אחרי הפסקה ארוכה חזרתי לאפות חלות.
הטעם נהדר, המרקם מאכזב: כבד ודחוס.
המתכון הוא בצק עם:קמח, שמרים יבשים, מים, שמן,סוכר ומעט מלח.
(אני נזהרת שהשמרים והמלח לא יכנסו לקערה ביחד, לא לדאוג!)
שיטת העבודה שלי היא כזו: לישה של רבע שעה, התפחה של שעתיים במקום חמים
רדוד וגלגול ה"פסים" של הצמות ואז קליעה.- התפחה עוד 20 דקות, אפיה כחצי שעה בחום בינוני.
החלות נראות אוריריות נאות לפני האפיה, כשהן יוצאות משהו בפני החלה "נופל".
אודה לעצה טובה מהמומחיות כאן.
הטעם נהדר, המרקם מאכזב: כבד ודחוס.
המתכון הוא בצק עם:קמח, שמרים יבשים, מים, שמן,סוכר ומעט מלח.
(אני נזהרת שהשמרים והמלח לא יכנסו לקערה ביחד, לא לדאוג!)
שיטת העבודה שלי היא כזו: לישה של רבע שעה, התפחה של שעתיים במקום חמים
רדוד וגלגול ה"פסים" של הצמות ואז קליעה.- התפחה עוד 20 דקות, אפיה כחצי שעה בחום בינוני.
החלות נראות אוריריות נאות לפני האפיה, כשהן יוצאות משהו בפני החלה "נופל".
אודה לעצה טובה מהמומחיות כאן.