערובת.
אפי בחום של 180 מעלות במשך 25-30 דקות.
פרסי לריבועים.
 

תהילה :)

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
חומיות - בראוניז / המטבח היהודי הקלאסי הגדול / שרה פינקל

חומרים:

200 גר' מרגרינה
2 כוסות סוכר
2 כפיות ת. וניל
4 ביצים
1 כוס קקאו או 120 גר' שוקולד מריר מומס
1/4 1 כוס קמח
1 כוס אגוזים קצוצים גס

אופן ההכנה:
ערבבי את המרגרינה עם הסוכר
טרפי את הביצים והוסיפי לתערובת
הוסיפי את הקקאו והוניל ובחשי
לבסוף הוסיפי את הקמח וערבבי קלות
צקי לתבנית משומנת בגודל 26*20 ס"מ.
פזרי למעלה את האגוזים או הוסיפי אותם לתערובת.
אפי בחום של 180 מעלות במשך 25-30 דקות.
פרסי לריבועים.
יו, אין מילים! תודה!
 

תהילה :)

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מושלם!!
אין לי עוד מה להוסיף..
ממליצה בחום!!
 

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
תאמיני לי שאין לי מושג מי זאת,
אבל בדרך כלל מישהי תעתיק מתכון ולא תדע למי לתת קרדיט,
או איפה לעיין אם יש טעות,
וזה השם שכתוב על הספר.
נראה לי שזאת אמא של רבי נתן צבי פינקל זצ"ל, ראש ישיבת מיר
עכשיו את יודעת:)
כ"מיר"ית זה צרם לי
 

ביחד ננצח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
חומיות - בראוניז / המטבח היהודי הקלאסי הגדול / שרה פינקל

חומרים:

200 גר' מרגרינה
2 כוסות סוכר
2 כפיות ת. וניל
4 ביצים
1 כוס קקאו או 120 גר' שוקולד מריר מומס
1/4 1 כוס קמח
1 כוס אגוזים קצוצים גס

אופן ההכנה:
ערבבי את המרגרינה עם הסוכר
טרפי את הביצים והוסיפי לתערובת
הוסיפי את הקקאו והוניל ובחשי
לבסוף הוסיפי את הקמח וערבבי קלות
צקי לתבנית משומנת בגודל 26*20 ס"מ.
פזרי למעלה את האגוזים או הוסיפי אותם לתערובת.
אפי בחום של 180 מעלות במשך 25-30 דקות.
פרסי לריבועים.
מה אפשר לשים במקום מרגרינה?
האם עם קקאו או שוקולד יוצא אותו דבר?
 

ספרינגית

משתמש מקצוען
מה אפשר לשים במקום מרגרינה?
האם עם קקאו או שוקולד יוצא אותו דבר?
תמיד שוקולד יותר משובח אבל בבראוניז גם קקאו זה בסדר גמור
במקום מרגרינה אפשר פשוט 3/4 כוס שמן
בבראוניז זה לא כמו בעוגיות שצריך את המרגרינה להתגבשות ושלא יתפורר. פה זה ממש מיותר. לדעתי
קראתי לאחרונה- לשקשק הייטב ביצה ואז למלא את הכוס (ח.פ) עד למעלה..
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלז

א עַל נַהֲרוֹת בָּבֶל שָׁם יָשַׁבְנוּ גַּם בָּכִינוּ בְּזָכְרֵנוּ אֶת צִיּוֹן:ב עַל עֲרָבִים בְּתוֹכָהּ תָּלִינוּ כִּנֹּרוֹתֵינוּ:ג כִּי שָׁם שְׁאֵלוּנוּ שׁוֹבֵינוּ דִּבְרֵי שִׁיר וְתוֹלָלֵינוּ שִׂמְחָה שִׁירוּ לָנוּ מִשִּׁיר צִיּוֹן:ד אֵיךְ נָשִׁיר אֶת שִׁיר יְהוָה עַל אַדְמַת נֵכָר:ה אִם אֶשְׁכָּחֵךְ יְרוּשָׁלִָם תִּשְׁכַּח יְמִינִי:ו תִּדְבַּק לְשׁוֹנִי לְחִכִּי אִם לֹא אֶזְכְּרֵכִי אִם לֹא אַעֲלֶה אֶת יְרוּשָׁלִַם עַל רֹאשׁ שִׂמְחָתִי:ז זְכֹר יְהוָה לִבְנֵי אֱדוֹם אֵת יוֹם יְרוּשָׁלִָם הָאֹמְרִים עָרוּ עָרוּ עַד הַיְסוֹד בָּהּ:ח בַּת בָּבֶל הַשְּׁדוּדָה אַשְׁרֵי שֶׁיְשַׁלֶּם לָךְ אֶת גְּמוּלֵךְ שֶׁגָּמַלְתְּ לָנוּ:ט אַשְׁרֵי שֶׁיֹּאחֵז וְנִפֵּץ אֶת עֹלָלַיִךְ אֶל הַסָּלַע:
נקרא  30  פעמים

לוח מודעות

למעלה