ממש כיף לעלות לפה מתכונים אך צריך זמן לרשום את המתכון....
אז הנה הגיע הזמן לפרגן לכן מתכון טעים במיוחד ויחסית קל להכנה
מי שאוהבת את טעם הקפה תתמכר לזה!
עוגת קפה
לבסיס:
7 ביצים
2 כוסות סוכר
2 כפות שמן
2 כוסות קמח
4 כפיות קפה מומס במעט מים
להקציף את החלבונים ולהוסיף את הסוכר בהדרגה
ואח"כ בהדרגה להוסיף גם את החלמונים
ואז להוסיף את כל החומרים
לחלק את הבלילה ל -2 תבניות תנור (באותו גודל)
ולאפות עד להשחמה.
לקרם:
לערבב על האש כ 5 דקות-
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
ולהוסיף-
1/2 כוס שמן
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות קפה
למרוח את הנ"ל על שכבה אחת ולשים מעל את השכבה השנייה
לא חייבים שהצד היפה יהיה למעלה כי יש מעל ציפוי שוקולד.
לציפוי:
להמיס 2 חב' שוקולד מריר ו 4 כפות שמן
ולשפוך מעל.
בהצלחה ובתאבון!
לא הכי פוטוגני בעולם אך הטעם מחפה על כך!!!
אז הנה הגיע הזמן לפרגן לכן מתכון טעים במיוחד ויחסית קל להכנה
מי שאוהבת את טעם הקפה תתמכר לזה!
עוגת קפה
לבסיס:
7 ביצים
2 כוסות סוכר
2 כפות שמן
2 כוסות קמח
4 כפיות קפה מומס במעט מים
להקציף את החלבונים ולהוסיף את הסוכר בהדרגה
ואח"כ בהדרגה להוסיף גם את החלמונים
ואז להוסיף את כל החומרים
לחלק את הבלילה ל -2 תבניות תנור (באותו גודל)
ולאפות עד להשחמה.
לקרם:
לערבב על האש כ 5 דקות-
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
ולהוסיף-
1/2 כוס שמן
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות קפה
למרוח את הנ"ל על שכבה אחת ולשים מעל את השכבה השנייה
לא חייבים שהצד היפה יהיה למעלה כי יש מעל ציפוי שוקולד.
לציפוי:
להמיס 2 חב' שוקולד מריר ו 4 כפות שמן
ולשפוך מעל.
בהצלחה ובתאבון!
לא הכי פוטוגני בעולם אך הטעם מחפה על כך!!!