תוספות מה אפשר לעשות עם עלי פילו?

שבי❤️

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מחכה לי במקפיא עלי פילו, לא יודעת מה לעשות איתם
אף פעם לא השתמשתי
מה מתאים לעשות? מה טעים?
איך מתעסקים עם זה?

אשמח למתכון שיהיה כתוספת לארוחה,
וגם מה אפשר עיקרי לאכול עם זה?
פרווה/ירקות

תביאו לי רעיונות
תודה
 

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מחכה לי במקפיא עלי פילו, לא יודעת מה לעשות איתם
אף פעם לא השתמשתי
מה מתאים לעשות? מה טעים?
איך מתעסקים עם זה?

אשמח למתכון שיהיה כתוספת לארוחה,
וגם מה אפשר עיקרי לאכול עם זה?
פרווה/ירקות

תביאו לי רעיונות
תודה
שטרודל תפוחים יוצא טעים מאד
 

חללית---

משתמש רשום
להקפיץ ירקות
גזר קישוא בצל נבטים כרוב פטריות...
לתבל במעט סויה סילאן פלפל מלח
לשטוח את העלים (3 ביחד עם הברשת שמן בינהם)
להניח מילוי ירקות לגלגל
לעשות חיתוכים עם סכין לפני האפיה
לאפות עד שמקריספ;)
 

חיה בד

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
להפשיר ולהכין סוג של בורקסים
למלא בטונה בבצל
סגנון גבינה
וכל מה שמתחשק...
 

קבצים מצורפים

  • IMG_9905[2].JPG
    IMG_9905[2].JPG
    KB 67.8 · צפיות: 70
נערך לאחרונה ב:

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
את צריכה להפשיר אותם נראה לי במקרר, וכשעובדים איתם זה צריך להיות עם עלה עלה כשכל השאר מכוסה במגבת שלא יתייבשו.

רעיונות-
עלי פילו ממולאים בירקות מאודים
עלי פילו ממולאים בחתיכות עוף או כבד
דג עטוף (סלומון או מושט) בעלי פילו
עלי פילו ממולאים בשוקולד / במלית אגוזים / תפוחים
בורקס פילו עם גבינה

יש לך עלים עגולים או מרובעים?
 

שבי❤️

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
וואו תודה על הרעיונות!
נראה לי אני אלך על הירקות מאודים.
שטרודל תפוחים יוצא טעים מאד
מכירה את זה עם בצק עלים, מעניין לנסות גם עם פילו
תודה!
את צריכה להפשיר אותם נראה לי במקרר, וכשעובדים איתם זה צריך להיות עם עלה עלה כשכל השאר מכוסה במגבת שלא יתייבשו.
יש לי חבילה שלמה, אם אני אפשיר אוכל להקפיא חזרה?
אני לא יעשה עכשיו הכל בבת אחת...
 

חללית---

משתמש רשום
יש לי חבילה שלמה, אם אני אפשיר אוכל להקפיא חזרה?
אני לא יעשה עכשיו הכל בבת אחת...
בעיקרון לא טוב להפשיר הכל ולהקפיא שוב
רק שאם זה לא מופשר לגמרי מאד קשה להפריד
אני בכל אופן הקפאתי פעם שוב
לא ראיתי אח"כ שהיה פחות טרי
אבל נראה לי זה יותר בקטע בריאותי...
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יש לי חבילה שלמה, אם אני אפשיר אוכל להקפיא חזרה?
אני לא יעשה עכשיו הכל בבת אחת...
אני פחות משתמשת בעלים קפואים (מכינה טרי)
אבל הייתי ממליצה לך להפשיר כמה דקות, להפריד כמה שאת צריכה ולהחזיר לפריזר סגור.
 

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
וואו תודה על הרעיונות!
נראה לי אני אלך על הירקות מאודים.

מכירה את זה עם בצק עלים, מעניין לנסות גם עם פילו
תודה!


יש לי חבילה שלמה, אם אני אפשיר אוכל להקפיא חזרה?
אני לא יעשה עכשיו הכל בבת אחת...
חטאתי הפשרתי והקפאתי חזרה וזה נשאר טוב
כנראה יש כן סיבה שאסור אבל לוידת
 
אפשר להפשיר במקרר ולשמור אטום במקרר בערך שבוע ויותר-נשמר מעולה.
תשמני את התבנית קצת,
מילאתי בגבינות, כבד עם פטריות ,פירה-יוצא כמו סיגרים... וכו'
אפשר מלמעלה לשים ביצה ושומשום וכדו'-ברעיון של בורקס.
בתאבון!
 

