בני המיבין
משתמש חדש
זה לא בתהליך התחרדות????איזור מעורבב רובו אכלוסיה מוחלשת
פה ושם גרים שם אברכים בגלל המחיר הנמוך
בכללי אזור לא מומלץ לבני תורה בודאי שלא לגידול ילדים
זה לא בתהליך התחרדות????איזור מעורבב רובו אכלוסיה מוחלשת
פה ושם גרים שם אברכים בגלל המחיר הנמוך
בכללי אזור לא מומלץ לבני תורה בודאי שלא לגידול ילדים
אני מדבר על קנייה והשקעהבלי להכיר אתכם ולדעת מה אתם מחפשים-אבל האזור הזה לא נחשב לאזור חרדי בכלל.
לא נראלי נעים להתגורר שם למשפחה צעירה ובטח לא לגדל שם ילדים.
לא יודעת כמה השכירות שם.
באזורים החדשים של המערב, נווה שרון שכירות 3 חדרים בערך 3,000 שח. 4 חדרים 3,300 שח
לדעתי בקהילה עצמה אולי השכירות תהיה לכם קצת יותר זולה.
פה ושם יש זוגות חרדים אבל הרוב זה הדור הישן שלא הולך לשום מקוםזה לא בתהליך התחרדות????
גם להשקעה זה משנהאני מדבר על קנייה והשקעה
אל תגזיםאבל....דירה בנתיבות שווה רק (בעיקר) בקהילה החרדית .האוירה הגיבוש והאחדות שיש שם שווה הכל!!!!(כתושב נתיבות שעבר כמה דירות עד שהגיע להילה המדהימה הזו!!!!)
נראה לי שאתה סתם מכלילפה ושם יש זוגות חרדים אבל הרוב זה הדור הישן שלא הולך לשום מקום
גם להשקעה זה משנה
אתה צריך להשכיר לאנשים שאפשר לסמוך עליהם ואין הרבה חרדים שבאים לשם ואז אתה יכול להיתקע עם משפחות מצוקה רווחה חד הורית וכ”ו שיכולים לעשות לך נזקים גדולים ולך תחפש אותם או פתאום מפסיקים לשלם ואין לך אפשרות להוציא אותם וכבר קרו מקרים
אתה מוזמן לבא לראותנראה לי שאתה סתם מכליל
אין משפחות סבירות באיזור הנתיביון?
מה גם שהמחירים שם לאחרונה טסו
ואל תשכך שזה חתום שם פינוי בינוי לדמרי
ואחרי הכל יש שם עליות מחירים כיום כבר לא ניתן למצוא שם 4 חדרים בפחות ממליון פלוס
מה סיפור אמיתי?אתה מוזמן לבא לראות
בנין 4 קומות 16 דיירים בלי מעלית שהשכנים שלך זה רוסים אתיופים ופועלים סינים וגם סתם חילונים ובעלי בתים ושתי אברכים
היית בא לגור בבנין כזה בלי נקיון ובלי תרבות שכל אחד עושה מה שהוא רוצה בבנין
אני לא . (סיפור אמיתי )
ברור לכולם שאתה מגזיםאתה מוזמן לבא לראות
בנין 4 קומות 16 דיירים בלי מעלית שהשכנים שלך זה רוסים אתיופים ופועלים סינים וגם סתם חילונים ובעלי בתים ושתי אברכים
היית בא לגור בבנין כזה בלי נקיון ובלי תרבות שכל אחד עושה מה שהוא רוצה בבנין
אני לא . (סיפור אמיתי )
באמת באזור הזה צריך לבדוק טוב אבל הוא קרוב לקהילה מאוד ויש גם חלק עם תמ"א ואני מאמין (על סמך העבר) שבעתיד הוא יהיה חרדי לגמרימה סיפור אמיתי?
אגב זה בניין 3 קומות
רק עם 6 דיירים
שמתוכו 2 אברכים!!!
אבל מה תכלס על השקעה
אני חושב שזה דירה וגם איזור עם פונטציאל!!!!
אני לא אכנס איתך לוויכוח על זה זה המציאות מי שמעוניין להשקיע שיבוא לראות בעין ולהחליטברור לכולם שאתה מגזים
ואני מקוה מאוד שזה ממניעים טהורים ולא מרצון לפמפם את המחירים בקהילה כמו שהרבה עושים
באמת באזור הזה צריך לבדוק טוב אבל הוא קרוב לקהילה מאוד ויש גם חלק עם תמ"א ואני מאמין (על סמך העבר) שבעתיד הוא יהיה חרדי לגמרי
לא התכונתי לדירה ששאלת עליה דיברתי על מה שקורה מסביבמה סיפור אמיתי?
אגב זה בניין 3 קומות
רק עם 6 דיירים
שמתוכו 2 אברכים!!!
אבל מה תכלס על השקעה
אני חושב שזה דירה וגם איזור עם פונטציאל!!!!
כנראה שאתה חדש פהאני לא אכנס איתך לוויכוח על זה זה המציאות מי שמעוניין להשקיע שיבוא לראות בעין ולהחליט
נ.ב אני לא גר בקהילה אני במערב
אתה מסתמך על העבר שלא היה דירות לחרדים באזור הקהילה אז הרבה גלשו לרחובות מסביב כמו ויצמן אבל כיום שיש הרבה פרויקטים חדשים בקהילה אנשים מעדיפים לקנות ישר מהקבלן חוץ מכל אלה שהשכירו שם בזמן שחיכו למחיר למשתכן שלהם ועכשיו עוזבים או עזבו כבר
תודה רבה על האינפורמציהכנראה שאתה חדש פה
תמיד היו פרוייקטים
שפתי חיים
קרית הר"ן
אור לציון
הרב מזוז
קהילות יעקב
נחלת יששכר
ובעבר נטעים היה חילוני לגמרי (היינו מפחדים לעבור שם) והיום אני לא בטוח אם יש שם חילונים בכלל וזה נקרא חלק מהקהילה
כנ''ל משה"ב ב היה חצי חילוני והיום אני לא יודע אם יש שם חילוני אחד וזה נקרא חלק מהקהילה
וזה מה שקורה בויצמן בשנים האחרונות לאט לאט נוכחות חרדית בכל בנין
אף אחד לא מנסה להתווכח אבל צריך להכיר את העובדות ולא רק לשמוע צד אחד של המטבע
מה דעתך באמת על הפינוי בינוי שם שחתום אצל דמרי?ברור לכולם שאתה מגזים
ואני מקוה מאוד שזה ממניעים טהורים ולא מרצון לפמפם את המחירים בקהילה כמו שהרבה עושים
באמת באזור הזה צריך לבדוק טוב אבל הוא קרוב לקהילה מאוד ויש גם חלק עם תמ"א ואני מאמין (על סמך העבר) שבעתיד הוא יהיה חרדי לגמרי
אני לא כזה מבין בנדל״ן בכללתודה רבה על האינפורמציה
אני גם כן מסכים איתך על הכל
מעניין אותי מה דעתך על הדירה המדוברת מול הנתיביון
כמה שווה דירה כזו 4 חדרים לקנייה
וכמה לשכירות?
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: