מה יש לבוגבו להציע מלבד הלוגו שלו שנמצא במקום בולט על הגגון

מצב
הנושא נעול.

אות ומופת

משתמש מקצוען
נכתב ע"י יונה יונה;1634641:
שאני התחלתי סמינר דיברו איתנו על חצאית באורך 15 ס"מ וגרביים בעובי 40 דנייר.
היום באותו סמינר צריך למדוד חצאי איברים ולללבוש 60 דנייר.
ואני לא כזו זקנה.....

מה יקרה עד שהבת שלי תעלה לתיכון?

סליחה על הקטנוניות, אבל לעניין הגרביים - עם התקדמות הטכנולוגיה, איכשהו יש חברות שמצליחות לייצר גרביים 50 דנייר שהם ממש לא אטומים.
גם אני חושבת שעדיף לחנך את הבת לבדוק בעצמה את האטימות ולא את מספר הדנייר.

ניצוצות

משתמש צעיר
נכתב ע"י מחשבת;1633729:
לא קקראתי את כל האשכול אבל צר לי לאכזב אתכם יש לי בוגבו בי ואני מאד לא מרוצה ממנה
היא לא מספיק חזקה מתנדנדת קצת לדעתי זה רק מותג, יש עגלות פי כמה יותר מעולות וחזקות

כל הכבוד על האומץ

יונה יונה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י אות ומופת;1634722:
סליחה על הקטנוניות, אבל לעניין הגרביים - עם התקדמות הטכנולוגיה, איכשהו יש חברות שמצליחות לייצר גרביים 50 דנייר שהם ממש לא אטומים.
גם אני חושבת שעדיף לחנך את הבת לבדוק בעצמה את האטימות ולא את מספר הדנייר.

סליחה על הקטנוניות,
אבל ה-50 אטומות יותר מה-60 (זה שתי סדרות)

אין שום שוני בעובי גרביים..... דנייר זה צפיפות סריגה, זה כמו שתגידי ששינו את מידת הס"מ.

ניצוצות

משתמש צעיר
נכתב ע"י יונה יונה;1634821:
סליחה על הקטנוניות,
אבל ה-50 אטומות יותר מה-60 (זה שתי סדרות)

זה ידוע, אי הזוגיים אטומים יותר מהזוגיים, ו-50 דנייר, יכול להיות יותר אטום משתי זוגות גרביים ביחד 40 ו-20

גפ"ן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י יונה יונה;1632620:
לא יודעת, לרוב האטרקציה הזו של קנית עגלת מותג פלצנית (בעיניך) זו פריבלגיה ששמורה לילד ראשון,

אין טעם לנסות לחנך יחידים לא נורמטיביים.

יש לי סיפור בשבילך: אחותי ילדה ילד שמיני. (בת 37), היא הלכה לחנות מוצרי תינוקות עם בעלה ונגשה ישר לעגלות אמבטיה של בוגבו. הם הסתכלו מכל הצדדים, דפדפו גם בקטלוג, ואז תוך כדי, ניגש אליהם המוכר ואמר, סליחה שאני שואל, אתם צריכים עגלה לילד ראשון?, הם אמרו לו לשמיני. אז הוא אמר להם: "אה, אז זה לא העגלות האלו, אלו לילד ראשון..." כמובן, שאחותי הסתכלה עליהן כי רצתה לקנות דווקא את הבוגבו, ואז הוא ניסה לשכנע אותה שזה מאד יקר וזה בד"כ שווה רק אם זה לכמה ילדים וגם בילד ראשון בד"כ ההורים מממנים וכו'. הם צחקו, בחרו עגלת בוגבו הכי יפה שיש ויצאו.
אנחנו במשפחה היינו בהלם מהקניה. ולא, ממש לא מבחינת התקציב, כי היא סוג שתשקיע בדברים האלו (ואולי גם יש לה יכולת בלי קשר), אבל היא הזכירה לנו שכשילדה את הבת הראשונה שלה, לא היה נעים לה לבקש מההורים סכום גבוה והגיעה איזו דודה שיש לה קשר עם סוכן של עגלות די פשוטות ושכנעה אותה לקנות כזו. בשעתו העגלה היתה מאד יפה והנסיכה בפנים בכלל, אבל היא לא היתה אז פירמה ידועה או נחשבת, וזה יושב לה על הלב עד היום. הקניה הזו היתה חוויה מתקנת.:)
סופה של העגלה ששימשה את הילד השמיני, ולאחמ"כ נמכרה בחצי מחיר לאחייניתי שילדה ילד שני והתלהבה על העגלה. היא הרוויחה עגלה מדהימה, שמורה כחדשה ממש, בצבע מדליק כולל כל החלקים והאביזרים התואמים שקיימים בשוק בארץ ובחו"ל...:p

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י גפ"ן;1634881:
יש לי הפתעה בשבילך: אחותי ילדה ילד שמיני. (בת 37), היא הלכה לחנות מוצרי תינוקות עם בעלה ונגשה ישר לעגלות אמבטיה של בוגבו. הם הסתכלו מכל הצדדים, דפדפו גם בקטלוג, ואז תוך כדי, ניגש אליהם המוכר ואמר, סליחה שאני שואל, אתם צריכים עגלה לילד ראשון?, הם אמרו לו לשמיני. אז הוא אמר להם: "אה, אז זה לא העגלות האלו, אלו לילד ראשון..." כמובן, שאחותי הסתכלה עליהן כי רצתה לקנות דווקא את הבוגבו, ואז הוא ניסה לשכנע אותה שזה מאד יקר וזה בד"כ שווה רק אם זה לכמה ילדים וגם בילד ראשון בד"כ ההורים מממנים וכו'. הם צחקו, בחרו עגלת בוגבו הכי יפה שיש ויצאו.
אנחנו במשפחה היינו בהלם מהקניה. ולא, ממש לא מבחינת התקציב, כי היא סוג שתשקיע בדברים האלו (ואולי גם יש לה יכולת בלי קשר), אבל היא הזכירה לנו שכשילדה את הבת הראשונה שלה, לא היה נעים לה לבקש מההורים סכום גבוה והגיעה איזו דודה שיש לה קשר עם סוכן של עגלות די פשוטות ושכנעה אותה לקנות כזו. בשעתו העגלה היתה מאד יפה והנסיכה בפנים בכלל, אבל היא לא היתה אז פירמה ידועה או נחשבת, וזה יושב לה על הלב עד היום. הקניה הזו היתה חוויה מתקנת.:)
סופה של העגלה ששימשה את הילד השמיני, ולאחמ"כ נמכרה בחצי מחיר לאחייניתי שילדה ילד שני והתלהבה על העגלה. היא הרוויחה עגלה מדהימה, שמורה כחדשה ממש, בצבע מדליק כולל כל החלקים והאביזרים התואמים שקיימים בשוק בארץ ובחו"ל...:p
את דווקא אישרת את מה שהיא כתבה ולא הפוך.

גפ"ן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י חויד;1634610:
אני בטוחה שהיא הייתה יר"ש, וכנראה גם את. לא מכירה אותך אישית.

שאל זה נושא בפני עצמו, אני גם נגד.
אבל משאל ועד איך שהרחוב נראה היום.... יש דרך מאוד ארוכה.
לא צריך לאמץ שיטות חדשות כדבריך, ובטח שלא להתכער
אבל כן יש עניין לא להיות בולטת ברחוב, ובטח לא להוציא עייני גברים וד"ל.

גם ללכת עם שאל זה בולט וגם ללכת עם גרביים עבות מאד,נוזלות ומסובבות ופאה סתורה זה בולט, וגם ללכת בחוסר צניעות זה בולט.:(

יונה יונה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י אות ומופת;1634709:
אבל כן שמעתי שיורדים על הסוג השני שמשקיע אלפי דולרים באתרוג בגלל לחץ חברתי וכאן חזרנו לנושא האשכול המקורי....
ואם אפשר, להבדיל, להקביל אתרוג לבוגבו - האם אפשר לומר שיש בעיה בלהשקיע באתרוג?! ודאי שלא! זה היה עניין בכל הדורות. אלא מה? כשיש תופעה שמתרחשת כתוצאה מסחף חברתי לכיוון מסויים, ולא משנה אם התופעה היא אתרוג ב20 ש"ח או אתרוג ב1000, תמיד יש את אלה שיתעוררו ויגידו "רגע, שניה! תעשו את זה אם זה מתאים לכם, אבל לא אם זה כתוצאה מלחץ חברתי!".

ואם נקביל את זה לצניעות.

כדאי וראוי להתלבש כמה שיותר בצניעות ומי שרוצה לקחת על עצמה אורך/עובי/צבע מסוים שיערב לה ושכרה הרבה מהשמיים.

אבל, אם זה קורה רק מסחף חברתי וזה גורם בעיות (למשל לחץ נפשי, כפיתיות, בעיות בשלום בית, מחשבות טורדניות) צריך לעשות לזה סטופ ולאמר, יש את ההלכה ואם את עומדת בכללים שלה את בסדר.

אבל אני מניחה שאם יהיה סחף חברתי בכיוון הזה כולם נורא ישמחו ויהללו אותו, כמו ששמחים על כל חומרה חדשה שצצה.