YASMIN

משתמש פעיל
אני שמה עם בשר טחון ממש טעים
מטגנת במחבת עם בצל ותבלינים אחכ טוחנת בבלנדר מקל שיהיה עיסה אחידה ועושה סיגרים של בשר
ממש טעים
 

אלי7:)

משתמש מקצוען
פילו ממולא חלבה טעים טעים טעיםם (מתכון של בת דודה שלי וגם התמונות)
בצק פילו להפשיר לילה במקרר
לחתוך את הדפים בערמה לארבע שורות ושלוש/ארבע קוביות.
לקחת ריבוע למרוח שמן בקטנה/לרסס שמן ולהניח מעל ריבוע נוספת
בקערה כוס וחצי קוקוס
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי טחינה גולמית
לערבב ולמלא כפית בכל מרובע
לגלגל ולמרוח שוב שמן/לרסס ולתנור
20 דקות
175°

אני משתמשת בפילו מצונן של שמרית.
IMG-20220622-WA0057.jpgIMG-20220622-WA0058.jpgIMG-20220622-WA0059.jpg
 

אביטלוש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אפשר גם להכין כמין רוגעל'ך
למלא בשוקולד למחריה\ לוטוס\חלבה וכו' כיד הדמיון
 

בית חדיש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אגרול עם רוטב חמוץ מתוק
בדיוק הכנתי
אז הרווחתם תמונה
 

קבצים מצורפים

  • IMG_0959.JPG
    4 MB · צפיות: 151
נערך לאחרונה ב:

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
את עוטפת לאחר שהדג מבושל אפוי לעוד אפייה קצרצרה, או שאת אופה את זה מההתחלה עם הדג?
אני עושה רצועות דג יחסית צרות (כלומר מנה אישית ולא מנה מרכזית)
עוטפת כל דג ב2-3 עלים משומנים ושמה על חום נמוך ל15 דק' ומברישה עם ביצה את הלמעלה וממשיכה לעוד 5 דק' עם חום רגיל. (בהתחלה 150 מעלות אח"כ 180 מעלות)
 

שבי❤️

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
תודה לכולם, פתחתם את הראש.

אז יש לי חבילה במקרר מופשרת
נראה לי כל יום אנחנו הולכים לאכול פילו במילוי אחר :LOL:
(אני פשוט לא רוצה להחזיר למקפיא ואז להפשיר)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק יב

א לַמְנַצֵּחַ עַל הַשְּׁמִינִית מִזְמוֹר לְדָוִד:ב הוֹשִׁיעָה יְהוָה כִּי גָמַר חָסִיד כִּי פַסּוּ אֱמוּנִים מִבְּנֵי אָדָם:ג שָׁוְא יְדַבְּרוּ אִישׁ אֶת רֵעֵהוּ שְׂפַת חֲלָקוֹת בְּלֵב וָלֵב יְדַבֵּרוּ:ד יַכְרֵת יְהוָה כָּל שִׂפְתֵי חֲלָקוֹת לָשׁוֹן מְדַבֶּרֶת גְּדֹלוֹת:ה אֲשֶׁר אָמְרוּ לִלְשֹׁנֵנוּ נַגְבִּיר שְׂפָתֵינוּ אִתָּנוּ מִי אָדוֹן לָנוּ:ו מִשֹּׁד עֲנִיִּים מֵאַנְקַת אֶבְיוֹנִים עַתָּה אָקוּם יֹאמַר יְהוָה אָשִׁית בְּיֵשַׁע יָפִיחַ לוֹ:ז אִמֲרוֹת יְהוָה אֲמָרוֹת טְהֹרוֹת כֶּסֶף צָרוּף בַּעֲלִיל לָאָרֶץ מְזֻקָּק שִׁבְעָתָיִם:ח אַתָּה יְהוָה תִּשְׁמְרֵם תִּצְּרֶנּוּ מִן הַדּוֹר זוּ לְעוֹלָם:ט סָבִיב רְשָׁעִים יִתְהַלָּכוּן כְּרֻם זֻלּוּת לִבְנֵי אָדָם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

חג מתן תורה • 1

לוח מודעות

למעלה