סוג של טורט יותר משובח בשילוב קרם.איזה סגנון עוגה זו, רטובה או יבשה?
את יכולה להפחית מהשוקולד ויצא לך ציפוי קצת יותר דק.כולן הכינו עם 400 גרם שוקולד
או שיש מי שהפחיתה ועדיין חושבת שהעוגה שווה במיוחד?
אגב, לפעמים לא הספקתי להכין את הציפוי וזה ממש טעים גם בלי!
אולי קצת פחות יפה...
הכל אפשרי, רק שתצא עוגה אחרת.הכנתי עוגת קפה טורט רגיל.
יש מצב להכין את הקרם האמצעי בתור ציפוי לעוגה שלי?
הקרם ממש טעים כך שזה ישדרג לך את העוגה..