בצק עלים( וכנ’’ל מלואח) אופים בחום הכי גבוהה, רק לכמה דק' עד שמשחים( משתנה מתנור לתנור).והמתכון שעלה בגורל:
בצל ענק, חתוך לקוביות ומתובל בשום גבישי, פלפל שחור וגריל.
חצי קילו בקר טחון
כבד מתובל שנשאר משבת, חתוך לקוביות, כולל השמן המתובל והבצל המטוגן שנשאר דבוק אליו (מתכון, בעז"ה בקרוב. מעדן!)
פטריות פיציות מטוגנות שנשארו אחרי שנשנשתי חצי מהכמות
הכנתי, שיהיה WD,
חציתי לשתיים, מרחתי חרדל (יצא מדי הרבה, לונורא. נלמד לפעם הבאה.)
מילאתי כמות יפיפיה
קפלתי, הידקתי ככל יכולתי
ושלחתי לישון בתנור.
רק מה, לא הסתדרתי עם המעלות (כמה, באמת?) והזמן, אז הנגלה הראשונה היתה ככה-ככה. השניה יצאה מגרה, אבל כבר הייתי שבעה ממה שאכלתי.
תהיה לי ארוחה טובה למחר
וחצמזה אחרי שקראתי כאן כמות נכבדה של מתכונים, והתגרתי כמעט מכל אחד, ניהתי שבעה מהמתכון שבחרת והארוחה שנשארה למחר
נערך לאחרונה ב: