D
Deleted 66182
אורח
הכל תלוי בהסתכלות...
לגבי טלזסטון יש חדרים חשוכים וישנים שממש לא התאים לי
ויש מוארים ומפנקים-צריך לברר היטב מה לקחת.
אישית לקחתי שם 5 פעמים אך ורק בקומה 4-משופץ יפה חדש נקי ונעים מיטות וחצי מתכווננות. עולה יותר, שווה...
לי מספיק 3 ארוחות מלאות כל טוב ביום ותמיד יש מה לנשנש שם בכל שעה כולל בלילה.
לא מחפשת שיקלפו לי פירות...ויש הרבה מעבר לעוגה וחצי ותמיד יש עוד...
יש מוקרמים שייקים חביתות ירק אישיות (הדייסה גבינות ורודות וכו לא מדבר אלי...) הם מגוונים ומתחדשים
והרבה דברים חידשתי במטבחי-רעיונות קולינריים...
החברה היא לבחירה ומי שלא רוצה פטפוטים בסגנון מחנה גיל העשרה ממש לא חייבת ויכולה להנות משקט מוחלט
מכירה מישהי שבביכורים הרגישה בדידות...כך שזה מאד אינדבדואלי...
המטפלות בטלזסטון מנוסות בסדר גודל רב הזמן יש דממה בתינוקיות, יש שם שימת לב מיוחדת,
בפרט אחרי ברית, מאד מרגיע. המטפלות גם מנוסות בקשר לטיפול בך שזה חשוב מאד והרבה מעצותיהן עזרו לי בהמון תחומים (והן לא מייעצות אם לא מבקשים ולא חופרות...)
להרצאות וכו' שם לא התחברתי-הרזיה וכד'...וכן להמוניות החברתית
גינה חמודה עם ערסלים וכד', חנות חמודה
החכמה למצוא בכל מקום את הטוב
לגבי ביכורים-
הייתי שם- מקום ממש יפה רגוע ומטופח, נקי נעים שקט
לא המוני ובלי מוקדי פטפטת בלתי פוסקים, יותר פרטיות במקומות הציבוריים-משהו יותר אינטימי..
סגנון מלון נח אוכל טוב, יחס טוב,
אין מרחבים בחוץ למי שזה חשוב לה ונוף עירוני.
נגיש, מרכזי
תינוקיה רגועה (משום מה פחות התחברתי לטיפול בתינוקות אולי כי השוויתי למנוסות מטלזסטון שחלקן גדלו משפחות ברוכות והן חמות באמת)
והאוכל ברמה גבוהה
אך עומדים שם על השעון -כמו במלון וכמה ספרו לי שהיו צריכות השלמות לבין לבין
גברים בשטח בפרט אחרי לידה זה חסרון רציני וכן חדר אוכל משותף לאורחים אחרים...לא התחברתי.
לגבי טלזסטון יש חדרים חשוכים וישנים שממש לא התאים לי
ויש מוארים ומפנקים-צריך לברר היטב מה לקחת.
אישית לקחתי שם 5 פעמים אך ורק בקומה 4-משופץ יפה חדש נקי ונעים מיטות וחצי מתכווננות. עולה יותר, שווה...
לי מספיק 3 ארוחות מלאות כל טוב ביום ותמיד יש מה לנשנש שם בכל שעה כולל בלילה.
לא מחפשת שיקלפו לי פירות...ויש הרבה מעבר לעוגה וחצי ותמיד יש עוד...
יש מוקרמים שייקים חביתות ירק אישיות (הדייסה גבינות ורודות וכו לא מדבר אלי...) הם מגוונים ומתחדשים
והרבה דברים חידשתי במטבחי-רעיונות קולינריים...
החברה היא לבחירה ומי שלא רוצה פטפוטים בסגנון מחנה גיל העשרה ממש לא חייבת ויכולה להנות משקט מוחלט
מכירה מישהי שבביכורים הרגישה בדידות...כך שזה מאד אינדבדואלי...
המטפלות בטלזסטון מנוסות בסדר גודל רב הזמן יש דממה בתינוקיות, יש שם שימת לב מיוחדת,
בפרט אחרי ברית, מאד מרגיע. המטפלות גם מנוסות בקשר לטיפול בך שזה חשוב מאד והרבה מעצותיהן עזרו לי בהמון תחומים (והן לא מייעצות אם לא מבקשים ולא חופרות...)
להרצאות וכו' שם לא התחברתי-הרזיה וכד'...וכן להמוניות החברתית
גינה חמודה עם ערסלים וכד', חנות חמודה
החכמה למצוא בכל מקום את הטוב
לגבי ביכורים-
הייתי שם- מקום ממש יפה רגוע ומטופח, נקי נעים שקט
לא המוני ובלי מוקדי פטפטת בלתי פוסקים, יותר פרטיות במקומות הציבוריים-משהו יותר אינטימי..
סגנון מלון נח אוכל טוב, יחס טוב,
אין מרחבים בחוץ למי שזה חשוב לה ונוף עירוני.
נגיש, מרכזי
תינוקיה רגועה (משום מה פחות התחברתי לטיפול בתינוקות אולי כי השוויתי למנוסות מטלזסטון שחלקן גדלו משפחות ברוכות והן חמות באמת)
והאוכל ברמה גבוהה
אך עומדים שם על השעון -כמו במלון וכמה ספרו לי שהיו צריכות השלמות לבין לבין
גברים בשטח בפרט אחרי לידה זה חסרון רציני וכן חדר אוכל משותף לאורחים אחרים...לא התחברתי.