מה סוד של הסופגניות הקניות?

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
כן, קצת הרבה עבודה אבל שווה!
יתכן ויספיק רק 10
כנראה שככל שתקפלי יותר יצאו אווריריות יותר
אגיד לך למה אני כל כך חופרת..
כל המתכונים של סופגניות אפויות, הן בעצם לחמניות מזונות. ולא מבינה למה זכו ונקראו בשם סופגניות.
לכן מנסה להבין במה יתרונן של אלו שהעלית.
תודה לך על התגובות!
בלי נדר אנסה בימים הקרובים.
 

כינרת

משתמש צעיר
אגיד לך למה אני כל כך חופרת..
כל המתכונים של סופגניות אפויות, הן בעצם לחמניות מזונות. ולא מבינה למה זכו ונקראו בשם סופגניות.
לכן מנסה להבין במה יתרונן של אלו שהעלית.
תודה לך על התגובות!
בלי נדר אנסה בימים הקרובים.

ללא ספק הן סופגניות!
אבל כנראה שעדיף לא לוותר על הרבה קיפולים(15-20)
 

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
שנה שעברה פורסם בטעימות מתכון של סופגניות ללא טיגון
מתכון מושלם!!!!
אף אחד לא האמין שהן לא מטוגנות.
זה המתכון:
צפה בקובץ המצורף 1006415
וזו התוצאה:
צפה בקובץ המצורף 1006420

הסוד של הבצק הוא קיפול רב, במתכון כתוב 50 פעמים אני עשיתי בערך 15-20 ויצא מעולה!
אפיתי בתבנית שקעים גדולים.
חוץ מזה חשוב לדייק...
אגיד לך למה אני כל כך חופרת..
כל המתכונים של סופגניות אפויות, הן בעצם לחמניות מזונות. ולא מבינה למה זכו ונקראו בשם סופגניות.
לכן מנסה להבין במה יתרונן של אלו שהעלית.
תודה לך על התגובות!
בלי נדר אנסה בימים הקרובים.
תודה על המתכון!
ניסיתי היום. המרות שלי: קמח כוסמין, שמן קוקוס, חלב סויה.
אחרי הכנת הבצק הייתי צריכה לעצור והבצק חיכה במקרר, רק אחכ התחלתי עם הקיפולים- כ30.
לא קרצתי עיגולים אלא כדררתי- כי כוסמין נוטה לתפוח לצדדים ולא למעלה, ואם קורצים אז הכל משתטח יחסית.

מסקנה: בצק עשיר וטעים, לא טעם של לחמניה! קצת קשה לומר שזה ממש טעם של סופגניה (בחלק שאין מילוי) כי בלוטות הטעם לנו מזהות את הסופגניה בתור ביס רווי שמן...;)

ואלו התמונות שלי:
1637180828698.png
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
ללא ספק הן סופגניות!
אבל כנראה שעדיף לא לוותר על הרבה קיפולים(15-20)
הכנתי, יצא מעולה!!
מתכון מוצלח ביותר.
תודה!!!

רכות ואווריריות וטעם חלבי עשיר.

רובם יצאו לי יפהפיים, וצילמתי תמונות . במהלך העברה מהמצלמה נתתי בטעות לחיצה שמחקה אותן בשניה...
אז מה שתראו כאן בתמונה זה כמה אחרונות שנותרו לא פוטוגניות במיוחד.
20211117_200535.jpg
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
הכנתי, יצא מעולה!!
מתכון מוצלח ביותר.
תודה!!!

רכות ואווריריות וטעם חלבי עשיר.

רובם יצאו לי יפהפיים, וצילמתי תמונות . במהלך העברה מהמצלמה נתתי בטעות לחיצה שמחקה אותן בשניה...
אז מה שתראו כאן בתמונה זה כמה אחרונות שנותרו לא פוטוגניות במיוחד.צפה בקובץ המצורף 1008365
מעדכנת,
הסופגניות כמו סופגניות, טעימות רק כשהן טריות!!
כעבור כמה שעות הן כבר היו הרבה פחות...
 

כינרת

משתמש צעיר
תודה על המתכון!
ניסיתי היום. המרות שלי: קמח כוסמין, שמן קוקוס, חלב סויה.
אחרי הכנת הבצק הייתי צריכה לעצור והבצק חיכה במקרר, רק אחכ התחלתי עם הקיפולים- כ30.
לא קרצתי עיגולים אלא כדררתי- כי כוסמין נוטה לתפוח לצדדים ולא למעלה, ואם קורצים אז הכל משתטח יחסית.

מסקנה: בצק עשיר וטעים, לא טעם של לחמניה! קצת קשה לומר שזה ממש טעם של סופגניה (בחלק שאין מילוי) כי בלוטות הטעם לנו מזהות את הסופגניה בתור ביס רווי שמן...;)

שמחה לשמוע, יצאו לך ממש יפות!
הכנתי, יצא מעולה!!
מתכון מוצלח ביותר.
תודה!!!

תודה:)
אם אלו האחרונות מה היו הראשונות?:)
מהממות!!!
 

GULY EICHEN

משתמש מקצוען
לרותיז יש סרטון שהיא מסבירה שלב שלב את הכנת הסופגניות, הכנתי לפי ההוראות ויצא מושלם (המראה, המרקם, את הטעם פחות אהבתי, אבל זה כמובן עניין של טעם).
אלו קישורים מהמייל שקיבלתי ממנה:

כאן תוכלי לצפות בסרטון מגוגל דרייב

וכאן תוכלי לצפות בסרטון מג'מבו מייל
יש לך את המתכון כתוב?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלא

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  44  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה