דיון מה מגישים בערב לביבות ?

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
@תתתתת מחכים להפגזות שלך
חחח עוד לא חשבתי על זה
אפשר קישים אישיים בכל מיני סוגים ( פטריות , בטטה, ברוקולי וכד')
פיציות
טורטיות ממלואות באנטי פסטי
זה בדיוק מה שהכנתי השבוע לבית ספר שהזמינו
 

קבצים מצורפים

  • VID-20231121-WA0005.mp4
    5.6 MB
יש כאן מישהו שעושה תפריט בשרי??
אני עשיתי שנה שעברה והיה ממש מוצלח- מתאים אבל רק למשפחה שכולם זורמים על בשרי.

קניתי באגטים טריים והכנתי את כל התוספות האפשריות.
חומוס, טחינה, ציפס, שווארמה ביתית, כבד, חמוצים, חסה, כרוב לבן, כרוב סגול, בצל מטוגן, בצל עם סומאק, חציל מטוגן, ירקות, סלט עגבניות חריף וסלט חסה עסיסי ובנוסף גם עראייס.
ולילדים שלא אהבו הבאנו פיתות עם פסטרמות.
היה מהמם ב"ה.
בהצלחה!!!
 

דגל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לזניות
פסטה
סלטים חיים
וכיד הדימיון .......
אפשר להכין או פיתה פלאפל
וכמובן לא לשכח להכין סופגניות
 

המטבח של סימא

משתמש מקצוען
לבשרי זה ממש מתאים:
 
  • תודה
Reactions: L_M

פ.נ

משתמש מקצוען
מותר לעלות דבר כזה?
ברעיון זה עיתון שעולה כסף...

אני הכנתי בעבר והעליתי לכאן סופגניות בשריות כלומר במילוי בקר מפורק ברוטב ברביקו
אפשר מתכון לסופגניות הבשריות??
אגב רעיון שעלה לי
אפשר לעשות שולחן שוק
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
אפשר מתכון לסופגניות הבשריות??
אגב רעיון שעלה לי
אפשר לעשות שולחן שוק
את הנתח בקר והבקר המפורק ב'סופגניות' גם הכנתי יחד בשלבם הראשון
השרייתי אותם בלילה עם
חרדל ופחית קרם קוקוס
הכנתי בקערית 1 חב פטרוזליה קצוצה
ראש וחצי שום כתוש
שמן זית
בבוקר ניגבתי את המשרה מהבשר,
בקערית ערבבתי
סילאן
קטשופ
מלח
פלפל
פפריקה מעושנת של חברת פרימה
'עיסיתי' את הבשר בתערובת שנוצרה,
ועטפתי בפטרולזיה עם השום
עטפתי היטב בנייר כסף (מומלץ מתחת לנייר כסף נייר אפיה)
הכנסתי לתוך רוסטר ולתנור
בחום של 100 מעלות למשך 8 שעות!!!
יצא רך ועסיסי במיוחד!!!
לנתח השלם השתמשתי בחלק מס' 6 ולמפורק השתמשתי במס' 4

מהנוזלים שניגרו מהבשר + הפטרוזליה שעל זה שמתי בכלי
טחנתי, והעברתי לרתיחה על מנת שיהיה רוטב סמיך, ערבבתי בכוס מים עם קמח עד שלא נשארו גושים והוספתי למחבת
נוצר רוטב בקר סמיך ועשיר אותו הגשתי בצלוחית ליד הנתח למי שיחפוץ.


לבקר המפורק בתוך הסופגניה:
אז אחרי הקירור פירקתי אותו
הרתחתי במחבת רוטב סויה, ברביקיו (הרבה) פפריקה מעושנת של פרימה,
מלח פלפל
וצילי גרוס
כשרתח נוצר רוטב סמיך
הכנסתי את הבשר פנימה על מנת שהבשר יהיה עטוף ברוטב ברביקו ולא ישרה בפנים

לגבי הסופגניה עשיתי מתכון של סופגניוץת שאני עושה תמיד לחנוכה רק הוספתי עוד מלח
על הסופגניה עצמה מרחתי ממרח שעשוי מ
מיונז
חרדל
רוטב צילי

ע"ז הנחתי חסה
בשר
פרוסות דקיקות של בצל סגול
וזהוווווו
זה היה טעים בטרוף
צפה בקובץ המצורף 1307265

אהבתי את הרעיון של שולחן שוק
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יְהוָה אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יְהוָה לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יְהוָה אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  30  פעמים

לוח מודעות

למעלה