דרוש מתכון מה אפשר להכין מחלבונים? לבר של שמחה

טובי וינברג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
השתמשתי בחלמונים...
 

טובי וינברג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
זה יפה להניח בבר?
 

טובי וינברג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני לא עושה בר מרכי
אלא בר אישי בכל שולחן
אבל זה ממש רעיון
תודה
איך עושים מקרונים?
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
 

אגוז מלך

משתמש פעיל
זה מהמם ואם את רוצה להרים את זה עוד יותר אז תמתגי אותם (בהדפסה על טרנספיר ) האורחים התלהבו על זה
וזה דעתי המתכון הכי מוצלח לנשיקות מנסיון של מלא מתכונים
את יכולה לשים תמונה של החתן והכלה, או מאורסים וכו' יכול להיות מושלם!!
 

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
נשמע מהמם
תוכלי לכתוב איך עושים?
בבקשה
מתכון - לפבלובה, אני משתמשת במתכון של ברוכי קופטייל, מזלפת שבלול על נייר אפיה ועולה עם מסגרת כך שמתקבל כלי קיבול.


ביום האירוע - מכינה גנאש ושופכת לתוך הפבלובה, מקשטת בקורקט אגוזי לוז, לשדרוג - לזלף לתוך הפבלובה קרם נוגט ומעליו את הגנאש.
 

טובי וינברג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
@גולדס נחמדת
תוכלי לשלוח לי צילום מסך של המתכון?
אין לי בכלל דפדפן...
Tovmeod8000
Gmail
 

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
כמה זמן לפני? יכול כמה שעות?
אפשר כמה שעות, באיזשהו שלב הפבלובה מתרככת, ואז במגע- היא פריכה יותר, אבל טעימה יותר.
אני מכינה בשישי בבוקר לליל שבת. אגב - הפבלובה נשמרת מצוינת בקופסא אטומה במשך חודשיים.
 

גולדס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
@גולדס נחמדת
תוכלי לשלוח לי צילום מסך של המתכון?
אין לי בכלל דפדפן...
Tovmeod8000
Gmail
מעתיקה לך

פבלובה | 12-20 יחידות אישיות או 1 יחידה גדולה - ברוכי קופטייל

  • 4 חלבונים מביצים בגודל L בטמפרטורת החדר (או 5 חלבונים מביצים M)
  • 1 כוס (200 גרם) סוכר
  • 2 כפות (20 גרם) קורנפלור
  • 1 כפית חומץ
  • מחממים תנור ל150 מעלות
  • מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה, לאחר שהקצף התחיל לעלות מוסיפים בהדרגה את הסוכר עד שמתקבל קצף חזק ויציב.
  • מוסיפים את החומץ והקורנפלור, וממשיכים להקציף אך במהירות נמוכה יותר עד שהכל מתאחד.
  • למראה מוקפד ומדויק - מכניסים את המרנג לשק זילוף עם צנתר בעל פיה חלקה, מציירים בסיס ע"י שבלול בגודל של כ 7 ס"מ, יוצרים "גדר" מסביב לבסיס.
  • מורידים את חום התנור ל120 מעלות, ומכניסים את הפבלובות, אופים כ40 דקות.
  • מצננים את הפבלובות בתוך התנור,
הערות שלי -
אני אופה במשך לילה בתנור על 70 מעלות, מכינה בקוטר של כ-5 ס"מ.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  34  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה