@שיפי פוקסמן ,
בענין סירים שרופים,
אני עושה הפוך. מכניסה למדיח את הסיר כמו שהוא. שרוף, דבוק ושחור.
אחרי ההפעלה הוא נקי 90 %. ליטוף עדין בסקוטש, והוא 100%. יותר נעים מלהתעסק עם השחור לפני ללכלך את הסקוטש והידיים ואז להכניס למדיח. תנסי..
וכמובן שסירים לא שרופים ממש, אלא מלוכלכים באופן רגיל הוא מנקה ומבהיק מבפנים ומבחוץ, ברמה שמעולם לא הגעתי אליה בנקיון ידני.
זה מכשיר גאוני בעיני.
מה שלא ברור לי, איך עד עכשיו הוא לא נכנס לבתים שלנו, עם ערימות הכלים והאורחים, ברוך ה'.
משפחה חילונית ממוצעת ממלאה מדיח בשבוע, עם כל הטייק אווי והאוכל שהם אוכלים בעבודה.
משפחה חרדית ממוצעת, עם 6-7 ילדים, ממלאה כל יום מדיח רק מסירים, קערות וכלי האוכל של ארוחת הצהריים.
בנוסף בחמישי ושישי בשביל ההכנות לשבת- פצצה.
לא חושבת פעמיים אם להכין עוד עוגה/קינוח כי הכלים ישר למדיח. מיד כשמסיימת הכל למדיח ואני למיטה!! איזה כיף ללכת לישון ולשמוע את המדיח עובד לו.. (סתם..לא שומעים אותו. הוא חרישי ממש.)
מבחינת עלויות, זה נקרא שמדיח חוסך במים לעומת שטיפת כלים ידנית כי הוא ממחזר את המים. חשמל הוא לוקח, מן הסתם. אם אתן מדליקות בוילר כדי לשטוף כלים בחורף, אז את זה תחסכו, לפחות. לא ראיתי שינוי קריטי בחשבונות חשמל.