מסכימה, אבל חלקיתיוצא ממש מיונז
לתשומת לב, לא פעם אנשים מחריבים עוגות העיקר לא להשתמש במרגרינה, ואז מיישרים עוגות ללא מרגרינה מימין ומשמאל שוב ושוב, ולילדים מביאים ביסקטוויטים וופלים ושאר "ירקות" שמכילים שומן צמחי מוקשה... רק שהוא מגיע מוכן באריזה.
לטעמי, עדיף להשתמש עם מרגרינה בשעת הצורך, ולקבל עוגה טעימה במרקם של עוגה, בטעם של עוגה (ולא של מיונז/ רסק תפוחים/ אחר) עם קצת מרגרינה... ולאכול ממנה בגבול כיאה לדבר שלא נועד להזין...
ואכן, בשגרה אפשר את העוגות "לשובע" כמו טורט, שמרים וכד' לרקוח ללא מרגרינה.
אבל בעוגות יותר מיוחדות, עשו טובה ואל תשחקו עם התחליפים.
אם העוגה מיועדת לבני הבית, ואנחנו לא מספיק מפונקים
אז למה לא לעשות עוגה עם קרם שעשוי מתפוחים מרוסקים?
לשמחות ואירועים בהחלט צריך להזהר עם זה יותר