במבה נוגט

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י גפ"ן;1634900:
גם ללכת עם שאל זה בולט וגם ללכת עם גרביים עבות מאד,נוזלות ומסובבות ופאה סתורה זה בולט, וגם ללכת בחוסר צניעות זה בולט.:(

אויש... במחילה אבל הטיעון הזה כל כך מטופש...
שאל ושות' זה אולי "בולט" אבל זה ממש לא "מושך"
וד"ל.

כמובן שאני לא בעד שאלים וכל השגעונות הנלווים... אבל הטיעון הזה לגמרי חסר טעם

יונה יונה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י גפ"ן;1634900:

זה לא נקרא לבלוט זה נקרא להתנוול. וגם זה אסור.

ליקר

משתמש רשום
נכתב ע"י גפ"ן;1634900:

זה בולט אבל לא מושך
אין בזה איסור.

ואני מאד נגד השאלים!!!

יונה יונה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י ניצוצות;1634714:
פחחחחחחחחחח

הזלזול שלך מדהים אותי.

פתחת אשכול, קיבלת כל מיני דיעות.
זה שלא כולם בראש שלך לא הופך אותן למטומטמות חסרות עמוד שדרה.

גפ"ן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י GRN;1634883:
את דווקא אישרת את מה שהיא כתבה ולא הפוך.

לא התכוונתי להפריך, קפץ לי הסיפור הזה וזה התאים פה.
סליחה שהטרחתי אותך לקרוא כזה קטע ארוך עם שגיאה של מילה אחת שגרמה לך להבין הפוך. ערכתי את המילה הזו, אם תרצי תקראי מחדש...

יונה יונה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י ליקר;1634934:
ואני מאד נגד השאלים!!!

אני לא מאוד נגד השאלים!!!!!! יש שאלים שיש לקהילות מסוימות מסורת עליהן והן צנועות וחסודות (למרות שרוב הנשים הצעירות בקהילות האילו מסתובבות עם מעילים שחורים ולא עם שאל, מההתרשמות שלי זה יותר משפחות מסוימות ולא חובה גמורה)

אני יותר נגד בורקות וכאלה.
וגם את הנשים שלובשות ככה אני מכבדת מבחינת זה שאני לא אלך להעיר להן ברחוב.
ולא אחשוב שבגללן באים על עם ישראל כל האסונות.

השקעה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
נחמי זה נראה שלקחת קשה בטרוף את האשכול לפי הקצב שאת מגיבה כאן, את סתם גורמת לעצמך בזה שיכנסו לך לד' אמות בתחומים שכבר לא שייך.

משהו מעניין שפעם שמעתי-כלל:
מי שיותר מחמיר ממני הוא פנאט, מי שפחות מחמיר ממני הוא כופר. נכון מאוד לגבי צניעות :rolleyes:

אני בטוחה שאת אישה כשרה למהדרין ולאף אחד לא באמת אכפת אם יש לך בוגבו או איזי בייבי, לרוב האנשים אכפת בעיקר מעצמם ביום יום, חבל שאת מושכת כל מילה על עצמך אישית.

את יכולה בכיף לשתות נס קפה ולהמשיך הלאה, את לא חייבת להגיב על כל תגובה, גם לא על זאת, ולא, זה לא אומר שאין לך מה להגיד.

גפ"ן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י במבה נוגט;1634919:
אויש... במחילה אבל הטיעון הזה כל כך מטופש...
שאל ושות' זה אולי "בולט" אבל זה ממש לא "מושך"
וד"ל.

כמובן שאני לא בעד שאלים וכל השגעונות הנלווים... אבל הטיעון הזה לגמרי חסר טעם

גברים שאינם שומרים עיניים נמשכים לכל דבר שאינו סטנדרטי=בולט.
הסברים לא מתאימים מע"ג הפורום. וד"ל.

יונה יונה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
השקעה :)

כבר אמרתי לפני כמה עמודים שהאורך של האשכול הזה הוא בגלל שאנשים אוהבים לדבר... מה יש?

מי נכנס לי לד' אמות?
אולי אני מכירה רק נשים עם שאלים ולכן אני חושבת שכולם צנועים :)

אבל לא יפה ככה לסנדל אותי עם השורה האחרונה. אני יוצאת אבהלה עכשיו.
:)

גפ"ן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י יונה יונה;1634927:
זה לא נקרא לבלוט זה נקרא להתנוול. וגם זה אסור.

תקראי לזה איך שאת רוצה, העיקר הבנת את הענין.:p

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י גפ"ן;1634968:
תקראי לזה איך שאת רוצה, העיקר הבנת את הענין.:p
סליחה?
אותי מאוד מעניינות התגובות של יונה יונה
ואני מאמינה שיש עוד כמוני.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה