מה הכוונה?קיפול רב
מה הכוונה?קיפול רב
פשוט מקפלים את הבצק שוב ושוב ושוב ושוב........מה הכוונה?
קיפול ורידוד?פשוט מקפלים את הבצק שוב ושוב ושוב ושוב........
כן, קצת הרבה עבודה אבל שווה!קיפול ורידוד?
אגיד לך למה אני כל כך חופרת..כן, קצת הרבה עבודה אבל שווה!
יתכן ויספיק רק 10
כנראה שככל שתקפלי יותר יצאו אווריריות יותר
אגיד לך למה אני כל כך חופרת..
כל המתכונים של סופגניות אפויות, הן בעצם לחמניות מזונות. ולא מבינה למה זכו ונקראו בשם סופגניות.
לכן מנסה להבין במה יתרונן של אלו שהעלית.
תודה לך על התגובות!
בלי נדר אנסה בימים הקרובים.
שנה שעברה פורסם בטעימות מתכון של סופגניות ללא טיגון
מתכון מושלם!!!!
אף אחד לא האמין שהן לא מטוגנות.
זה המתכון:
צפה בקובץ המצורף 1006415
וזו התוצאה:
צפה בקובץ המצורף 1006420
הסוד של הבצק הוא קיפול רב, במתכון כתוב 50 פעמים אני עשיתי בערך 15-20 ויצא מעולה!
אפיתי בתבנית שקעים גדולים.
חוץ מזה חשוב לדייק...
תודה על המתכון!אגיד לך למה אני כל כך חופרת..
כל המתכונים של סופגניות אפויות, הן בעצם לחמניות מזונות. ולא מבינה למה זכו ונקראו בשם סופגניות.
לכן מנסה להבין במה יתרונן של אלו שהעלית.
תודה לך על התגובות!
בלי נדר אנסה בימים הקרובים.
הכנתי, יצא מעולה!!ללא ספק הן סופגניות!
אבל כנראה שעדיף לא לוותר על הרבה קיפולים(15-20)
מעדכנת,הכנתי, יצא מעולה!!
מתכון מוצלח ביותר.
תודה!!!
רכות ואווריריות וטעם חלבי עשיר.
רובם יצאו לי יפהפיים, וצילמתי תמונות . במהלך העברה מהמצלמה נתתי בטעות לחיצה שמחקה אותן בשניה...
אז מה שתראו כאן בתמונה זה כמה אחרונות שנותרו לא פוטוגניות במיוחד.צפה בקובץ המצורף 1008365
תודה על המתכון!
ניסיתי היום. המרות שלי: קמח כוסמין, שמן קוקוס, חלב סויה.
אחרי הכנת הבצק הייתי צריכה לעצור והבצק חיכה במקרר, רק אחכ התחלתי עם הקיפולים- כ30.
לא קרצתי עיגולים אלא כדררתי- כי כוסמין נוטה לתפוח לצדדים ולא למעלה, ואם קורצים אז הכל משתטח יחסית.
מסקנה: בצק עשיר וטעים, לא טעם של לחמניה! קצת קשה לומר שזה ממש טעם של סופגניה (בחלק שאין מילוי) כי בלוטות הטעם לנו מזהות את הסופגניה בתור ביס רווי שמן...
הכנתי, יצא מעולה!!
מתכון מוצלח ביותר.
תודה!!!
מעדכנת,
הסופגניות כמו סופגניות, טעימות רק כשהן טריות!!
כעבור כמה שעות הן כבר היו הרבה פחות...
הכי בעולם אמיתיאמיתי או לא?
יש לך את המתכון כתוב?לרותיז יש סרטון שהיא מסבירה שלב שלב את הכנת הסופגניות, הכנתי לפי ההוראות ויצא מושלם (המראה, המרקם, את הטעם פחות אהבתי, אבל זה כמובן עניין של טעם).
אלו קישורים מהמייל שקיבלתי ממנה:
כאן תוכלי לצפות בסרטון מגוגל דרייב
וכאן תוכלי לצפות בסרטון מג'מבו מייל
יש לך את המתכון כתוב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
הנחת ענק!
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
24.06
י"ח סיוון
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
7.05
כ"ט ניסן
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
מלחמה מבעד לעדשה
עם אילן לורנצי
שיתוף מטלטל ומיוחד על צילומים בזמן מלחמה ותיעודים יותאי דופן זווית יוצאת דופן מתוך עזה והעוטף ועד הצפון
לתלמידים ובוגרים בלבד!
תהילים פרק קלא
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם: