עוגות/עוגיות מה יותר מתאים מעוגת קפה ליד הקפה...

עם כל המרץ

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
איזה סגנון עוגה זו, רטובה או יבשה?
סוג של טורט יותר משובח בשילוב קרם.

כולן הכינו עם 400 גרם שוקולד
או שיש מי שהפחיתה ועדיין חושבת שהעוגה שווה במיוחד?
את יכולה להפחית מהשוקולד ויצא לך ציפוי קצת יותר דק.
אגב, לפעמים לא הספקתי להכין את הציפוי וזה ממש טעים גם בלי!
אולי קצת פחות יפה...


הכנתי עוגת קפה טורט רגיל.
יש מצב להכין את הקרם האמצעי בתור ציפוי לעוגה שלי?
הכל אפשרי, רק שתצא עוגה אחרת.
הקרם ממש טעים כך שזה ישדרג לך את העוגה..
 

zברה:)

משתמש צעיר
צילום מקצועי
@עם כל המרץ
תודה על המתכון, יצא מהמם!!!
את יודעת אולי - זה טוב בהקפאה, צריך מקרר עד לאכילה?
איך אני טוב לאכסן אותו?
 

עם כל המרץ

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
@עם כל המרץ
תודה על המתכון, יצא מהמם!!!
את יודעת אולי - זה טוב בהקפאה, צריך מקרר עד לאכילה?
איך אני טוב לאכסן אותו?
תלוי כמה זמן אתם רוצים לשמור אותה..
לטווח ארוך היא מצוינת גם בהקפאה!
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
@עם כל המרץ
מקפיצה... להודות!
סוף סוף ניסיתי
בגרסה ללא גלוטן
כולם התלקקו!
עוגה מקסימה ממש התאימה לי לרגל תחילת הזמן ור"ח....

יצא מעט ספוגי, אולי בגלל הקמחים לל"ג
יש לכן רעיון מה לשנות?
אולי להוסיף קצת א"א?
 
נערך לאחרונה ב:

mitria4567

משתמש פעיל
ממש כיף לעלות לפה מתכונים אך צריך זמן לרשום את המתכון....
אז הנה הגיע הזמן לפרגן לכן מתכון טעים במיוחד ויחסית קל להכנה
מי שאוהבת את טעם הקפה תתמכר לזה!


עוגת קפה

לבסיס:
7 ביצים
2 כוסות סוכר
2 כפות שמן
2 כוסות קמח
4 כפיות קפה מומס במעט מים

להקציף את החלבונים ולהוסיף את הסוכר בהדרגה
ואח"כ בהדרגה להוסיף גם את החלמונים
ואז להוסיף את כל החומרים
לחלק את הבלילה ל -2 תבניות תנור (באותו גודל)
ולאפות עד להשחמה.

לקרם:
לערבב על האש כ 5 דקות-
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
ולהוסיף-
1/2 כוס שמן
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות קפה

למרוח את הנ"ל על שכבה אחת ולשים מעל את השכבה השנייה
לא חייבים שהצד היפה יהיה למעלה כי יש מעל ציפוי שוקולד.

לציפוי:
להמיס 2 חב' שוקולד מריר ו 4 כפות שמן
ולשפוך מעל.
בהצלחה ובתאבון!
תודה על המתכון
לא הבנתי באיזה גודל תבנית לאפות
תבנית תנור ענקית? או גודל של חד פעמית בינונית?
 

עם כל המרץ

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
תודה על המתכון
לא הבנתי באיזה גודל תבנית לאפות
תבנית תנור ענקית? או גודל של חד פעמית בינונית?
תבנית תנור
כל שכבה יוצאת דקה והחיבור שלהם יוצר גובה יפה.
 

רפ

משתמש סופר מקצוען
אתמול ניסיתי להכין את העוגה המבטיחה, לאכזבתי היא יצאה פיתה דחוסה לאחר אפיה של כ-20 דקות.
בטוח שלא צריך אבקת אפיה?
חשבתי שלא העתקתי נכון את המתכון...
עכשיו אני רואה שבאמת אין בו...
 

עם כל המרץ

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אתמול ניסיתי להכין את העוגה המבטיחה, לאכזבתי היא יצאה פיתה דחוסה לאחר אפיה של כ-20 דקות.
בטוח שלא צריך אבקת אפיה?
חשבתי שלא העתקתי נכון את המתכון...
עכשיו אני רואה שבאמת אין בו...
אני לא שמה
אבל מישהי פה אמרה שהוסיפה
אז אולי תנסי עם אבקת אפיה
(יכול להיות ש 20 דקות זה היה הרבה מדי לתנור שלך וזה התקשה..)
 

רפ

משתמש סופר מקצוען
אני לא שמה
אבל מישהי פה אמרה שהוסיפה
אז אולי תנסי עם אבקת אפיה
(יכול להיות ש 20 דקות זה היה הרבה מדי לתנור שלך וזה התקשה..)
הכנתי שוב עם אבקת אפיה ויצא מעולה.
אפיתי פחות זמן - רבע שעה, כיביתי את התנור והשארתי עוד מספר דקות.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יְהוָה אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יְהוָה חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  1  פעמים

לוח מודעות

למעלה